Stran 4 od 4

Objavljeno: 19. Apr 2007 ob 21:06
Napisal/-a gpc177
kko si das te slike od t2ja?koliko casa ga imas???

Objavljeno: 19. Apr 2007 ob 21:48
Napisal/-a ervins
tlele

gen/

Objavljeno: 19. Apr 2007 ob 22:08
Napisal/-a RobertM
HunterMan napisal/-a:Ja Siol nas je tak nategval s tem ISDN-jem, da je kr smrdel. Znanec iz Nemčije se je tak smejsl, ko sem mu povedal da mormo v Sloveniji da lahko imamo ADSL prvo met ISDN. Se spomnim ko sem dobil ADSL pol je pa naslednje leto prišu ven modri ADSL :)
Meni se sedaj zahtevajo,da vzamem PSTN,ce hocem ADSL,ceprav ga lahko drugi dan odjavim in grem na PRD-centrala ima to moznost in je prosto.
Cudna politika :roll: in sploh ne poceni,ceprav se nekako skompenzira s tistimi 4 meseci free TRIO :)
Ampak grenak priokus se vedno ostaja :evil:

Objavljeno: 27. Apr 2007 ob 01:37
Napisal/-a Simtech
gnili telekom pač mora met vedno nekaj polek,ker laufa vse preko njihovega gnilega starega omrežja,samo da služijo prokleta banda pokvarjena :evil:

Objavljeno: 30. Apr 2007 ob 21:24
Napisal/-a zj0602
sem zadovoljen z t2 zakon

Objavljeno: 25. Maj 2007 ob 17:35
Napisal/-a HunterMan
Že od ponedelka jih neki jebe linija da vsake dve ure dol meče, pa še niso zrihtal :?

Re: Bodimo pošteni - napake SiOLa in telekoma

Objavljeno: 21. Feb 2013 ob 15:58
Napisal/-a Abigor
Sedaj so počitnice, pa je centrala preobremenjena. To je stalnica na Ljubečni, ko v času večjih obremennitev prihaja do problemov. Če slučajno medtem spremljaš parametre povezave, ti takoj postane jasno, kje je problem.

Re: Bodimo pošteni - napake SiOLa in telekoma

Objavljeno: 21. Feb 2013 ob 17:58
Napisal/-a RobertM
Ja centrala je bila preobremenjena za "dan mladosti" 6 let nazaj