RTVSLO.SI piše - Telekom: 10 gigabitov po Sloveniji

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
bierbauch
Znanec
Prispevkov: 69
Pridružen: 11. Apr 2007 ob 17:41
T-2: Že imam
Paket: 20/20 FTTH, 2xVoIP, 2xUMTS+1D
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

RTVSLO.SI piše - Telekom: 10 gigabitov po Sloveniji

Odgovor Napisal/-a bierbauch » 13. Jun 2007 ob 18:04

Na RTV sem ravnokar prebral tole novico:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... _id=144405

Mislim, zdi se, da naši ljubi novinarji ne znajo malo okrcat (no mogoče so uredniki tisti ...) vrlega T1. Tako omrežje (backbone) ima T-2 že eno leto (ne vem, moče še dlje).
Pa kako to povejo ... ko, da so ne vem kaj naredil. Bruh!

-- BB
Slika FTTH 20/20
Slika > UMTS

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Re: RTVSLO.SI piše - Telekom: 10 gigabitov po Sloveniji

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 13. Jun 2007 ob 18:32

ja in... sej vsi vemo, da T2 to ima, ampak ce ne povejo vsem na glas...

pardon, na njihovi spletni strani je napisano :roll: :roll:

ghdgfdhsf

Re: RTVSLO.SI piše - Telekom: 10 gigabitov po Sloveniji

Odgovor Napisal/-a ghdgfdhsf » 13. Jun 2007 ob 18:57

Jao jao državni novinarski tepci to pa je način pisanja nepristranskih državnih novinarjev :roll:

dal
Legenda
Prispevkov: 1206
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 10:23
T-2: Že imam

Re: RTVSLO.SI piše - Telekom: 10 gigabitov po Sloveniji

Odgovor Napisal/-a dal » 13. Jun 2007 ob 19:04

Naslov je zavajajoč, ker je teh 10 Gb samo med osmimi regijskimi centri.

Je pa pohvalno, da je Telekom končno uvedel podvojene povezave. Upajmo, da so minili časi, ko je bil zaradi opravil na njivi ali ob gradnji ceste kakšen del Slovenije za par ur v telekomunikacijski temi.

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2235
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: RTVSLO.SI piše - Telekom: 10 gigabitov po Sloveniji

Odgovor Napisal/-a RobertM » 13. Jun 2007 ob 21:55

wifi4all napisal/-a:ja in... sej vsi vemo, da T2 to ima, ampak ce ne povejo vsem na glas...

pardon, na njihovi spletni strani je napisano :roll: :roll:
Saj tudi za VDSL2 ni bilo nekih posebnih reklam pri T2.
T1 pa je reklamiral tistih 100 m :roll: vzpostavljene povezave po vseh medijih :roll: kot da bi sestavili konkurencni spaceshutle :mrgreen:

10 Giga se mi ne zdi kaksna spostovanja vredna brzina,glede na stevilo uporabnikov in velikost omrezja.kakor je mogoce sklepati iz trendov bo cez 5 ali manj let kriza ;-) ,saj drzavne firme slovijo po spanju na lovorikah.

Kot pise imajo "fizicno locene" podvojene povezave :roll: ,morda to pomeni dva steklena kabla v isti cevi :roll: -rovokopac ali plaz,.. z njima obracuna hipno :mrgreen:
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

wifi4all
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:29
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Koseze

Re: RTVSLO.SI piše - Telekom: 10 gigabitov po Sloveniji

Odgovor Napisal/-a wifi4all » 13. Jun 2007 ob 22:08

mediji so lacni preseznikov, pa ceprav tehnolosko zadeva ni nova ali tehnologija uporabljena prvic

Razor
Nadebudnež
Prispevkov: 409
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:11
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Ajdovščina

Re: RTVSLO.SI piše - Telekom: 10 gigabitov po Sloveniji

Odgovor Napisal/-a Razor » 15. Jun 2007 ob 01:49

Ma ne. Na RTVSi so radi ustvarjalni, pa so sli sestet vse povezave :mrgreen:
Slika
Slika
Slika
» MG.

Odgovori