A1

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
strom
Legenda
Prispevkov: 1141
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: A1

Odgovor Napisal/-a strom » 8. Jul 2019 ob 18:53

A1 Slovenija dodaja TV programe Discovery ID Xtra HD, SLO 3 HD, TV Koper-Capodistria HD in Tele M HD

Z 8. 7. 2019 smo v naše programske sheme dodali TV programe Discovery ID Xtra HD, SLO 3 HD, TV Koper-Capodistria HD in Tele M HD.
Program Discovery ID Xtra HD se nahaja na programskem mestu 845, program SLO 3 HD na programskem mestu 846, program TV Koper-Capodistria HD na programskem mestu 847, program Tele M HD pa na programskem mestu 848.

Gucci
Novinec
Prispevkov: 24
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Še nimam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Gucci » 23. Jul 2019 ob 10:23

Ker prehajam iz Telekoma na A1 (fiksne storitve) in me še niso preklopili me nekaj zanima glede TV vmesnika.

Nekje sem prebral, da se na A1 STB ne da prestavljati programov po želji. Tudi to, da bi programe, ki jih ne gledam "umaknil", oz. naredil nevidne/neaktivne. Je to res?
Na Telekomovem STB sem to bolj ali manj težko lahko naredil. Še najlažje je bilo s T-2 na njihovem spletnem programčku, ko je še obstajal.
Hvala
Slika

g33k
Legenda
Prispevkov: 1137
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a g33k » 23. Jul 2019 ob 10:26

Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Gucci
Novinec
Prispevkov: 24
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Še nimam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Gucci » 23. Jul 2019 ob 10:59

Kaj misliš zakaj sem tukaj vprašal?
Ker tam nisem dobil URADNEGA odgovora. Na spletu sem bral samo o lastnem profilu z desetimi priljubljenimi programi
Slika

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1288
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Skorc » 23. Jul 2019 ob 11:07

A je za pričakovati, da boš na neuradnem T-2 forumu prejel uradno informacijo o A1 ponudbi in podrobnostih strojne in programske opreme? Samo vprašam, čist tako, ker me firbec matra :D
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Gucci
Novinec
Prispevkov: 24
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Še nimam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Gucci » 23. Jul 2019 ob 11:10

Ne uradno. Ampak uporabno. Od nekoga, ki ima A1 TV in ga uporablja. Samo to potrebujem
Slika

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1288
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Skorc » 23. Jul 2019 ob 11:32

Jah, zapisal si pa drugače :)
Ker tam nisem dobil URADNEGA odgovora.

Morda boš na tem forumu zasledil UPORABEN odgovor, čeprav je verjetnost manjša v primerjavi s koncentracijo uporabnikov na A1 forumu. Seveda, probati ni greh :)
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

oksaj
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 18. Jun 2019 ob 16:28
T-2: Že imam
Paket: A1 Kombo M

Re: A1

Odgovor Napisal/-a oksaj » 25. Jul 2019 ob 00:49

Gucci napisal/-a:
23. Jul 2019 ob 10:23
Ker prehajam iz Telekoma na A1 (fiksne storitve) in me še niso preklopili me nekaj zanima glede TV vmesnika.

Nekje sem prebral, da se na A1 STB ne da prestavljati programov po želji. Tudi to, da bi programe, ki jih ne gledam "umaknil", oz. naredil nevidne/neaktivne. Je to res?
Na Telekomovem STB sem to bolj ali manj težko lahko naredil. Še najlažje je bilo s T-2 na njihovem spletnem programčku, ko je še obstajal.
Hvala
Sem preklopil na A1 in brez težav mi je uspelo narediti profil s programi po želji. Je pa res, da je morda malo skrito vse skupaj, pa preden sem začel nastavljati programe sem si obkrožil pa podčrtal programe na natisnjeni programski shemi, tako da ne kakšnega ne pozabim dodat. :)

Gucci
Novinec
Prispevkov: 24
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Še nimam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Gucci » 26. Jul 2019 ob 10:36

Hvala!
Slika

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1341
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: A1

Odgovor Napisal/-a oyoy » 4. Okt 2019 ob 13:06

Če ima slučajno kdo namen do konca tega meseca skleniti naročniško razmerje za mobilno telefonijo pri operaterju A1 (eden izmed paketov A1 Go!), naj se mi javi, da mu dam kodo, s katero nov naročnik in jaz prejmeva 30 % popusta na mesečno naročnino za 2 leti. Vezava ni pogoj!
Slika
Slika

Andy
Faca
Prispevkov: 193
Pridružen: 12. Maj 2006 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: BRO FTTH Oranžni diamant HBO
Kraj: Škofja Loka

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Andy » 7. Nov 2019 ob 18:42

Pozdravljeni, spletna video storitev HBO GO je sedaj na voljo vsem A1 narocnikom. Tudi brez TV narocnine. Uzivajte v najnovejsih in kultnih serijah, filmskih hitih in pravljicnih risankah v slovenskem jeziku. Vsem, ki boste postali novi narocniki HBO GO, prva 2 meseca podarimo. Promocijska ponudba velja do konca leta 2019! Vec na bit.ly/A1-HBO. A1
Slika
Slika
BRO FTTHSlika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3472
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: A1

Odgovor Napisal/-a atepej » 14. Nov 2019 ob 21:46

https://www.slovenskenovice.si/bralci/c ... ima-249288 in sedaj bi gasdopodna and co. govorili zakaj T-2 ne gostuje pri TS.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7097
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 14. Nov 2019 ob 23:02

Sej gostuje pri TS.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

weby
Navdušenec
Prispevkov: 527
Pridružen: 15. Okt 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: A1

Odgovor Napisal/-a weby » 14. Nov 2019 ob 23:12

Joj, ste zoprni.
A1 je letos 1x omrežje dol padlo, pa še to ne čisto.

Telekomu je letos že vsaj 3x. V celoti.

In kje ima že T-2 roaming? :hmm:
Slika <-- Čakal 33 dni

Sumy
Model
Prispevkov: 254
Pridružen: 26. Sep 2007 ob 08:26
T-2: Že imam
Kraj: Postojna

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Sumy » 15. Nov 2019 ob 08:20

Men čisto ok dela A1 . Tudi včeraj ko je so bile motnje nisem mel nobenih težav..

Odgovori