Volja / T-2

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
psevdonim
Faca
Prispevkov: 110
Pridružen: 5. Maj 2007 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: najcenejši
Kraj: SLO

Odgovor Napisal/-a psevdonim » 28. Maj 2007 ob 22:20

navedeni so tudi radijski programi, iz skice http://www.t-2.net/?AUID=1A1666010332715000FCD pa ni razvidno, kam bi se naj priklopila radijska antena.
Kakšne osebne izkušnje ? Ali dela RDS ?

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 28. Maj 2007 ob 22:43

Radio je preko IP TV - gledaš na istem vmesniku. Priklopiš pa na TV ali na Sp/DIF vmesnik na svojem HI-FI sistemu.
Optika 100/10

Uporabniški avatar
borut
Guru
Prispevkov: 911
Pridružen: 25. Okt 2006 ob 22:11
T-2: Že imam
Paket: 4Mbit/512Kbit

Odgovor Napisal/-a borut » 28. Maj 2007 ob 23:19

uf, pri programski shemi mate čist preveč svetlo rumeno barvo... Kr bode v oči.. a bi se dal to popravit? :oops:
Slika

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 28. Maj 2007 ob 23:27

bolj kot to, da bi se popravila ena barva, bi mogoce bilo fajn (ce je mozno) narediti razlicne barvne sheme

- oranzna (obstojeca)
- zelena
- modra
- bela (za tiste s slabsim vidom)

psevdonim
Faca
Prispevkov: 110
Pridružen: 5. Maj 2007 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: najcenejši
Kraj: SLO

Odgovor Napisal/-a psevdonim » 29. Maj 2007 ob 15:40

no ja, začeli smo bolj z levo nogo. V prijavi piše, da ko te odjavijo od prejšnjega ponudnika, ti vse propade - up. ime, poštni predal, itd.
Danes pa dobim od Volje odgovor:"Seveda vam lahko uredimo, da boste lahko tudi po prekinitvi pogodbe za storitev VoljADSL uporabljali vaš obstoječi poštni predal. Na zahtevku za prekinitev pogodbe je potrebno le dopisati vašo zahtevo za prenos poštnega predala na paket Volja brez naročnine." :x

psevdonim
Faca
Prispevkov: 110
Pridružen: 5. Maj 2007 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: najcenejši
Kraj: SLO

Odgovor Napisal/-a psevdonim » 2. Jun 2007 ob 09:38

madpanter napisal/-a:Sam trenutno uporabljam symantec 10.1.6000 corporate edition ker ne sprašuje po kodi in ni nič crackan in podobne zadeve.
- kje bi se pa to dobilo ? Na naslovu http://shop.symantecstore.com/store/sym ... ware_en_US tega ni videti :?

psevdonim
Faca
Prispevkov: 110
Pridružen: 5. Maj 2007 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: najcenejši
Kraj: SLO

Odgovor Napisal/-a psevdonim » 8. Jun 2007 ob 15:55

čakam "12 delovnih dni", da pride telekomovc vgradit neko škatlico.
Ker sem sedaj na Voljatel, neko škatlico ze imam. A je to to ?
http://www.mediamax.com/psevdonim/Hoste ... predaj.JPG
http://www.mediamax.com/psevdonim/Hosted/razc_zadaj.JPG

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 8. Jun 2007 ob 16:06

Da - to je "razcepnik", ki razdeli signal telefona (ki ga ohranjaš pri telekomu) in VDSL, na katerega daš potem T-2 modem.

Tistih 12 dni je predpisanih s strani telekoma, v tem času naredijo vse potrebno na strani centrale (prestavijo te na delilniku). Ko pride telekomovec z razcepnikom za telefon in T-2jevec z opremo, pa ti bo pričelo vse skupaj delati. Torej ni za skrbeti preveč! :D
Optika 100/10

Odgovori