Triera, Amis, Telemach?

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
maxhoop
Faca
Prispevkov: 167
Pridružen: 8. Mar 2007 ob 16:25
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA / TS Modri Plus
Kraj: odročen

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a maxhoop » 18. Mar 2011 ob 11:39

To je premajhna hitrost, da bi Siol vklopil 10 M paket.

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 743
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 18. Mar 2011 ob 11:41

amis upam da bo, in po tem smatram, da ko se uporablja TV dela net z 1Mb/s ali manj, ko je STB ugašnjen pa bi naj delal net 4.5 Mb/s.
You Can Call Me Santa Claus
Slika

jurcek
Navdušenec
Prispevkov: 629
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 19:03
T-2: Že imam
Paket: 20Mbps / 2Mbs
Kraj: maribor

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a jurcek » 18. Mar 2011 ob 11:51

če je telekomova centrala potem tudi amis ne more nič.
Slika

Enter4
Model
Prispevkov: 242
Pridružen: 23. Avg 2008 ob 15:16
T-2: Že imam
Paket: 1*/1*

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a Enter4 » 18. Mar 2011 ob 12:07

Hm... slaba:/ tukaj se kaj dosti nebo spremenilo. Moje mnenje: jaz bi ostal na SiOLu, si vklopil popust na zvestobo ter faxiral potrdilo o statusu študenta, dijaka ali AMZSja...

Zakaj? Ker je stream SiOLov v netu pa tudi ni kaj veliko razlike...

Seveda, če kdo pozna kakšno cenejšo opcijo, z besedno na plan:D

maxhoop
Faca
Prispevkov: 167
Pridružen: 8. Mar 2007 ob 16:25
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA / TS Modri Plus
Kraj: odročen

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a maxhoop » 18. Mar 2011 ob 12:09

jurcek napisal/-a:če je telekomova centrala potem tudi amis ne more nič.
Amis bo priklopil, ker upoštevajo DO 10 Mbitov

Enter4
Model
Prispevkov: 242
Pridružen: 23. Avg 2008 ob 15:16
T-2: Že imam
Paket: 1*/1*

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a Enter4 » 18. Mar 2011 ob 13:29

Saj ni nišče rekel, da ne bodo... ampak bo zato plačeval več in še kockanje bo - če se nebo držal "pravil"

Abigor
Nergač
Prispevkov: 1197
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 18:05
T-2: Še nimam
Paket: 100/100 od konkurence
Kraj: Ind. cona Celje Vzhod

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a Abigor » 19. Mar 2011 ob 11:46

ciril88 napisal/-a:4.5 Mb/s sinhronizacije na siolu.
To pa ni preveč dobro. Če mu sedaj deluje vredu jaz nebi menjal.

bender33
Faca
Prispevkov: 191
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 21:21
T-2: Še nimam
Paket: TopTrio A

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a bender33 » 29. Mar 2011 ob 13:41

Enter4 napisal/-a:Saj ni nišče rekel, da ne bodo... ampak bo zato plačeval več in še kockanje bo - če se nebo držal "pravil"
na Amisu bo imel tako sinhronizacijo da bo stabilna povezava.

Veron
Nadebudnež
Prispevkov: 482
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a Veron » 29. Mar 2011 ob 23:00

lol? kako že? kabli so enaki

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a Malkec » 29. Mar 2011 ob 23:03

Vendar oprema na centrali in pri stranki ni enaka.

Veron
Nadebudnež
Prispevkov: 482
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a Veron » 31. Mar 2011 ob 22:32

bistvenih razlik ni, brez skrbi, preverjeno. (siol oprema, amis oprema)

Odgovori