Stran 1 od 33

Optika v Idriji

Objavljeno: 18. Nov 2006 ob 18:02
Napisal/-a Razer
sploh bo?
kdaj?

Objavljeno: 18. Nov 2006 ob 18:15
Napisal/-a KoMar
Dokler je ne bo, lahko špekulacije pišeš sem:

viewtopic.php?t=8

Re: Optika v Idriji

Objavljeno: 30. Mar 2007 ob 21:05
Napisal/-a Tosho
Razer napisal/-a:sploh bo?
kdaj?
Evo, sva že dva, ki naju to zanima... :)

Objavljeno: 30. Mar 2007 ob 21:44
Napisal/-a Razor
Kar js vem je v idriji ze optika, pa nobenga gor prklucenga :roll:

Aja, to pa mi je povedu servismaister od T2ja ko je bil pri meni.

Objavljeno: 7. Apr 2007 ob 22:38
Napisal/-a Tosho
Kako pa naj pridem potem do priklopa na optiko, če je že v Idriji?

Objavljeno: 8. Apr 2007 ob 21:26
Napisal/-a borutz
tist mojster ki po Idriji priklaplja pojma nima. :!:

Objavljeno: 11. Apr 2007 ob 09:17
Napisal/-a m4st3r
Razor napisal/-a:Kar js vem je v idriji ze optika, pa nobenga gor prklucenga :roll:

Aja, to pa mi je povedu servismaister od T2ja ko je bil pri meni.
To pa ne vem ce bo lih drzal :D

Objavljeno: 11. Apr 2007 ob 19:46
Napisal/-a borutz
mojmu fotru je rekel da je v voodu firewall ze vgrajen

Objavljeno: 12. Apr 2007 ob 00:13
Napisal/-a Tosho
m4st3r napisal/-a:
Razor napisal/-a:Kar js vem je v idriji ze optika, pa nobenga gor prklucenga :roll:

Aja, to pa mi je povedu servismaister od T2ja ko je bil pri meni.
To pa ne vem ce bo lih drzal :D
A hočeš povedat, de si ti že na optiki?

Objavljeno: 12. Apr 2007 ob 09:35
Napisal/-a m4st3r
ne nisem jest v optiki samo hocem povedat da v Idriji optike od T-2 sigurno ni :D

Objavljeno: 14. Maj 2007 ob 11:50
Napisal/-a Tosho
Sem slišal, da so v Idriji že kabli noter, samo ne vem čigavi so...A je optika od T-2 možna tudi preko kablov, ki so v lasti telekoma, al morajo imeti svoje?

Objavljeno: 14. Maj 2007 ob 13:13
Napisal/-a m4st3r
Ja ksne kable mate pa zihr :D sam za optiko preko T2 jih pa 100% se nimate ker se nic se ni delalo tam!

Objavljeno: 14. Maj 2007 ob 13:14
Napisal/-a madpanter
kaj ti namenoma ignoriraš temo optika v lj master :lol:

Objavljeno: 14. Maj 2007 ob 13:23
Napisal/-a borutz
v Idriji so bile cevi položene že pred časom ko se je napeljevalo kabelsko tv (Telekom).To je pa tudi vse. Optike v teh kablih zaenkrat še od nikogar ni položene. Ko/če pa bo. bo pa od Telekoma...

Objavljeno: 14. Maj 2007 ob 18:53
Napisal/-a Tosho
borutz napisal/-a:v Idriji so bile cevi položene že pred časom ko se je napeljevalo kabelsko tv (Telekom).To je pa tudi vse. Optike v teh kablih zaenkrat še od nikogar ni položene. Ko/če pa bo. bo pa od Telekoma...
Sej bi lohko vseeno t-2 dal kable v tiste cevi, pa bi blo... :?
Evo borutz, še malo, pa boš tut ti lohko šel na t-2, sedaj, ko bojo pr far naštimal centralo... :)