Triera, Amis, Telemach?

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Jaka34 » 2. sep 2008 ob 10:36

Edino en program v novi shemi Telemach pogešam, ki ga imata tako SIOL kakor tudi T-2............ NASN! Drugega ne rabim!
Jaka34
Znanec
 
Prispevkov: 53
Pridružen: 26. okt 2006 ob 08:23
Kraj: Ljubljana
T-2: Že imam
Paket: 50/50 FTTH

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a DownTaker » 2. sep 2008 ob 11:00

Verjetno lahko v kratkem podobno pričakujemo od Turnška (Triera).
Tam naj bi dodali 3 HD programe.

Mi je pa všeč da se obeta Viasat History in Explorer ter History Ch. :)
NASN bom tudi sam pogrešal.
Slika
Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
 
Prispevkov: 1575
Pridružen: 22. mar 2006 ob 15:28
Kraj: Šmarje pri Jelšah
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Jaka34 » 2. sep 2008 ob 17:10

UPC Avstrija ga ima v svoji ponudbi + še goro drugih dobrih programov.
Jaka34
Znanec
 
Prispevkov: 53
Pridružen: 26. okt 2006 ob 08:23
Kraj: Ljubljana
T-2: Že imam
Paket: 50/50 FTTH

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a trik » 3. sep 2008 ob 01:27

Bravo Telemach!
lp
trik
Nadebudnež
 
Prispevkov: 357
Pridružen: 11. jan 2008 ob 22:51
T-2: Že imam

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Krypto » 3. sep 2008 ob 08:46

Kje so napisane cene? Nekak mi ne rata najdt.
Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
 
Prispevkov: 1641
Pridružen: 9. sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Jaka34 » 3. sep 2008 ob 12:25

Pri zadnji položnico od Telemacha si dobil obvestilo koliko naj bi stalo. Ne spomnim se več točno ali je bilo napisano 26 ali 28 € za celoten paket (razširjeni + filmski + 1HD).
Jaka34
Znanec
 
Prispevkov: 53
Pridružen: 26. okt 2006 ob 08:23
Kraj: Ljubljana
T-2: Že imam
Paket: 50/50 FTTH

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a DownTaker » 5. sep 2008 ob 10:06

Zvedel sem da naj bi se na kablski v digitalnem paketu začel vrtet še en filmski program MGM.
Poleg tega naj bi začeli ponujati naslednje digitalne sprejemnike:
Handan CV-7000 HD
Handan CV-6000 DVR
Handan CV-5000 CiNX-iL

Več in bolj točno naj bi bilo znano drugi teden, če ne pa okoli 15.9.2008.

Če pa kdo ve kaj več informacij pa kr na dan z njimi :)
Slika
Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
 
Prispevkov: 1575
Pridružen: 22. mar 2006 ob 15:28
Kraj: Šmarje pri Jelšah
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Jaka34 » 8. sep 2008 ob 10:05

MGM so po zadnjih informacijah (dobljene preko help deska) črtali. Škoda!

Danes je začela delovati tudi njihova prenovljena internetna stran, ki pa še ne ponuja nobenih novih informacij.
Jaka34
Znanec
 
Prispevkov: 53
Pridružen: 26. okt 2006 ob 08:23
Kraj: Ljubljana
T-2: Že imam
Paket: 50/50 FTTH

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a DownTaker » 8. sep 2008 ob 12:27

Škoda tole z MGM...upam da bodo to nadomestili s čim novim, al pa da pride omenjeni program kasneje.
Slika
Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
 
Prispevkov: 1575
Pridružen: 22. mar 2006 ob 15:28
Kraj: Šmarje pri Jelšah
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a mali-40 » 8. sep 2008 ob 15:32

Na Turnškovi strani je obvestilo da poteka danes posodobitev digitalne programske sheme
mali-40
Legenda
 
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. apr 2006 ob 08:40
Kraj: koroška
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a DownTaker » 8. sep 2008 ob 17:29

Ne piše da poteka danes, ampak od danes naprej :D
Mislim da bo to trajalo cel ta tedn.
15.9.08 pa zalaufajo komercialno še.
Slika
Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
 
Prispevkov: 1575
Pridružen: 22. mar 2006 ob 15:28
Kraj: Šmarje pri Jelšah
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a mali-40 » 8. sep 2008 ob 18:23

Mogoče bo pa kaj zanimivega.

Ps:pravkar sem zvedel da bo Turnšek dodal v svojo digitalno shemo vse štiri Viasatove programe.
mali-40
Legenda
 
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. apr 2006 ob 08:40
Kraj: koroška
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a Antrax » 12. sep 2008 ob 22:32

Spremljam oddajo "živa" na RTS preko Triere in je v pravem 16:9 formatu in kako je to fajn gledati. Ko je lepo čez cel ekran pa ni slika nič spacana, črnih robov ni... enkratno! Čakam, da uredijo še ostale kanale v 16:9 (poptv,discovery...) Glede nato, da bo shema enaka kot na telemachu oz. upcju al kaj so že sem se odločil, da ostanem pri Trieri.
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika
Antrax
Navdušenec
 
Prispevkov: 664
Pridružen: 8. maj 2006 ob 23:56
Kraj: Lenart
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a mali-40 » 12. sep 2008 ob 23:19

Tudi jaz bom z ponedeljkom odjavil Iptv in grem nazaj na kabelsko od Turnška.
mali-40
Legenda
 
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. apr 2006 ob 08:40
Kraj: koroška
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorNapisal/-a andrejs » 15. sep 2008 ob 16:47

Obstoječi uporabniki DTV pri trieri MB!!!

Tudi za osnvni paket bodo ponovem potrebne kartice za odklep. Vsi lastniki DVB-C sprejemnika bi naj dobili kartico, hkrati pa ker ne bodo rabili najeti STB-ja bo naročnina za 2€ nižja.

Kako v primeru če imaš doma STB kateri ni bil kupljen pri KRS ali če imaš dva še nimajo informacij.

Bo pa možno imeti na 1 priključek priklopljeno 3 sprejemnike, v primeru četrtega pa dodatna naročnina za TV.
Slika
andrejs
Guru
 
Prispevkov: 872
Pridružen: 6. nov 2007 ob 08:42
Kraj: Maribor - Limbuš
T-2: Že imam
Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Konkurenca

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost