Triera, Amis, Telemach?

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
poiuztrewq

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a poiuztrewq » 15. Jul 2008 ob 07:50

andrejs napisal/-a:telemah pa je zelo dolgo v digitalni ponujal samo HBO za doplačilo, če je sedaj dodal še kaj pa nebi vedel
Telemach je dodal pred kratkim analogno TV1000, internetne pakete so dvignili na višje hitrosti (za isto ceno, tudi obstoječim naročnikom), jeseni pa štartajo z digitalno TV (zaenkrat je preko DVB-C možen samo HBO in pr0n).

Je pa res nenavadno, da čeprav so pohopsali Ljubljanski kabel, še vedno nimajo popolnoma iste programske sheme. Čeprav so pomoje med redkimi v Slo, ki imajo samo 1 Discovery.... :roll: tudi kaj Italijanskega bi lahko spet vrnili (RAI2 in Canale5 so pred leti ukinili).

LPd

mali-40
Legenda
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. Apr 2006 ob 08:40
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 14. Avg 2008 ob 21:46

Turnšek je dodal v osnovno shemo tudi ŠPORTKLUB namesto DSF,pa naj sedaj en reče da ne gresta skupaj Š1 in ŠPORTKLUB

Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
Prispevkov: 1578
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a DownTaker » 15. Avg 2008 ob 00:01

Vse se da če se hoče in to celo brez doplačila :beri: :namrec: :car: :pivo:
Slika

andrejs
Guru
Prispevkov: 872
Pridružen: 6. Nov 2007 ob 08:42
T-2: Že imam
Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
Kraj: Maribor - Limbuš

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a andrejs » 15. Avg 2008 ob 06:21

triera ga pa še nima,

kaj turnšek ga je dodal samo v analogni shemi predvidevam ??
Slika

Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
Prispevkov: 1578
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a DownTaker » 15. Avg 2008 ob 14:53

zaenkrat je sam v anologni shemi.
Slika

Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
Prispevkov: 1578
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a DownTaker » 18. Avg 2008 ob 14:14

Super da ste vključili Sport klub. Upam da kmalu vkljucite tudi Sport klub+. Kdaj pa se obeta kaksen program v HD kvaliteti? LP
Spoštovani!

Programsko shemo stalno širimo in izboljšujemo. Naslednja širitev bo že v mesecu septembru 2008 in bo vključevala tudi program, ki ga ste ga nevdli spodaj. Vam pa pošiljam v priponki našo digitalno programsko shemo, ki je dodatek analogni kabelski televiziji.

LP

Uroš M
ET
Slika

mali-40
Legenda
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. Apr 2006 ob 08:40
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 18. Avg 2008 ob 14:26

kateri program si pa napisal

Uporabniški avatar
buneech
Navdušenec
Prispevkov: 695
Pridružen: 25. Nov 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a buneech » 18. Avg 2008 ob 14:58

Verjetno Sportklub+.
Trolling is a art.

SapraMis
Faca
Prispevkov: 135
Pridružen: 23. Avg 2007 ob 15:34
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + 2 IP TV

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a SapraMis » 1. Sep 2008 ob 12:12

Na lj kabel je od danes tudi sportklub, Športtv2, prihaja še sportklub +. :owned:
Slika

Uporabniški avatar
pikoli
Model
Prispevkov: 210
Pridružen: 19. Maj 2007 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: megabiti na optiki :)
Kraj: Lj-Bežigrad
Kontakt:

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a pikoli » 1. Sep 2008 ob 12:24

Mamo Lj-kabel doma (Če bi mel t-2 štv bi šli na t-2 ), in mamo res zdej še ŠTV2, so pa nam pa mal kanale zmešal.! :?
Slika

andrejs
Guru
Prispevkov: 872
Pridružen: 6. Nov 2007 ob 08:42
T-2: Že imam
Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
Kraj: Maribor - Limbuš

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a andrejs » 1. Sep 2008 ob 19:47

tudi triera je začela z spremembami
od danes v analogni in digitalni shemi Š2

bodo pa do vsaj 15.9 na digitalni shemi motnje zaradi prenove sheme

tako trenutno na dnevni bazi v digitalni shemi ne delujejo določeni programi, ker se obnavlja tudi HW.

kaj več o STB-jih in končni obliki programske sheme bo pa znano po 15.9

BTW: trenutno so v programski shemi dodani tudi 3 HD programi, ker moj TV in STB tega ne omogoča kej več o tem ne morem napisat.
Slika

Antrax
Navdušenec
Prispevkov: 664
Pridružen: 8. Maj 2006 ob 23:56
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a Antrax » 1. Sep 2008 ob 20:06

Jap Š2 je super! Sedaj čakamo samo še ne na novice o STBjih za 1€ ob vezavi pa je :)
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
Prispevkov: 1578
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a DownTaker » 1. Sep 2008 ob 21:08

andrejs, sej veš kako mi moreš sporočit kake insiderske :owned: :pivo:
Slika

Jaka34
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 26. Okt 2006 ob 08:23
T-2: Že imam
Paket: 50/50 FTTH
Kraj: Ljubljana

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a Jaka34 » 2. Sep 2008 ob 09:22

Programska shema Telemach

http://www.telemach.si/pdf/LJ2.pdf

mali-40
Legenda
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. Apr 2006 ob 08:40
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Re: Triera, Amis, Telemach?

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 2. Sep 2008 ob 10:31

Prva liga gdaj kaj misli Turnšek naredit podobno zadevo.

Odgovori