UPC - Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Skorc
Legenda
Prispevkov: 1291
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Skorc » 10. Jul 2019 ob 10:37

strom napisal/-a:
9. Jul 2019 ob 11:14
A ima kdo odklenjen dostop, da bi prilepil celotni članek.
Jah, to bi bila kraja intelektualne lastnine - nekako nam ne gre pod kožo ta termin ter spoštovanje lastništva.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Ledenko
Znanec
Prispevkov: 88
Pridružen: 28. Nov 2011 ob 13:11
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Ledenko » 10. Jul 2019 ob 10:39

Ja sej, novinarji pa delajo paniko, kot da bo jutri konc sveta...........

strom
Legenda
Prispevkov: 1144
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 10. Jul 2019 ob 11:24


webmaher
Starešina
Prispevkov: 2025
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 10. Jul 2019 ob 11:42

AKOS je treba ukiniti... brezveze sam plače vlečejo in čisto nič drugega... vse je zmenjeno drugje...
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Ferič
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 2. Jul 2019 ob 16:30
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Ferič » 10. Jul 2019 ob 15:27

svetidej napisal/-a:
10. Jul 2019 ob 05:13
Izgubili bodo 2x5 MHz na 2100 MHz, ampak se vedno jim ostane dodatnih 2x5MHz na 2100.

Tako, da uporabniki tega ne bodo občutili.
Kolikor je bilo znano je zakupil dodatne frekvence ze leta 2015 ali 2016 2x 10 MHz 1800 MHz in x 5 MHz 2100 MHz ? :?:

svetidej
Uporabnik
Prispevkov: 26
Pridružen: 13. Jul 2013 ob 14:09
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a svetidej » 14. Jul 2019 ob 21:44

Drži. Te frekvence ostanejo.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3567
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a atepej » 18. Jul 2019 ob 23:40

Slika

jimjimdoe
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 8. Avg 2019 ob 14:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant?

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a jimjimdoe » 8. Avg 2019 ob 14:50

Živjo,

zih ne pišem na tapravmu naslovu, ponavad mi prestavjo objave na podobnih forumih, pa vseen še rinm.. Uglavnm, T2 mam že komad cajta, zdj pa razmišlam, da bi zamenu na Telemach, se mi zdi, da mi za podobn dnar dajo bolš TV opcije. Obenem bi mogu požret padec hitrosti s 500/100 na 300/40, sam to bi lahko preživu, če me ne bi skrbel kako je s pingom v moji omiljeni spletni igračini Counter Strike.

Zdj pa, ker sem čisti levak, kle smetim in sprašujem, če ma kdo kšno izkušnjo, nasvet, idejo ipd. Kolkr berm ping ni odvisn tok od bandwitha od neke hitrosti dalje, ampak bl od latencyja?, ta pa je povezan s serverji k jih uporablja izbrani ISP? Tko nekak? Ma kdo kakšne izkušnje s Telemachom? Mal me skrbi, glede na to da je kle gor ozvan kot Telesmeh...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7142
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 8. Avg 2019 ob 14:53

Piši sem, boš ziher dobil več odgovorov: https://slo-tech.com/forum/15
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4931
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 8. Avg 2019 ob 14:57

glede na to da imaš FTTH(500/100) ne vem če ti bo ping kaj padel na prehodu na telemach.
Sicer ne morem govorit za CS, lahko pa za battelfield V na playstationu.
Na nemške serverje imam ping v sami igri na T-2 17-32ms na Telemachu pa 24-38ms.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4931
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 8. Avg 2019 ob 14:59

Pozabil sem dopisat, da imam na modemu od T-2 bridge mode za playstation, na Telemachu pa pač direkt na modem.
Kajti, če sem imel modem od T-2 kot router, je bilo vse skup počasneje.
Lahko mi na privat pišeš, pa ti pogledam, če lahko kaj izboljšaš.

jimjimdoe
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 8. Avg 2019 ob 14:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant?

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a jimjimdoe » 8. Avg 2019 ob 15:21

U madona, ste pa ažurni klake. Hvala za odgovore! Amm, trenutno sm z mašino prklopln direktno na t2 modem in nameravam nrdit enako na Telemach. Ping v CS:GO mam pa 5ms, kar je pač zdej prov legendarno in bi bil rad s Telemachom v podobnem rangu. Telemach ma zdj do konc avgusta neko akcijo, in je en let 50% cnej, potem je pa vse skp za 4 EUR/mesec dražji, kar pomen ene 300 EUR manj vse skp. Dobr, mal slabš net, ampak bistven bola televizija... tko da če ne vpliva bistveno na moj gaming, bi blo to top..

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 750
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 9. Avg 2019 ob 10:53

Glej če pa bo ping kakih 5-10 ms večji kot pri T-2 pa jim kar prijavi napako :owned: :owned:
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
hiberleaf
Faca
Prispevkov: 194
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 9. Avg 2019 ob 16:36

Imaš TS optiko? Si pogledal še njihovo ponudbo fik. storitev? Če nastanejo težave, jih je lažje rešiti, če je ponudnik le eden.. :namrec:

gorann3
Model
Prispevkov: 262
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 13. Nov 2019 ob 08:49

Eon paketi na telekomovi optiki, a so kaj dražji kot je cena za Telemach omrežje?
Mogoče kdo ve, če v Eon premium lahko dobiš za drugo televizijo tudi eon box?
Za povprečno ceno 45,75 eur mesečno je to najbolj ugoden paket. Pa še sk je v HD.

Kako je s kvaliteto HD programov, je enaka T2, boljša ali slabša?
LP, goran

Odgovori