Amis TV

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
webmaher
Starešina
Prispevkov: 2025
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a webmaher » 25. Sep 2013 ob 20:17

zgleda da se lahko pod nosom obrišeš..če sem prav videl od italijanskih so samo Mediaset, Rai 1, 2 in 3... sicer te pa ne zastopim zakaj ne naštimaš DVB T saj je italijanskih programov kar jih češ pa še zatemnjujejo jih ne :-)
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Uporabniški avatar
maxus
Guru
Prispevkov: 768
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 21:16
T-2: Že imam
Paket: bakreni T-3 + XL
Kraj: Izola

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a maxus » 25. Sep 2013 ob 20:43

Kitl, ne mi rompirat bale :grr: Prosil sem, če mi lahko kdo z obale pove, če so Italia1, Rete4 in Canale4 v TV shemi pri nas :grrpc:
V Amisovi shemi 130 sem našel na 325 RAI1, na 326 RAI2, na 327 RAI3 ter na 412 Mediaset.
Telemach ima uradno v shemi samo RAI1, RAI2 in RAI3, v realnosti pa na obali predvaja tudi Italia1, Rete4 in Canale5.T-2 ima prav tako vse Mediasetove programe, čeprav jih ni v shemi. Če bi jih pri nas slučajno ukinili, bi v kratkem času izgubili več kot 50% naročnikov.Enak upad naročnikov bi bil tudi ob severni meji, če bi ukinili nemško govoreče programe.
Sprašujem pa zato, ker sem mislil menjati trenutni paket T3 VDSL za T3 -50%Tera.Sedaj imam za vsako mobilno številko 100/10 prenosa, v Teri pa z XS nimam nič, če sem prav razumel, XL pa je 3€ dražja in za mojo penzijo ni sprejemljiva.
Slika

Uporabniški avatar
maxus
Guru
Prispevkov: 768
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 21:16
T-2: Že imam
Paket: bakreni T-3 + XL
Kraj: Izola

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a maxus » 25. Sep 2013 ob 20:48

Web, živim v bloku, antenski drog sem pred kratkim odstranil s strehe in ga nočem ponovno postavljati.
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7980
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 25. Sep 2013 ob 21:33

Sobna antena?
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7980
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 26. Sep 2013 ob 23:11

Amis se baje prodaja pa me zanim, če ima T-2 prste vmes. Tale podobnost je neverjetna

http://www.amis.net/web3/files/docs/ami ... _sheme.pdf
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
Prispevkov: 1589
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a DownTaker » 26. Sep 2013 ob 23:49

Malo verjetno. Programska shema pa se razlikuje...
Slika

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Prispevkov: 2399
Pridružen: 6. Apr 2006 ob 09:09
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Koper

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a tonimona » 28. Sep 2013 ob 17:49

maxus daj anteno nazaj, se splača. Imaš še malo morje Rai-ev, pa berluskonijevih, tudi v HD. Bo pa treba vsaj dve anteni. :namrec:
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 502
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a starfotr » 26. Okt 2013 ob 13:18

Tudi amis brez adria media programov. Sport klubi in F&H.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

krepki45
Model
Prispevkov: 305
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 26. Okt 2013 ob 13:40


bender33
Faca
Prispevkov: 191
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 21:21
T-2: Še nimam
Paket: TopTrio A

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a bender33 » 26. Okt 2013 ob 14:02

:blbl:
Zadnjič spremenil bender33, dne 26. Okt 2013 ob 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 502
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a starfotr » 26. Okt 2013 ob 14:20

26.10.2013
Obvestilo o prekinitvi predvajanja programov Sportklub
Spoštovani uporabniki,
pogajanja s podjetjem Adria Media, ki je izdajatelj programov Sportklub se kljub našim vztrajnim prizadevanjem niso končala uspešno, zato smo bili danes na izrecno zahtevo podjetja Adria Media prisiljeni prekiniti nadaljnje predvajanje programov SK 1, SK 2, SK 3 in Fishing & Hunting.
Nesprejemljive poslovne prakse podjetja Adria Media Ltd. so tudi Amis pripeljale do točke, da vam programov Sportklub ne bomo več mogli zagotavljati, saj ne moremo pristati na njihove pretirane zahteve.
Zavedamo se, da prenosov vseh posameznih športnih dogodkov ne bo možno nadomestiti, vendar se bomo trudili pridobiti ustrezno vsebinsko zamenjavo. Najkasneje v mesecu dni bomo dodali še najmanj dva nova športna kanala, hkrati pa bomo vsem naročnikom danes vklopili program KINO, ki je bi do sedaj na voljo le v posebej plačljivih paketih
Prepričani smo, da se bo poslovna praksa programov Sportklub pokazala kot zgrešena in bomo uspeli v prihodnosti doseči ustrezen dogovor. V tem trenutku vas prosimo za razumevanje in zaupanje.


Jaz mislim, da bo sedaj Telemach pritisnil na trg, saj sedaj ponuja storitve tudi preko telekomove optike. Izkorišča...

Ali pa bo sedaj za "male pare" ponudil programe vsem, ki jih ne ponujajo več. Se pravi Siolu, Amisu in T-2ju. Bomo videli, kaj bodo te balkanci ponudili.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7980
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 26. Okt 2013 ob 14:43

To še T2 upam, da se pridruži in naj jih stisnejo v kot barabe požrtne :)
Slika


Lp, Kitl

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2025
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a webmaher » 26. Okt 2013 ob 14:55

dokler ne bo zakona da lastnik bilo katerega kanala ne more biti tudi ponudnik bo tako kot bo ..... Telesmeh se ta hip lahko dela norca iz vseh saj imajo denarja kar ga češ...lahko bi saniral Ljubljansko banko pa celotno vlado :-)
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 502
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a starfotr » 26. Okt 2013 ob 17:05

Potem lahko zaprejo veliko TV hiš. Pri nas npr. Planet (lastnik Telekom Slovenije-> ima v lasti omrežje Siol TV) in tudi RTV, saj so lastniki omrežja zemeljske televizije.

Tuji pa recimo Warner cable, ki je lastnik Universala itd.

Sicer pa amis ponuja sedaj butik (ala t-2 klub), samo je drago :grrpc: vse skupaj, je pa res, da je ponudba boljša.

viewtopic.php?f=12&t=2270&start=45

•••---—————

Sprememba:

POMEMBNO OBVESTILO!

Dobili smo pristanek Sportkluba, da do konca pogajanj lahko prenašamo programe Sportklub, tako da kanale v nekaj minutah ponovno vklapljamo in boste lahko nemoteno spremljali že današnje tekme.

Programi bodo na voljo vse do predvidenega končnega dogovora.

Prosimo delite to objavo, da obvestilo doseže čim več ljudi.

Hvala




Se pravi, da se nekaj premika, kolikor vem Telekom tudi lahko prenaša, vendar nočejo.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7138
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Amis TV

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 26. Okt 2013 ob 19:06

ne za dolgo.... tudi Amis bo stal brez teh kanalov, jaz jim dam prav, da izsiljujejo z preveliko ceno.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori