UPC - Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 9. okt 2018 ob 20:45

Kok dejansko ponujajo uploada ?
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6335
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a g33k » 9. okt 2018 ob 20:49

Se še ne ve.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:
g33k
Guru
 
Prispevkov: 942
Pridružen: 8. sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a Abigor » 11. okt 2018 ob 20:15

Kar se tiče uploada. V tujini vsaj v Evropi ponujajo operaterji preko docsis 3.0 do 50 Mbitov, kar je v bistvu že res maximum, ker se še ponuja analogne programe.
Me pa res zanima koliko bo Telemach ponudil uploada in kaktere modeme bodo uporabljali .Upam da ne kakega jajca od ciscota ( TechniColor)). Mogoče pa dočakamo FRITZ!Boxa 6591, kot ga imajo Nizozemci.
Abigor
Nergač
 
Prispevkov: 1195
Pridružen: 23. mar 2006 ob 18:05
Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
T-2: Še nimam
Paket: 100/100 od konkurence

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a g33k » 11. okt 2018 ob 20:28

Pozabi na Frizta.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:
g33k
Guru
 
Prispevkov: 942
Pridružen: 8. sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a skymaniak » 14. okt 2018 ob 18:02

Implementirali bodo 12 let staro tehnologijo, oglašujejo se pa ko da bodo boga za jajca potegnili... :lol: Po specifikaciji naj bi bil upload max 200Mb, kar je pa potrebno jemat z rezervo, tako da kakih 50Mb po moje.
skymaniak
T-2jevec
 
Prispevkov: 542
Pridružen: 14. dec 2007 ob 12:37
T-2: Že imam
Paket: T-2 Mobile

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a Abigor » 16. okt 2018 ob 19:39

To drži za Docsis 3.0. Če pri nas ne ponujajo več kot 6 Mbitov, še ne pomeni da ni možno. Do 50 Mbitov uploada ponujajo tuji operaterji na isti tehnologiji, kot jo danes uporablja Telemach. Ziggo.nl, ponuja že testno paket 1000/100 preko Docsis 3.1 omrežja. Sam mislim, da nam ne bodo ponudili več kot 20 Mbitov uploada, glede na njihovo politiko.
Abigor
Nergač
 
Prispevkov: 1195
Pridružen: 23. mar 2006 ob 18:05
Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
T-2: Še nimam
Paket: 100/100 od konkurence

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 16. okt 2018 ob 20:54

Gledam Tv oglas od Telemacha... to ponuja samo v večjih mestih v SLO ki jih lahko prešteješ na prste ene roke, kaj ostali po državi ?
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6335
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a skymaniak » 16. okt 2018 ob 21:27

Abigor Napisal/-a:To drži za Docsis 3.0. Če pri nas ne ponujajo več kot 6 Mbitov, še ne pomeni da ni možno. Do 50 Mbitov uploada ponujajo tuji operaterji na isti tehnologiji, kot jo danes uporablja Telemach. Ziggo.nl, ponuja že testno paket 1000/100 preko Docsis 3.1 omrežja. Sam mislim, da nam ne bodo ponudili več kot 20 Mbitov uploada, glede na njihovo politiko.


Ja tako pač je, ker upload operaterja stane.
skymaniak
T-2jevec
 
Prispevkov: 542
Pridružen: 14. dec 2007 ob 12:37
T-2: Že imam
Paket: T-2 Mobile

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a skymaniak » 16. okt 2018 ob 21:28

MrTwelveTrees Napisal/-a:Gledam Tv oglas od Telemacha... to ponuja samo v večjih mestih v SLO ki jih lahko prešteješ na prste ene roke, kaj ostali po državi ?


Ostali bomo pa ostali v MEGA omrežju :D
skymaniak
T-2jevec
 
Prispevkov: 542
Pridružen: 14. dec 2007 ob 12:37
T-2: Že imam
Paket: T-2 Mobile

Prejšnji

Vrni se na Konkurenca

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 2 gostov