Optika na Vrhniki

Vse o FTTH in Gratelu
Odgovori
blze
Faca
Prispevkov: 127
Pridružen: 20. Mar 2007 ob 16:49
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant
Kraj: Ilirska Bistrica

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a blze » 20. Okt 2011 ob 20:56

Ja samo 3 številke so priklopljene na Voljčevi. Mi ki smo pri merkatorju in dolarbaru bomo pa zgleda sedaj prišli na vrsto. V obvestilu mi piše, da bojo začeli sz priklopi na območju Turnovš in Raskovc.

slg23
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 10. Nov 2006 ob 16:52
T-2: Že imam
Paket: 8/1
Kraj: Vrhnika

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a slg23 » 20. Okt 2011 ob 21:41

vem tudi za določene napeljave (optika je pred vrati), pa jih siol še vedno ne priklopi

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7325
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 22. Okt 2011 ob 19:01

še namig: GVO (telekom) vam ne bo napeljal optiko do hiše če ne naročite storitve pri Telekomu (tako sem slišal)

če želite da bi imeli T-2 storitve preko TS oprike (ko bo to možno) naročite samo internet pri Siolu za par mesecev (brez vezave) potem pa se bo zamenjalo operaterja
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
Constantine
Model
Prispevkov: 303
Pridružen: 1. Apr 2006 ob 15:38
T-2: Še nimam
Paket: Trenutno brez :(
Kraj: Vrhnika

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a Constantine » 23. Okt 2011 ob 20:23

Verjetno ta namig velja samo za področja kjer polagajao optiko? kaj bi dal da bi priprljal do stare ceste :)
Slika
Slika<-- Optika LJ

blze
Faca
Prispevkov: 127
Pridružen: 20. Mar 2007 ob 16:49
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant
Kraj: Ilirska Bistrica

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a blze » 24. Okt 2011 ob 08:17

MrTwelveTrees napisal/-a:še namig: GVO (telekom) vam ne bo napeljal optiko do hiše če ne naročite storitve pri Telekomu (tako sem slišal)

če želite da bi imeli T-2 storitve preko TS oprike (ko bo to možno) naročite samo internet pri Siolu za par mesecev (brez vezave) potem pa se bo zamenjalo operaterja

Sam recmo je to kolker tolk sigurno, da bo t2 začel ponujat u roku treh mescev optiko preko t1? Ker jaz bom vzel optiko in če je res kar praviš bom potem uzel samo internet brezvezave pa potem na t2. Edin potem se ne da odklopit samo net pri t2 in obdržat tv in telefon? Da nebi plačeval dvojnega interneta? Edin da zmanjšam paket interneta na minimum?

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3208
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a madpanter » 24. Okt 2011 ob 09:29

Tudi mene zanima kdaj bi blo t-2 preko TS optike, ker 33€ za 20/20 pa mi je preveč, bi raj vidu 10/10 paket za malo manj dnarja ene 20 ojro pa bi ze vzel :?
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7325
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 24. Okt 2011 ob 12:28

počasi se dela na tem, da bo T-2 zalavfal na TS optiki, ampak to ni nič uradnega, žal...
trenutno se je "ustavilo", ne me vprašat zakaj...

ampak po mojem bo, tako da če že vzamete TS optiko se ne vezat ! :)
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

blze
Faca
Prispevkov: 127
Pridružen: 20. Mar 2007 ob 16:49
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant
Kraj: Ilirska Bistrica

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a blze » 24. Okt 2011 ob 17:29

No evo, danes je bil pri meni možakar in sem podpisal predpogodbo samo za optiko 20/20 brez vezave. No in potem mi je še omenil, da letos verjetno naj ne pričakujemo priklopa na optiko še...

V tem času bo pa verjetno t2 že kaj vedel ali bo ponujal preko ts optiko. Upam no :)

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7325
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Nov 2011 ob 18:51

danes so ze vlekli TS optiko od Hriba navzgor.... Raskovec , Turnovše.... najbrž ?

Telekomu je lahko ko lahko že po obstoječoh jaških poleg bakra vleče optiko....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

blze
Faca
Prispevkov: 127
Pridružen: 20. Mar 2007 ob 16:49
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant
Kraj: Ilirska Bistrica

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a blze » 7. Nov 2011 ob 20:39

Ja tle pri men na voljčevi, pred merkatorjem je bil kombi GVO celo dopoldne in tja do treh popoldan ter vlekel neke kable ter motovilil po kombiju... Upam, da je optika to :D

blze
Faca
Prispevkov: 127
Pridružen: 20. Mar 2007 ob 16:49
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant
Kraj: Ilirska Bistrica

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a blze » 8. Nov 2011 ob 09:44

Fantje kaj je to:

Sedaj so spet pred hiši GVO in so potegnili ven iz jaška dve cevi in na teh ceveh je kot en "top" gor priterjen. Taka velika okrogla stvar dolga kakih 0.5m??

Al je možno, da ta top vleče optiko po ceveh?

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1337
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a Skorc » 8. Nov 2011 ob 10:51

Kabelska sponka.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7325
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 12. Nov 2011 ob 00:04

T-2 Vrhnika na TS optiki kmalu....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

slg23
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 10. Nov 2006 ob 16:52
T-2: Že imam
Paket: 8/1
Kraj: Vrhnika

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a slg23 » 12. Nov 2011 ob 09:20

kaj pa za tiste, ki smo še vedno na DSL??

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7325
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Optika na Vrhniki

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 12. Nov 2011 ob 11:35

če nima TS optike v bližini.... ti zal ostane baker, trenutno nimam podatkov da bi Gratel vlekel optiko po Vrhniki.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori