UPC - Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a strom » 29. okt 2018 ob 15:26

Je na trgu dosti boljše konkurence.
strom
Legenda
 
Prispevkov: 1111
Pridružen: 3. avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 29. okt 2018 ob 22:53

Telemach bo 1.12.2018 podražil mobilne pakete Več, Še Več in Največ za 0.5€, 1€ in 2€

Več na: http://www.blog.uporabnastran.si/2018/1 ... z5VM7OeLmB
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6461
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a Abigor » 30. okt 2018 ob 19:22

A ostali operterji, pa ne dražijo .....
Abigor
Nergač
 
Prispevkov: 1197
Pridružen: 23. mar 2006 ob 18:05
Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
T-2: Še nimam
Paket: 100/100 od konkurence

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 30. okt 2018 ob 21:44

Kaj si hotel s tem povedat ? To ni nič novega kar si povedal.
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6461
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a Veron » 12. nov 2018 ob 11:20

Telemach si pa dovoli, da podizvajalci dobijo vse podatke naročnikov kljub prepovedi komercialnih kontaktov (tud nobenega naročila ni bilo).
Spodaj se podpiše kot "Telemach", dopis pa čisti srednješolski dopis, brez Telemach glave in repa.

Slika
Veron
Nadebudnež
 
Prispevkov: 404
Pridružen: 17. apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a strom » 28. nov 2018 ob 11:15

strom
Legenda
 
Prispevkov: 1111
Pridružen: 3. avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a madpanter » 29. nov 2018 ob 10:49

Fajn resno razmišljam o prenosu dveh mobilnih cifer iz t-2 na telemach. Vsaj mms-i in roaming bo delal normalno...

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS
Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
 
Prispevkov: 2992
Pridružen: 5. apr 2006 ob 10:02
Kraj: Ljubljana
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a oyoy » 29. nov 2018 ob 11:22

jaz sem mojo cifro iz t2 prenesel na a1, ker mi za praktično isto ceno ponujajo še več podatkov kot telemach (vezava, telefon na obroke + naročnina). sicer bo z decembrom telemach za isto ceno ponudil več podatkov, a še vedno 10 giga manj kot pri a1. res pa ima telemach še kak bombonček - nekaj tv programov na mobilni televiziji, brezplačen prenos podatkov tudi, ko izkoristiš mesečno kvoto, unifi ...
Slika
Slika
Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
 
Prispevkov: 1322
Pridružen: 18. mar 2006 ob 12:41
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: UPC - Telemach

OdgovorNapisal/-a strom » 29. nov 2018 ob 13:34

strom
Legenda
 
Prispevkov: 1111
Pridružen: 3. avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Prejšnji

Vrni se na Konkurenca

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 4 gostov