Odprto širokopasovno omrežje(OŠO) na T-2

Vse o FTTH in Gratelu

Re: Odprto širokopasovno omrežje(OŠO) na T-2

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 31. jan 2014 ob 21:30

to bi moralo biti že od samega začetka
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6525
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Odprto širokopasovno omrežje (OŠO) na T-2

OdgovorNapisal/-a kaspet » 25. okt 2016 ob 07:58

Ali je po teh letih kako upanje za T-2 na OŠO Dolenjska?
Telekom in Telemach je pošteno zasoljena cena za najosnovnejšega trojčka.

Rad bi namreč internetno opismenil starše.
kaspet
Znanec
 
Prispevkov: 52
Pridružen: 4. jul 2006 ob 15:50
Kraj: LJ-Vič
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA (VDSL2)

Re: Odprto širokopasovno omrežje(OŠO) na T-2

OdgovorNapisal/-a TgT » 12. nov 2016 ob 18:47

Očitno je možno na OŠO Slovenske Konjice sedaj naročiti tudi T-2, tako kaže na http://optika.t-2.net
Kakšen tip optike je sedaj to, v Konjicah ima T2 svojo centralo... A če naročim dobim BRO ali GPON ali LLU ali krneki, človeku itk ni več nič jasn.
hvala za odgovor :pivo: :rtmT2:
Hit'n'Run ;-)
TgT
Nadebudnež
 
Prispevkov: 356
Pridružen: 23. mar 2006 ob 22:51
Kraj: Dobrava pri Slov.Konjicah
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: Odprto širokopasovno omrežje(OŠO) na T-2

OdgovorNapisal/-a atepej » 12. nov 2016 ob 20:29

oso naj bi bil bro - samo ta ima multicasting streame
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 3050
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Odprto širokopasovno omrežje(OŠO) na T-2

OdgovorNapisal/-a ciril88 » 13. nov 2016 ob 10:57

multicast streame ima OŠO južna primorska, ošo pivka in ošo komen, če te v konjicah priključijo na ošo je kot BRO/GPON varijanta...
You Can Call Me Santa Claus
Slika
Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
 
Prispevkov: 690
Pridružen: 16. apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Odprto širokopasovno omrežje(OŠO) na T-2

OdgovorNapisal/-a zigatzn » 6. feb 2017 ob 20:24

Pozdravljeni, zanima me ce ima kdo izkusnjo z trajanjem priklopa -vpiha optike na OSO omrezju od dne sklenitve pogodbe na T-2.Teren in omarica na objektu sta ze izdelana oz. je samo se vpih potrben.
Oz. na koga se lahko obrnem oz. sitnarim, za pospesitev del
zigatzn
Faca
 
Prispevkov: 119
Pridružen: 16. jul 2007 ob 16:21
T-2: Že imam
Paket: T4 Giga, 3×IP TV

Re: Odprto širokopasovno omrežje(OŠO) na T-2

OdgovorNapisal/-a Bayern1 » 6. feb 2017 ob 21:23

kak mesec cakanja ti ne uide....
Bayern1
Guru
 
Prispevkov: 888
Pridružen: 20. avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Prejšnji

Vrni se na Optika in Gratel

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 7 gostov