Telemach ima preveč naročnikov

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a BOBI » 18. Jun 2007 ob 23:50

wifi4all napisal/-a:jst pa cvikam za razvod od krizisca pa do omarice... ko bi bil vsaj pod zemljo...
Mi imamo k sreči skopano in prebito v klet, kjer je omarica, za več stanovanj. ti si pa verjetno sam v bajti, ali pa dva stanovanja in imaš verjetno omarico na fasadi zunaj, vsaj nekako tako kot sosed in kabel gre do omarice po kanalu ki je pritrjen na fasado in posledično dejansko ne zaščiten pred vandalizmom.

harigast
Uporabnik
Prispevkov: 25
Pridružen: 14. Sep 2006 ob 14:15
T-2: Že imam
Paket: 10/10 optika
Kraj: Lj-Šiška

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a harigast » 19. Jun 2007 ob 06:17

Ah omarica je pri meni čisto na varnem,na balkonu v drugem nadstropju,pa še moj maček spi pod njo,tako,da je absolutno zaščitena pred vandalizmom vseh vrst.Za fiber bi pa jaz tudi cvikal,če bi bil v kakšnem bloku-izgleda tako krhka zadevica...

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Prispevkov: 3957
Pridružen: 27. Sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Cobane » 9. Jul 2007 ob 19:29

Nekaj za žvečit (kopirano iz Računalniških novic):
UPC Telemach in poletne spremembe


UPC Telemach se je glede na želje in potrebe sodobnega uporabnika odločil za uvedbo nove trojne ponudbe, ki zaradi ugodne cene omogoča dostop do sodobnih tehnologij prav vsakomur. Televizijo, internet in telefonijo bodo novi uporabniki lahko uporabljali že od 22 € na mesec. Trojček S je namenjen manj zahtevnim uporabnikom in vsebuje televizijo, telefonijo in internet s hitrostjo 128/64 kbps. Trojček M ponuja višjo hitrost interneta (1.024/256 kbps), telefon in televizijo ter je primeren za družine in srednje zahtevne uporabnike. Za zahtevnejše uporabnike tehnologije je na voljo telefonija "Prosti čas", z brezplačnimi klici od 8-ih zvečer do 8-ih zjutraj v vsa stacionarna omrežja v Sloveniji, internet s hitrostjo 8 Mbps/768 kbps in kabelska televizija.

Dosedanji UPC Telemachovi naročnik bodo lahko obdržali obstoječe pakete, lahko pa se odločijo za zamenjavo internetnih paketov. Zaradi enostavnosti uporabe, ugodne cene in prejemanja le ene položnice za vse tri storitve, je trojno ponudba televizije, interneta in telefonije zelo primerna za vsak dom.

Direktor družbe UPC Telemach, Vojko Rovere, pravi: "Skupina UPC Telemach, del katere so sedaj Ljubljanski kabel, KRS rotovž, KRS Velenje in KATV Murska Sobota, vlaga zelo veliko truda, znanja in izkušenj v nove tehnologije na področju telekomunikacij, vse to z željo, da bo njena uporaba za vsakogar kar se da enostavna in dostopna."


Nova trojna ponudba in internetni paketi bodo na voljo v omrežju družbe UPC Telemach in družb skupine UPC Telemach: Ljubljanski kabel, Triera/KRS Rotovž, KRS Velenje in KATV Murska Sobota.
Povezave
http://www.upctelemach.si
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a BOBI » 9. Jul 2007 ob 21:27

Cobane, saj ni kaj dosti za žvečit!

Slika na TV-u je slaba, to opaziš še najbolj ko preklopiš na kak lcd, ali plazmo, kjer se začnejo pojavljati raznorazne anomalije.
Internetni paketi so taki, kot bi jih nekdo sestavljal za par let nazaj in ne za današnje razmere.
Telefonije njihove pa ne poznam, nepoznam nikogar, ki bi jo imel!

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 10. Jul 2007 ob 00:28

da si upajo ponujati trojcka s paketom INTERNET 128/64 !!!

paket je narejen zgolj zato, da je lepa fasada - hitite k nam, mi imajo najnizje cene : kaj pa dobis za to je pa drugo vprasanje

Uporabniški avatar
pack
Legenda
Prispevkov: 1037
Pridružen: 15. Nov 2006 ob 12:48
T-2: Že imam
Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
Kraj: Trzin

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a pack » 10. Jul 2007 ob 00:42

Hja, če pogledaš velike množice ljudi, potrebujejo telefon in televizijo, interneta pa ravno za vzorec zraven, če že glih mora biti, da se kakšen mail pogleda, al pa še to ne. V račun vzemi še to, da je večinoma teh uporabnikov do sedaj že uporabljala kabelsko TV in bojo sedaj samo še nadgradili s telefonijo (jih fuuul priklapljajo) in internet dostopom.
Slika
Za počitnice varčujem pri T2!

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a BOBI » 10. Jul 2007 ob 00:44

pack napisal/-a:Hja, če pogledaš velike množice ljudi, potrebujejo telefon in televizijo, interneta pa ravno za vzorec zraven, če že glih mora biti, da se kakšen mail pogleda, al pa še to ne.
Res je, se strinjam, vendar Telemach ne trži kombinacije Tv + iptel.!
To dvoje je recimo dobro za starejše ljudi. V naši hiši je kar nekaj starejših ki uporabljajo ti dve storitve pti T2-u.

Uporabniški avatar
pack
Legenda
Prispevkov: 1037
Pridružen: 15. Nov 2006 ob 12:48
T-2: Že imam
Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
Kraj: Trzin

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a pack » 10. Jul 2007 ob 00:56

Hja, bojo pa vzeli trojček S in pač ne bojo uporabljali interneta, cenovno je še vedno ugodno.
Slika
Za počitnice varčujem pri T2!

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1641
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Krypto » 12. Jul 2007 ob 00:20

Ni mi čist jasno zakaj hudiča teli ljudje če so že v navezi s triero ne ponujajo istih stvari. Recimo programske sheme za TV. O telefoniji tud razmišlam počas, ker mam počas dost položnce za 20€ od nacijev za tiste 5minut na mesec.

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Prispevkov: 3957
Pridružen: 27. Sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Cobane » 12. Jul 2007 ob 06:20

Pa tak pristaš T-2ja... :mrgreen: :twisted:
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a BOBI » 12. Jul 2007 ob 08:50

Krypto napisal/-a:Ni mi čist jasno zakaj hudiča teli ljudje če so že v navezi s triero ne ponujajo istih stvari. Recimo programske sheme za TV. O telefoniji tud razmišlam počas, ker mam počas dost položnce za 20€ od nacijev za tiste 5minut na mesec.
Dejansko ni naveza, ampak ja Telesmeh kupil Triero :evil:

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 12. Jul 2007 ob 10:27

samo en del je kupil, ne v celoti

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1641
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Krypto » 12. Jul 2007 ob 11:52

@Cobane na 2800metrih bi razen sivih las bolj malo mel od T-2 ja :)

Tody
Model
Prispevkov: 262
Pridružen: 19. Jun 2006 ob 23:03
T-2: Že imam
Paket: brezčasni paket
Kraj: Vrhnika
Kontakt:

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Tody » 12. Jul 2007 ob 23:02

Kje je tvoja pripadnost blagovni znamki (če ne že lojalnost firmi !)

PRESELI SE !!! :D :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1641
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Telemach ima preveč naročnikov

Odgovor Napisal/-a Krypto » 13. Jul 2007 ob 10:07

Mal sarkazma nikol ne škodi ane :P

Odgovori