Telemach ima preveč naročnikov

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
harigast
Uporabnik
Prispevkov: 25
Pridružen: 14. Sep 2006 ob 14:15
T-2: Že imam
Paket: 10/10 optika
Kraj: Lj-Šiška

Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a harigast » 11. Jun 2007 ob 15:15

Torej prejšnji teden so me klicali iz Telemacha po letu in pol dolgem nategovanju kako bodo vse uredili.Skoraj me je vrglo na rit,predlagamo da s 1.7.07.prekinete naročniško razmerje,ker vam ne zmoremo/nočemo/ne ljubi se nam zagotavljati kvalitetnega signala.To se mi zdi popolnoma nepojmljivo,možnosti za za Adsl/VDSL nimam,torej naj se j.... Slika na TV je vsak dan slabša.! julij se bliža,sam pa še vedno čakam na optiko...
Ve kdo kaj? Strugarska 11 LJ. Šiška
Lep pozdrav

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Prispevkov: 3957
Pridružen: 27. Sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 11. Jun 2007 ob 17:01

Ne se hecat, kaj takega :roll:
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
Flux
Faca
Prispevkov: 138
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:16
T-2: Še nimam
Paket: Adsl 2+ 10/1
Kraj: Ljubljana -Brod
Kontakt:

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Flux » 12. Jun 2007 ob 00:49

V šiški pa nimaš možnosti adsl/vdsl? Pa ja nauš reku, da si na PCM?

harigast
Uporabnik
Prispevkov: 25
Pridružen: 14. Sep 2006 ob 14:15
T-2: Že imam
Paket: 10/10 optika
Kraj: Lj-Šiška

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a harigast » 12. Jun 2007 ob 06:24

Flux napisal/-a:V šiški pa nimaš možnosti adsl/vdsl? Pa ja nauš reku, da si na PCM?
Natančno tako in obljubili so tudi,da bo v 2 letih možno. :evil:

markym
Znanec
Prispevkov: 75
Pridružen: 1. Mar 2007 ob 10:34
T-2: Že imam
Paket: vdsl ki dela kot žmigovc
Kraj: log

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a markym » 12. Jun 2007 ob 07:26

Kaj pa pravi na to zavod za varstvo potrošnikov?
Kar se pa adslja v šiški tiče, pa najbolje da začneš klicat vsak dan na telekom po ene parkrat. Če jim boš težil vsak dan, te bojo imeli ze tako poln kufr, da ti bojo raje zrihtali adsl kot te poslusali vsak dan ;)

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 12. Jun 2007 ob 08:36

markym napisal/-a:Kaj pa pravi na to zavod za varstvo potrošnikov?
Kar se pa adslja v šiški tiče, pa najbolje da začneš klicat vsak dan na telekom po ene parkrat. Če jim boš težil vsak dan, te bojo imeli ze tako poln kufr, da ti bojo raje zrihtali adsl kot te poslusali vsak dan ;)
tako sem se ga jst (isto v Šiški) znebil ze pred leti... sem rekel, da bi se rad narocil na Siolov ADSL... pa so zadevo postimal v enem tednu... pa ceprav sem potem fural dial-up, ampak je bilo veliko manj padanja linije + boljsi prenosi

harigast
Uporabnik
Prispevkov: 25
Pridružen: 14. Sep 2006 ob 14:15
T-2: Že imam
Paket: 10/10 optika
Kraj: Lj-Šiška

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a harigast » 12. Jun 2007 ob 12:43

wifi4all napisal/-a:
markym napisal/-a:Kaj pa pravi na to zavod za varstvo potrošnikov?
Kar se pa adslja v šiški tiče, pa najbolje da začneš klicat vsak dan na telekom po ene parkrat. Če jim boš težil vsak dan, te bojo imeli ze tako poln kufr, da ti bojo raje zrihtali adsl kot te poslusali vsak dan ;)
tako sem se ga jst (isto v Šiški) znebil ze pred leti... sem rekel, da bi se rad narocil na Siolov ADSL... pa so zadevo postimal v enem tednu... pa ceprav sem potem fural dial-up, ampak je bilo veliko manj padanja linije + boljsi prenosi
Saj sam sam tudi to povedal,pa sem vseeno dobil Njet. Ni proste parice,oziroma nobenega ne poznam,ki bi delal na Telekomu...

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 506
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Veron » 17. Jun 2007 ob 10:50

Kolegu Telamach v Šiški deluje čisto normalno.

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 17. Jun 2007 ob 10:57

mogoce ze deluje "normalno", ampak cenovna politika Telemacha ne deluje normalno... cene imajo iste kot pred 5 leti, kot da so se vedno sami... no, sej konkurenca ne pociva in naj ima Telemach se naprej take cene... se malo... pa bodo na istem vlaku kot T1

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 506
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Veron » 17. Jun 2007 ob 11:02

Ista 5let? Mislm da to ne bo držalo, ker kolega ma že dolgo tudi internet pri njih, pa je mel učasih 256/128 za nekih 5k sit al kok je blo, potem pa so ble neke spremembe, ko si dubu za okol 5k sit 1024/256, kar je tud on podpisu in trenutno ma 1m za okoli ~20eur.

Sicer pravi, da TV se sploh ne spomne, kdaj mi ni delu, slika je čist uredu (kolko sm vidu) in net mogoče je moru v 2letih 2x use skup reseterat. To pa je use kar je mel "težav".

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 17. Jun 2007 ob 11:11

Sej je s Telemachom tako, kot povsod - tam kjer se ni vzdrževalo, se je razpadalo, tam pa kjer so posodabljali svoje špagete, dela pa v redu. Pri meni na Brilejevi je bilo do leta 2002 prav slaba slika, sneg, megla, dvojne sence,... Takrat sem šel na SiOL TV, ki je imel precej boljšo sliko. No, še en korak naprej je pa seveda slika na T-2 TV, ki je bistveno bolj oštra od telekomove.

No, v tem času je Telemach uspel povleč en optičen kabel do našega bloka (kar pod streho garaže, njim kakopak ni treba nobenih služnosti plačevati Yankovičevcem :roll:) in imajo sedaj gotovo bolj kvalitetne storitve. Ampak kaj, ko je večina folka že prebegnila na Gratelovo optiko FTTH (edino pravo optiko). :)
Optika 100/10

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a BOBI » 17. Jun 2007 ob 11:51

Pri nas v bajti je še par priklopljenih na Telemach, ampak samo zato, ker se jim ne da preklopit, ker itak zelo malo gledajo tv in še to samo poročila ;-)
O kvaliteti ne bi zgubljal besed, mogoče samo ta primerjava, ki pove največ:
Ko so sosedo preklopili na T2 IPTV, je dejala da ne more verjeti da je slika tako lepa, ker je sama že mislila da mora zamenjati svoj tv, ko je gledala sliko pri Telemachu.

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 17. Jun 2007 ob 13:02

@bobi: tocno to. ljudje ne morejo verjeti, da je mozno dobiti tako dobro sliko na njihovih TVjih. sem slisal ze nekaj ljudi, ki so hoteli imeti boljso sliko, pa so se zadeve lotili na napacnem koncu: zamenjali so TV ;(

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 506
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Veron » 17. Jun 2007 ob 13:50

Mislim, da zadevo mogoče malo preveč posplošujete. Mislm, da če bi bile razmere pri USEH tako "katastrofalne" Telemach nebi imel tolko naročnikov.

ju_re
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 28. Maj 2007 ob 18:17
T-2: Še nimam
Kraj: much

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a ju_re » 17. Jun 2007 ob 15:12

po čem to sklepate da ma t2 bolso sliko od t1je kdo primerjal...to je samo propaganda na tem forumu t2jevcev...

pa daj no..na t2 delajo taki ljudje ko na t1 niso meli pojma..al pa so bli v skladiscih...vsaj v mb

Odgovori