Triera, Amis, Telemach?

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a maxhoop » 18. mar 2011 ob 11:39

To je premajhna hitrost, da bi Siol vklopil 10 M paket.
maxhoop
Faca
 
Prispevkov: 166
Pridružen: 8. mar 2007 ob 16:25
Kraj: odročen
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA /TS Mori Plus

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a ciril88 » 18. mar 2011 ob 11:41

amis upam da bo, in po tem smatram, da ko se uporablja TV dela net z 1Mb/s ali manj, ko je STB ugašnjen pa bi naj delal net 4.5 Mb/s.
You Can Call Me Santa Claus
Slika
Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
 
Prispevkov: 713
Pridružen: 16. apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a jurcek » 18. mar 2011 ob 11:51

če je telekomova centrala potem tudi amis ne more nič.
Slika
jurcek
Navdušenec
 
Prispevkov: 629
Pridružen: 17. mar 2006 ob 19:03
Kraj: maribor
T-2: Že imam
Paket: 20Mbps / 2Mbs

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Enter4 » 18. mar 2011 ob 12:07

Hm... slaba:/ tukaj se kaj dosti nebo spremenilo. Moje mnenje: jaz bi ostal na SiOLu, si vklopil popust na zvestobo ter faxiral potrdilo o statusu študenta, dijaka ali AMZSja...

Zakaj? Ker je stream SiOLov v netu pa tudi ni kaj veliko razlike...

Seveda, če kdo pozna kakšno cenejšo opcijo, z besedno na plan:D
Enter4
Model
 
Prispevkov: 242
Pridružen: 23. avg 2008 ob 15:16
T-2: Že imam
Paket: 1*/1*

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a maxhoop » 18. mar 2011 ob 12:09

jurcek Napisal/-a:če je telekomova centrala potem tudi amis ne more nič.


Amis bo priklopil, ker upoštevajo DO 10 Mbitov
maxhoop
Faca
 
Prispevkov: 166
Pridružen: 8. mar 2007 ob 16:25
Kraj: odročen
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA /TS Mori Plus

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Enter4 » 18. mar 2011 ob 13:29

Saj ni nišče rekel, da ne bodo... ampak bo zato plačeval več in še kockanje bo - če se nebo držal "pravil"
Enter4
Model
 
Prispevkov: 242
Pridružen: 23. avg 2008 ob 15:16
T-2: Že imam
Paket: 1*/1*

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Abigor » 19. mar 2011 ob 11:46

ciril88 Napisal/-a:4.5 Mb/s sinhronizacije na siolu.


To pa ni preveč dobro. Če mu sedaj deluje vredu jaz nebi menjal.
Abigor
Nergač
 
Prispevkov: 1197
Pridružen: 23. mar 2006 ob 18:05
Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
T-2: Še nimam
Paket: 100/100 od konkurence

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a bender33 » 29. mar 2011 ob 13:41

Enter4 Napisal/-a:Saj ni nišče rekel, da ne bodo... ampak bo zato plačeval več in še kockanje bo - če se nebo držal "pravil"


na Amisu bo imel tako sinhronizacijo da bo stabilna povezava.
bender33
Faca
 
Prispevkov: 188
Pridružen: 23. feb 2009 ob 21:21
T-2: Še nimam
Paket: TopTrio A

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Veron » 29. mar 2011 ob 23:00

lol? kako že? kabli so enaki
Veron
Nadebudnež
 
Prispevkov: 442
Pridružen: 17. apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Malkec » 29. mar 2011 ob 23:03

Vendar oprema na centrali in pri stranki ni enaka.
Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. mar 2006 ob 15:24
Kraj: Maribor
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Veron » 31. mar 2011 ob 22:32

bistvenih razlik ni, brez skrbi, preverjeno. (siol oprema, amis oprema)
Veron
Nadebudnež
 
Prispevkov: 442
Pridružen: 17. apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Prejšnji

Vrni se na Konkurenca

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost