Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
krepki45
Nadebudnež
Prispevkov: 392
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 17:15
T-2: Še nimam
Paket: NEO C 1000/100 Telekom
Kraj: SG

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 29. Avg 2023 ob 12:21

Slika na boxu je lepša le na telekom omrežju,na telemachu in t-2 ni razlike med aplikacijo in boxom vem iz lastnih izkušenj uporabljal telemach od hčere in prej t-2 aplikacijo,kjer se mi je zdela slika na boxu celo slabša,sem na telekom optiki.
je pa nekaj če boš šel na telemach boš dobil le tri mesece popusta kot nov naročnik,zato ker si na telekom optiki,če bi imel njihovo kabelsko bi lahko popust koristil 2 leti.
Na t-2 pa boš imel eno leto znižano naročnino tudi na telekom optiki,pač odvisno za kateri paket se boš odločil.
Svetujem ti,če nočeš sivih las na t-2 vzami paket samo z internetom in tv mobilno vzami drugje,recimo A1 ima ugodne pakete brez vezave.

strom
Legenda
Prispevkov: 1249
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 1. Sep 2023 ob 11:33

Še več športa pri Telemachu: vrača se ameriški univerzitetni šport

Pri Telemachu še naprej povečujemo že tako širok spekter športnih vsebin, ki jih nudimo svojim uporabnikom. Poslej boste spet lahko uživali tudi v vedno vznemirljivih tekmah univerzitetne ameriške košarkarske in nogometne lige. V Sloveniji in tudi vseh ostalih državah nekdanje Jugoslavije bo namreč tekme ekskluzivno prenašal Sportklub.

United Media, vodilno medijsko podjetje v jugovzhodni Evropi, je podpisala večletno pogodbo z največjim ameriškim športnim televizijskim programom ESPN. To pomeni, da bodo na televizijskih programih Sportkluba v celotni regiji ekskluzivno predvajane tekme univerzitetne košarkarske lige in ameriškega nogometa, ob tem pa tudi najboljše dokumentarne športne oddaje ter arhivski posnetki največjih boksarskih dvobojev.

Gledalci Sportkluba boste lahko vsak teden spremljali vsaj pet najbolj zanimivih košarkarskih tekem in tekem ameriškega nogometa, kjer se je sezona že začela 26. avgusta, kot tudi celoten t. i. »March Madness« (marčna norost), končnico prvenstva v košarki in vse »Bowle« v zaključku sezone ameriškega nogometa. Ameriški univerzitetni šport je bil sicer paradni konj Sportkluba v prvih letih obstoja.

Pri Telemachu, kjer dajemo poseben poudarek tudi mladim športnikom, saj smo z novo sezono postali generalni sponzor prve mladinske nogometne lige, EON NextGen lige, tako še naprej skrbimo, da zadostimo različnim okusom. Športni navdušenci si boste lahko ogledali najbolj nadarjene športnike in hkrati velika rivalstva med univerzami, ki so zelo blizu evropskemu načinu dojemanja športa, najboljši boksarski dvoboji bodo poskrbeli za dobršno mero nostalgije, posebno dodano vrednost pa predstavljajo tudi izvrstne športne dokumentarne oddaje.

Programe Sportkluba lahko Telemachovi uporabniki spremljate s paketi EONVEČ kjerkoli in kadarkoli.

vir: https://telemach.si/novosti/novosti-hom ... etni-sport

strom
Legenda
Prispevkov: 1249
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 29. Sep 2023 ob 11:41

Obvestilo o spremembah starih naročniških paketov fiksnih storitev

Pozdravljeni,

pri Telemachu želimo izpolniti pričakovanja naših zvestih uporabnikov in zagotavljati najboljšo uporabniško izkušnjo, zato redno izboljšujemo in nadgrajujemo pakete.

S 1. 11. 2023 bomo tako naročnikom nekaterih starejših fiksnih paketov za še boljšo uporabniško izkušnjo brez dodatnih stroškov nadomestili obstoječi paket s primerljivim paketom EON, saj nekatere starejše pakete ukinjamo. Zamenjava velja za vse, ki nimajo pogojev paketa določenih s poslovno pogodbo ali ne doplačujejo za dodatno telefonsko številko. Novi paketi ponujajo več vsebine in občutno višje internetne hitrosti.

Mesečna naročnina na novo dodeljeni paket se pri tem ne bo spremenila, v nekaterih primerih bo celo nekoliko nižja.

Novi paketi EON v vaš dom prinašajo številne prednosti:

zanesljiv internet s hitrostmi tudi do 1 Gbps,

• najbogatejši Video klub v Sloveniji z več kot 24.500 vsebinami,

aplikacijo EON Smart TV za ogled televizije na pametnih televizorjih,

ogled vsebin za nazaj do 3 dni z obstoječim sprejemnikom in do 7 dni z aplikacijo EON Smart TV.

Spremembe paketov si oglejte na https://telemach.si/download/terms/spre ... -eon/11023Brez doplačila za funkcijo Ogled nazaj ali višjo hitrost

Paketi EON že vključujejo funkcijo Ogled nazaj in višje hitrosti, zato bomo naročnikom po spremembi paketa le-to prenehali zaračunavati.

Vse dodatne naročene storitve se ob menjavi paketa ohranijo, prav tako morebitni popusti in vezave, ki se prenesejo na novi paket.

Z novim paketom menjava TV-opreme ne bo potrebna, vendar predlagamo, da naročniki obstoječi sprejemnik zamenjajo za novejši sprejemnik EON Smart Box z dodatnimi funkcionalnostmi. Kjer bo potrebno, bomo uredili tudi zamenjavo modema.

Pokličite za menjavo!


Za dodatne informacije smo na voljo na številki 070 700 700 ter na prodajnih mestih Telemacha.

Telemach Slovenija d. o. o.

vir: https://telemach.si/spremembe/spremembe ... tev-092023

strom
Legenda
Prispevkov: 1249
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 2. Okt 2023 ob 20:17

Prenehanje podpore za aplikacijo Unifon

Obveščamo vas, da z 31. 10. 2023 aplikacija Unifon, ki je ki je na voljo poleg fiksnih paketov s storitvijo digitalna telefonija, ne bo več uradno podprta. Posledično aplikacija s 1. 11. 2023 ne bo več na voljo v trgovinah z aplikacijami in ne bo več na voljo v paketih za nove naročnike.

Vsem uporabnikom, registriranim v aplikacijo Unifon, bo le-ta do nadaljnjega še delovala.

Hvala za razumevanje.

vir: https://telemach.si/novosti/obvestila/p ... ijo-unifon

Odgovori