Telekom

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2720
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 23. Mar 2022 ob 17:43

Zanimivo, da je to sveže, če je bil pa NEO že ob izidu “par let pred konkurenco” :)

Jaka
Starešina
Prispevkov: 2749
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 13:41
T-2: Že imam
Paket: IPTV
Kraj: Ljubljana

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a Jaka » 31. Mar 2022 ob 16:29


Ledenko
Faca
Prispevkov: 156
Pridružen: 28. Nov 2011 ob 12:11
T-2: Še nimam

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a Ledenko » 2. Apr 2022 ob 21:02

Še eno stvar sem danes opazil. Od Arene Sport imam v shemi (Standard) samo še 1ko, prav tako Šport TV (za tega niti nisem ziher, ali sta bila oba - 2ka in 3ka), medtem ko ima Mega HD vse.
So operaterji kakšne nove pogodbe podpisoval ali je Telekom sam od sebe črtal ven? Ker vidim, da ima T-2 pri XL shemi vse, pri L manjkata zadnja dva, M pa je isto kot pri Telekomu Standard shema.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4412
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a atepej » 2. Apr 2022 ob 21:45

T-2 ni nič spreminjal.
Slika

bender33
Model
Prispevkov: 239
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 20:21
T-2: Še nimam

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a bender33 » 3. Apr 2022 ob 12:08

kot kaže je samo še arena 1 v standard shemi

https://www.telekom.si/zasebni-uporabni ... -in-opcije

mega hd logično da ima vse če je to največja shema. sicer pa logika kanalov in shem tudi meni ni jasna : recimo pri TM je ZDF v začetni shemi ARD pa v osnovni. isto HRT 1 v začetni, HRT 2 v osnovni in balkan, HRT 3 in 4 pa samo v balkan shemi.

Jaka
Starešina
Prispevkov: 2749
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 13:41
T-2: Že imam
Paket: IPTV
Kraj: Ljubljana

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a Jaka » 25. Apr 2022 ob 14:59


strom
Legenda
Prispevkov: 1213
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a strom » 30. Maj 2022 ob 17:00

Telekom internet tudi do 2 Gbps hitrosti:

https://www.blog.uporabnastran.si/2022/ ... -poslovni/

Jaka
Starešina
Prispevkov: 2749
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 13:41
T-2: Že imam
Paket: IPTV
Kraj: Ljubljana

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a Jaka » 1. Jun 2022 ob 19:31

Samo ne povsod.

borutbolc
Model
Prispevkov: 231
Pridružen: 20. Okt 2018 ob 20:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a borutbolc » 1. Jun 2022 ob 19:34

Bolj je vprašanje kako bo to povezano na modemu, ki ima samo en 2.5G port.


borutbolc
Model
Prispevkov: 231
Pridružen: 20. Okt 2018 ob 20:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a borutbolc » 1. Jun 2022 ob 20:49

Komentar je bil mišljen bolj kot vprašanje, kateri port bo uporabljen kot uplink... ali 2,5G rj45 ali SFP+. Kjer moduli niso ravno poceni...
Nekaj takega kot RUNE, kjer so ponekod Innbox X22 ONTji.

Jaka
Starešina
Prispevkov: 2749
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 13:41
T-2: Že imam
Paket: IPTV
Kraj: Ljubljana

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a Jaka » 1. Jun 2022 ob 21:13

Fritz!Box 5530

Odgovori