SiOL FTTH

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Antrax
Navdušenec
Prispevkov: 664
Pridružen: 8. Maj 2006 ob 23:56
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Antrax » 21. Apr 2007 ob 15:34

In kaj je pri tem slabega?
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

Jaka34
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 26. Okt 2006 ob 08:23
T-2: Že imam
Paket: 50/50 FTTH
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Jaka34 » 22. Apr 2007 ob 00:56

Sem kje napisal, da je to kaj slabega :?:

Presenečen sem samo nad hitrostjo, saj je od oznanitve FTTH pri T1 do priklopa prvih uporabnikov minilo zelo malo časa.

V našem bloku imamo speljane T-2 kanale že od oktobra lanjskega leta. Kadar koli vprašam na T-2 kdaj nas bodo končno priklopili, vedno dobim isti odgovor... čez dva meseca. Maja naj bi nas (spet) priklopili, vsaj tako so mi rekli, ko sem jih zadnjič vprašal. Gled na hitrost, ki jo je T-2 pokazali do sedaj in na prazne obljube, ki sem jih prejel je bil stavek, ki sem ga napisal kar na mestu.

Uporabniški avatar
borut
Guru
Prispevkov: 911
Pridružen: 25. Okt 2006 ob 22:11
T-2: Že imam
Paket: 4Mbit/512Kbit

Odgovor Napisal/-a borut » 24. Apr 2007 ob 18:48

Dans spet telekomovec pri nas na Viču...

Sm podpisu... Sej sm mu reku... Kdor prej pride, prej melje... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3153
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a madpanter » 24. Apr 2007 ob 19:11

@borut: Tako se govori. Kdor bo prej napelju bo prej mlel. Neki se pri nas telekom smuka okol bloka in če bo tako bom prej mel telekom optiko kot T2. Žalostno :roll:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
borut
Guru
Prispevkov: 911
Pridružen: 25. Okt 2006 ob 22:11
T-2: Že imam
Paket: 4Mbit/512Kbit

Odgovor Napisal/-a borut » 25. Apr 2007 ob 01:36

Mja no... Če mam za zbirat, bi raj meu T-2, ker velik boljše izkušnje...
Sam če je pa optika, bi pa vzel neglede na ponudnika...

Drgač pa itak se kmal selim.. Na novi lokaciji pa je že T-2 FTTH, tko da se ni za bat...
8)
Slika

IngvarL
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 14. Maj 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: T4 FTTH (via TS)
Kraj: Ljubljana-Vič

Odgovor Napisal/-a IngvarL » 14. Maj 2007 ob 14:32

borut napisal/-a:Dans spet telekomovec pri nas na Viču...

Sm podpisu... Sej sm mu reku... Kdor prej pride, prej melje... :roll:
Si ga morda vprašal, kdaj bodo priklopi?

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3153
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a madpanter » 14. Maj 2007 ob 16:50

Pri nas bo tudi tako. Kdor prej pride prej melje, ker gratel nažalost ni sposoben spisat ene pogodbe za izvajanje del po bloku.
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
HunterMan
Model
Prispevkov: 284
Pridružen: 19. Mar 2007 ob 23:13
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL
Kraj: Ljubečna - 1,5km zračne linije

Odgovor Napisal/-a HunterMan » 14. Maj 2007 ob 17:44

Pri men isto, sam to to bo tak čez 10let, takrat bo že kaj boljšega :)
Razočaran nad T-2 od 1.5.2013

Urossx
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 23. Feb 2007 ob 11:07
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a Urossx » 31. Maj 2007 ob 10:09

ja pri meni isto,telekombo prej kot pa T2 sicer je pa Telekom cenejsi 12/12 8.500sit :shock:, pri nas je T2 ze oktobra ali novembra pobiral pa smo prisli cez 60% pa se se nic ne gradi. Telekom je pa prišel prejšni tedn pa se že dela :lol: :lol:

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 31. Maj 2007 ob 10:50

a zdej bo sel pa Telekom v dumping pri optiki al kuga?

T2 ima fer cene, VDSL ali optika, cca ista cena (pri optiki so simetricne hitrosti), TS pa nabija cene ADSL, ADSL2 in VDSL2 do visin... naj crknejo pri taki politiki!

da ne omenjam krajev (kot npr Domzale), kjer mutijo zaradi premale centrale... naj rajsi omogocijo ljudem dostop do spodobnega interneta, kot pa da mutijo z optiko

poznam se kar nekaj ljudi, ki placujejo FUUUL ravno zaradi tega, ker so se vedno na (skorajda ze pozabljenem) dial-upu... broadbanda pa ravno zaradi premajhnega stevila paric ne uspejo dobit

Uporabniški avatar
Flux
Faca
Prispevkov: 138
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:16
T-2: Še nimam
Paket: Adsl 2+ 10/1
Kraj: Ljubljana -Brod
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Flux » 31. Maj 2007 ob 16:06

Jst mam raj optiko....

/me
Uporabnik
Prispevkov: 30
Pridružen: 5. Nov 2006 ob 13:29
T-2: Še nimam

Re:

Odgovor Napisal/-a /me » 12. Sep 2007 ob 09:55

wifi4all napisal/-a:a zdej bo sel pa Telekom v dumping pri optiki al kuga?
Telekom? Telekom al T-2.. to je zdaj vprašanje :roll:

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Re: SiOL FTTH

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 12. Sep 2007 ob 14:51

glede na to, da zaenkrat ni se nikogar, ki bi tako resno ponujal FTTH kot T2, potem to zame ni dumping, ne?

Odgovori