Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
webmaher
Starešina
Prispevkov: 2240
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 16. Nov 2020 ob 20:18

Jurek naj nate guj e ker ga če... zgodovina si vse zapomni, adijoooo napačni Jure :mrgreen:

#Jureka-volimo-više-od-bureka-press
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4023
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a atepej » 17. Nov 2020 ob 15:06

Se grem stavit, da je na YT lepš slika kot na EON: https://youtu.be/plDzGZfFWjY
Slika

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2240
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 18. Nov 2020 ob 23:27

vauuuuu 1080p 60 f/ps đast amejzin men :mrgreen:
Amerika na kubik :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

DenisSLO
Znanec
Prispevkov: 91
Pridružen: 1. Dec 2014 ob 11:58
T-2: Že imam
Paket: Diamant

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a DenisSLO » 21. Nov 2020 ob 20:19

A je komu jasno zakaj se je umaknila ponudba eon sport? Nobeni linki ne delajo več.

Uporabniški avatar
Simi
Nadebudnež
Prispevkov: 498
Pridružen: 23. Okt 2006 ob 21:12
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Simi » 22. Nov 2020 ob 07:42

Po mojem sta dve možnosti. Ali so jim Telekom, A1, T2 blokirali omrežje za eon sport paket ali pa so se z njimi dogovorili za SKje, vsaj s telekomom( kakšna kompenzacija za Areno sport). Nekaj takšnega bo verjetno, mi je pa bolj verjetna prva možnost...

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4023
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a atepej » 22. Nov 2020 ob 08:32

Ali pa so za težili SKju zakaj Telemach lahko ponuja SK v ločeni storitvi, uni pa ne v ločenem paketu ...
Slika

Uporabniški avatar
ježek
Znanec
Prispevkov: 56
Pridružen: 5. Apr 2011 ob 21:26
T-2: Že imam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a ježek » 22. Nov 2020 ob 09:17

Imajo pa zelo zanimivo sestavljanje programov. Danes na sk4 cel dan ponovitve na sk5 in sk6 pa prenosi v živo...aja sk 4 je še v hd ostala pa ne🤣🤣
Slika

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2240
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 22. Nov 2020 ob 11:46

mal si pomešal kolega...v HDju so 1 2 3 in SK HD.... SK 4K je pa v ultra HD in ja ... cel teden gonijo same ponovitve in če imamo srečo, lahko vidimo eno celo tekmo angleškega Premiershipa v živo.... in verjel ali ne, danes ob 20.15 bo Leicester : Liverpool :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

Uporabniški avatar
ježek
Znanec
Prispevkov: 56
Pridružen: 5. Apr 2011 ob 21:26
T-2: Že imam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a ježek » 22. Nov 2020 ob 13:05

bomo videli kaj bo za zvečer za zmazka za gledati😁😁
Slika

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2240
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 22. Nov 2020 ob 13:13

ko premaknem iz SK4K na SK1 HD je to pol čisti zmazek..če pa pokukam še na SK1 SD je pa to Rožle pašteta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

Bayern1
Guru
Prispevkov: 991
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 22. Nov 2020 ob 15:38

upam da mi do vecera pride nazaj RMC Sport UHD, drugače bom gledal pa samo v FHD...pašniški kvalitetni playlisti se mora vcasih tudi ce prste pogledati, ce jim kak kanal vcasih ven pade....pa saj to se dogaja tudi v plačanih playlistah, mar ne? srbski SK 4K nima tako lepe slike kot Francoski RMC 4K.....

Uporabniški avatar
Picotto
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 6. Sep 2007 ob 19:31
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Picotto » 22. Nov 2020 ob 16:23

webmaher napisal/-a:
22. Nov 2020 ob 11:46
mal si pomešal kolega...v HDju so 1 2 3 in SK HD.... SK 4K je pa v ultra HD in ja ...
Nič ni pomešal, v HD-ju so 1, 2, 3 in 4 in SK HD. Saj je napisal SK4 in ne SK4K. :namrec:

Uporabniški avatar
Picotto
Znanec
Prispevkov: 77
Pridružen: 6. Sep 2007 ob 19:31
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Picotto » 22. Nov 2020 ob 16:36

Simi napisal/-a:
22. Nov 2020 ob 07:42
Po mojem sta dve možnosti. Ali so jim Telekom, A1, T2 blokirali omrežje za eon sport paket
Tega ne smejo.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5129
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 23. Nov 2020 ob 07:59

Večja verjetnost je, da jih je nekdo prijavil, ker so lastniki teh kanalov(in jih konkurenca nima v shemah), da so jih prijavili.
Ali pa tudi opcija, da enostavno nimajo pravic za predvajanje kanalov preko takšnega načina.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5129
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 23. Nov 2020 ob 08:49

"Telemach
Pozdravljeni Danjel, EON Sport ni več na voljo. V podjetju smo namreč sprejeli odločitev, da paketa ne bomo umestili v svojo redno ponudbo."

Odgovori