Siol VDSL2

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 24. Apr 2007 ob 21:44

Pobrisal sem vse bedarije, ki sta jih napisala. Oba pa pozivam, da se v bodoče izogibata takšnim dejanjem, če hočeta še sodelovati na tem forumu.
Slika


Lp, Kitl

ghdgfdhsf

Odgovor Napisal/-a ghdgfdhsf » 25. Apr 2007 ob 23:59

Osebno se opravičujem vsem na forumu z mojim "bedarijami"

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 3. Maj 2007 ob 18:56

SIOL naj bi prvi zacel ne samo uvajati, ampak tudi prikljapljati VDSL2... a so oni tud dobili kaksno podgano na kabel al kaj?

a mogoce kdo ve, ce jim SIOL TV po uspesnem launchu se vedno v fazi popravljanja?

flier
Model
Prispevkov: 286
Pridružen: 15. Sep 2006 ob 09:39
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a flier » 3. Maj 2007 ob 19:52

Mislis po uvedbi VOD ? Tako obupnega delovanja kot je bilo 2 dni po uvedbi VOD kasneje ni bilo vec.

roscha
Faca
Prispevkov: 171
Pridružen: 22. Avg 2006 ob 20:59
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH 3xTV 1xTEL
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a roscha » 3. Maj 2007 ob 22:11

Če bi vi vedeli, kaj je bil vzrok obupnega delovanja takrat, bi vas srat pritisnilo. Da si "največji in najboljši" privošči tako kretenske napake je nepojmljivo, z drugo besedo pa živ dokaz, da sploh niso testirali...

Bine
Guru
Prispevkov: 897
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 22:26
T-2: Že imam
Paket: 100/100

Odgovor Napisal/-a Bine » 3. Maj 2007 ob 22:30

In vzrok je bil?
Slika

roscha
Faca
Prispevkov: 171
Pridružen: 22. Avg 2006 ob 20:59
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH 3xTV 1xTEL
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a roscha » 4. Maj 2007 ob 12:20

VOD unicast promet je zjebal spanning tree. In ko se je Switchem "odpeljalo" je 10-15 minut, dokler se tree ni rebuildal so bili switchi navadni hubi. kaj iz tega sledi je jasno.

Tako najbolj na kratko.

flier
Model
Prispevkov: 286
Pridružen: 15. Sep 2006 ob 09:39
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a flier » 4. Maj 2007 ob 19:58

Hehe ne mores verjet, pa kaj za vraga so poceli med testiranjem.

roscha
Faca
Prispevkov: 171
Pridružen: 22. Avg 2006 ob 20:59
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH 3xTV 1xTEL
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a roscha » 4. Maj 2007 ob 20:16

Kdo pa je rekel da so kaj testiral?

Na Siolu so alpha testerji tako ali tako userji. A to še ni jasno? Zato so bile tudi cene malo višje :shock:

Uporabniški avatar
Flux
Faca
Prispevkov: 138
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:16
T-2: Še nimam
Paket: Adsl 2+ 10/1
Kraj: Ljubljana -Brod
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Flux » 5. Maj 2007 ob 03:21

Vod je še vedno v testnem obdobju, zato nevem kaj se prtožujete....

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 5. Maj 2007 ob 09:17

Mater se ga pa dolgo testira :lol:
Slika


Lp, Kitl

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 5. Maj 2007 ob 10:05

mora bit ornk stestiran... ni kej... ampak malo slabe volje morajo testerji pustiti se uporabnikom - ti se vedno izkazejo kot dobri testerji (vse jim lahko uturis)

:lol:

Uporabniški avatar
Flux
Faca
Prispevkov: 138
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:16
T-2: Še nimam
Paket: Adsl 2+ 10/1
Kraj: Ljubljana -Brod
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Flux » 5. Maj 2007 ob 13:07

Sej je zastonj....

coolbits
Novinec
Prispevkov: 24
Pridružen: 17. Jan 2007 ob 15:15
T-2: Že imam
Paket: 10/2
Kraj: Sežana

Odgovor Napisal/-a coolbits » 20. Maj 2007 ob 09:49

statistika hitrosti interneta v SLO :lol:
http://www.speedtest.net/global.php?ran ... country=38
Slika

BTW kako da ni T-2 na spisku?
Slika

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Malkec » 20. Maj 2007 ob 23:01

Ker je t-2 off the chart visoko :lol:

Odgovori