Telemach ima preveč naročnikov

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Uporabniški avatar
Ejsi/Disi
Gratelovec
Prispevkov: 764
Pridružen: 15. Dec 2006 ob 18:44
T-2: Še nimam
Kraj: Preddvor

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Ejsi/Disi » 19. Jul 2007 ob 14:59

A kdo mogoče ve kako bo kaj možen internet preko Lastovke? Hitrosti? Ali pa če grem za testnega zajca? :roll:
˝Let there be light˝,
and there was light!

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3158
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a madpanter » 19. Jul 2007 ob 18:44

Kr neki cajta še ne, sm spraševal jih enkrat za fotra že :neutral:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
Ejsi/Disi
Gratelovec
Prispevkov: 764
Pridružen: 15. Dec 2006 ob 18:44
T-2: Še nimam
Kraj: Preddvor

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Ejsi/Disi » 19. Jul 2007 ob 18:53

Verjetno ne bojo še dali v uporabo ostalim. Sam imam pa nekaj vez in bi lahko šel za zajca. Mogoče pa ja. Pri meni tako kaj drugega ni možno.
˝Let there be light˝,
and there was light!

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3158
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a madpanter » 19. Jul 2007 ob 19:16

dej če boš kaj si porihtu sporoči še meni, ker pr fotru pa nikol nebo ne adsl ne optike :neutral: nad wimaxom smo pa itak obupal, trenutno ma gprs kartico sam so prenosi bol ko ne bogi :?
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
Ejsi/Disi
Gratelovec
Prispevkov: 764
Pridružen: 15. Dec 2006 ob 18:44
T-2: Še nimam
Kraj: Preddvor

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Ejsi/Disi » 20. Jul 2007 ob 12:39

Bom se pozanimal, kalšne hitrosti sploh dopušča. Pa vremenske razmere znajo tudi kaj nagajat.
˝Let there be light˝,
and there was light!

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3158
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a madpanter » 20. Jul 2007 ob 13:03

vse je bolj kakor gprs sam da je flaterate tudi če je samo isdn hitrost :mrgreen:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
Ejsi/Disi
Gratelovec
Prispevkov: 764
Pridružen: 15. Dec 2006 ob 18:44
T-2: Še nimam
Kraj: Preddvor

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Ejsi/Disi » 23. Jul 2007 ob 19:21

Zgleda bo kar zanimiva stvar tale internet preko lastovke. Kaj več pa še ne smem povedat. 8)
˝Let there be light˝,
and there was light!

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 23. Jul 2007 ob 19:31

S tem se strinjamo tudi tisti, ki še nič ne vemo o tem! 8)
Optika 100/10

flier
Model
Prispevkov: 286
Pridružen: 15. Sep 2006 ob 09:39
T-2: Še nimam

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a flier » 24. Jul 2007 ob 18:49

A je podobno kot je svoje case obljubljal Amis (Amis Air) ?

Uporabniški avatar
Ejsi/Disi
Gratelovec
Prispevkov: 764
Pridružen: 15. Dec 2006 ob 18:44
T-2: Še nimam
Kraj: Preddvor

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Ejsi/Disi » 24. Jul 2007 ob 20:19

Čisto linijo moraš imeti do Krvavca ali pa mislim, da do Krima.
˝Let there be light˝,
and there was light!

Frenky
Faca
Prispevkov: 138
Pridružen: 12. Nov 2006 ob 22:37
T-2: Že imam
Paket: T-4 GIGA - Optika
Kraj: Ljubljana

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Frenky » 26. Jul 2007 ob 15:31

Potrebuješ optično vidljivost na Krvavec ali Trdinov vrh .

Uporabniški avatar
Ejsi/Disi
Gratelovec
Prispevkov: 764
Pridružen: 15. Dec 2006 ob 18:44
T-2: Še nimam
Kraj: Preddvor

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Ejsi/Disi » 27. Jul 2007 ob 11:35

Pa še na Grmačo.
˝Let there be light˝,
and there was light!

Odgovori