Telekom

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Andy
Model
Prispevkov: 222
Pridružen: 12. Maj 2006 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: BRO FTTH Oranžni diamant HBO
Kraj: Škofja Loka

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a Andy » 10. Jan 2020 ob 20:39

Najprej Telemach, sedaj Telekom, če sta ta dva rekla ne, bi rekel da bo tudi T-2 kmalu poslal kakšno podobno obvestilo..

Najbrž gre za večji del pogače (beri naročnine), ki bi si jo rad odrezal ponudnik programa. Posledica tega, da so pokleknili pred Pro Plusom, ki je prvi začel s to prakso in s tem sprožil plaz.

"Obveščamo vas, da bo z 10. 2. 2020 spremenjena programska shema televizije Telekoma Slovenije. V januarju bomo dodali TV-programa Eurosport 4K in HGTV (Home and Garden TV (oba programa bosta del programske sheme Standard), medtem ko bomo z navedenim datumom umaknili TV-programa DTX in Discovery Science.

Naročniki, ki se jim je programska shema spremenila in ki se s spremembo ne strinjajo, imajo v roku 30 dni pred uveljavitvijo spremembe oz. do 10. 2. 2020 pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni.

Hkrati imajo naročniki, ki so v okviru naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, ob odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave možnost izbire:

da prejeto terminalsko opremo obdržijo in Telekomu Slovenije povrnejo znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, ali
da prejeto terminalsko opremo vrnejo Telekomu Slovenije v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ter plačajo uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa jim vrne kupnino.
Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika. Na primer: naročniki so kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžni plačati račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave naročniškega razmerja.

Informacije o spremembi so na voljo na spletnih straneh Telekoma Slovenije, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačni številki 080 8000."

Slika
Slika
BRO FTTHSlika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3187
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a madpanter » 11. Jan 2020 ob 10:48

No super tale discovery science je se edini kaj vreden med njimi... Očitno ima premalo zaslužka ker ni na njem reality programa...
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
Sadarj79
Navdušenec
Prispevkov: 570
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 21:38
T-2: Že imam
Paket: T-2 optika

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a Sadarj79 » 12. Jan 2020 ob 00:19

Science je dejansko dober kanal. Bomo videli kaj bo naredil T2.

Sicer so Discovery kanali v HD dostopni na 0.8w satelitu zastonj, ker je powervu kodiranje na njih razbito ze nekaj casa.

Sent from my HTC U11 using TapatalkOdgovori