Optika v Škofji Loki?

Vse o FTTH in Gratelu

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a webmaher » 7. jun 2017 ob 20:59

na Telekom pokliči...zdaj majo dnarja ko trave :-)
webmaher
Nergač
 
Prispevkov: 1974
Pridružen: 8. okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a Krypto » 9. jun 2017 ob 22:19

Stara Loka je 4.faza, trenutno laufa 2.faza. Pomoje enkrat naslednje leto. Če govorimo o TS.
Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
 
Prispevkov: 1641
Pridružen: 9. sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a weby » 10. jun 2017 ob 16:20

V kateri fazi je potem center Škofje Loke? Da približno vem, kolk let bi se mogl še čakat :D
Slika <-- Čakal 33 dni
weby
Navdušenec
 
Prispevkov: 523
Pridružen: 15. okt 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a Krypto » 13. jun 2017 ob 17:20

Ulica?
Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
 
Prispevkov: 1641
Pridružen: 9. sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a weby » 15. jun 2017 ob 07:03

Klobovsova ulica
Slika <-- Čakal 33 dni
weby
Navdušenec
 
Prispevkov: 523
Pridružen: 15. okt 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a Krypto » 16. jun 2017 ob 19:50

Kakor izgleda naj bi bil priklop na Klobovsovi možen. Za določene cifre sicer meče ven da ni, ampak po podatkih ki jih mam naj bi blo tam omrežje zgrajeno. Težave so mogoče gradbene narave. Preveri svoj naslov na T-2https://optika.t-2.net/FTTH, če ti ga ne vrže ven kot možnega mi pošlji prosim na ZS da preverim.
Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
 
Prispevkov: 1641
Pridružen: 9. sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a weby » 18. jun 2017 ob 10:46

Klobovsova 1 in 3 sta na optiki, ja, to je pa nekako to. In na žalost na drugi strani ulice od mene :D
Slika <-- Čakal 33 dni
weby
Navdušenec
 
Prispevkov: 523
Pridružen: 15. okt 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a smesko23 » 22. jun 2017 ob 17:11

ne govorimo o ts
gorovimo o t-2 optiki
na hisi imamo ze t-2 omarico

kdaj bo t-2zacel delati opticno centralo pod hotelom v loki
Slika
smesko23
Faca
 
Prispevkov: 150
Pridružen: 9. sep 2010 ob 10:35
Kraj: Škofja Loka
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant HBO - vdsl2

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a Mlchk » 1. jul 2017 ob 15:44

Kaj pa Virlog? Omarica T-2 že več kot leto na hiši..
Slika
Mlchk
Faca
 
Prispevkov: 151
Pridružen: 19. mar 2006 ob 11:42
Kraj: Škofja Loka
T-2: Že imam
Paket: 4/1 + IP Telefonija + IP TV

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a smesko23 » 28. jul 2017 ob 06:51

a se ze kaj ve a se kaj dela na cetrali pri hotelu
Slika
smesko23
Faca
 
Prispevkov: 150
Pridružen: 9. sep 2010 ob 10:35
Kraj: Škofja Loka
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant HBO - vdsl2

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a smesko23 » 19. okt 2017 ob 19:23

spet je par mesecev okoli

a se ze kaj ve glede t-2 opticnega omrezja v stari loki
Slika
smesko23
Faca
 
Prispevkov: 150
Pridružen: 9. sep 2010 ob 10:35
Kraj: Škofja Loka
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant HBO - vdsl2

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a smesko23 » 20. okt 2017 ob 21:03

Ok pojavilo se je stikalo prehod na opticno omrezje v nastavitvah v horizontu
A to pomeni da se kaj dela na optiki ker v omarici je samo pajcevina

Kabla ni se noter

A ima kak t-3 jevec kakrsno koli info ker v klicnem centru nic ne vejo
Slika
smesko23
Faca
 
Prispevkov: 150
Pridružen: 9. sep 2010 ob 10:35
Kraj: Škofja Loka
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant HBO - vdsl2

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a g33k » 20. okt 2017 ob 21:12

Lahko da imaš možnost priklopa na TS optiko.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:
g33k
Legenda
 
Prispevkov: 1066
Pridružen: 8. sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a atepej » 20. okt 2017 ob 21:23

smesko23 Napisal/-a:Ok pojavilo se je stikalo prehod na opticno omrezje v nastavitvah v horizontu
A to pomeni da se kaj dela na optiki ker v omarici je samo pajcevina

Kabla ni se noter

A ima kak t-3 jevec kakrsno koli info ker v klicnem centru nic ne vejo

Tle vnesi http://enarocilnica.t-2.net/ svoj naslov pa napiši kaj vidiš ...
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 3216
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Optika v Škofji Loki?

OdgovorNapisal/-a smesko23 » 21. okt 2017 ob 08:15

Pie da je na voljo preko bakrenega omrezja

To kar imam sedaj
Slika
smesko23
Faca
 
Prispevkov: 150
Pridružen: 9. sep 2010 ob 10:35
Kraj: Škofja Loka
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant HBO - vdsl2

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Optika in Gratel

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 2 gostov