Stran 1 od 13

Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 17. okt 2007 ob 12:44
Napisal/-a cruiser
No Lep Pozdrav vsem skupaj, sem nov na tem forumu tako da prosim malo za potrpljenja :)

Torej stvar je sledeča, trenutno sem oz. sem že več kot 3 leta pri Siol-u torej nimam več nobene pogodbene vezave s tem ponudnikom, sedaj pa bi rad tale internet odklopil in šel na drugega, to pa zato ker kot je že večina, ugotovila se splača it k drugim, več dobiš za majnšo ceno! :D No in tukaj pri nas ni nobenega vozlišča T2 oz. je oddaljeno več kot 2000 m, torej to ne pride v poštev razen če ga bodo gdaj zgradili v bližini! Doma mamo kabelsko tako da bi povsej verjetnosti šel na kabelski internet pa se odločam med Triero, Amisom in UPC Telemachom, pa mi povejte katerega izbrati, vzel pa bi pa še zraven telefonijo?

Hvala za odgovore. :)


lp Dani

Re: Triera, Amis, Telemach? T-2?

OdgovorObjavljeno: 17. okt 2007 ob 13:37
Napisal/-a T2_Delavec
VDSL-2 priklapljamo do 2500 metrov zračne razdalje.
Lahko mi daš točen kraj+ulico+številko (+ morebitno črko) in dam preveriti zračno razdaljo (če želiš). :)

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 17. okt 2007 ob 15:15
Napisal/-a cruiser
Sem ti poslal na PM. :)

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 17. okt 2007 ob 18:36
Napisal/-a Brootalen
predaleč, da bi lahko dobil kakšen "pameten" paket. Raje pojdi k že zgoraj omenjeni konkurenci.

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 17. okt 2007 ob 19:23
Napisal/-a Ika13
Vprašanje,če ti ne gre T-2, da ti bo Amis lahko naredil net z zadovoljivm paketom (malo povprašaj). Drugače pa če maš kablsko preko Upc Telemach potem ti je to smotrna alternativa. Kolega so ravno v ponedeljek priklopli na kablski internet, ker njemu pa res ni preostalo druga (si revež ni mogel niti Siol privoščit :D ), vzel je 5mb/s - 768kib/s za 30€. Sem bil pri njemu sma stestirala in mu net dosega navedene hitrosti, za telefon pa ne vem.

lp,Ika13

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 17. okt 2007 ob 19:42
Napisal/-a cruiser
Nekako sem bol za Triero, kot pa za Amis oz Telemach, sicer nimam nekih izkušenj s temi ponudniki se mi pa zdi da ma Triera bolše ponudbe glede interneta?, sicer pa kot praviš bi se moral pozanimat.

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 17. okt 2007 ob 20:18
Napisal/-a Ika13
Če se ne motim je Telemach in Triera eno in isto, vsaj cenik in pogoje imata iste (pa je možno da telemach ponuja trierin kablski internet).
Vsaj jaz sem dobil tak občutek, ko sem preverjal cenike na njihovih straneh.

lp,Ika13

p.s.: celo pakete imata isto poimenovane ;-)

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 17. okt 2007 ob 20:29
Napisal/-a BOBI
Telemach je kupil Triero!

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 17. okt 2007 ob 20:37
Napisal/-a Ika13
BOBI Napisal/-a:Telemach je kupil Triero!

No pa smo dobili odgovor :D .

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 21. okt 2007 ob 12:03
Napisal/-a Brootalen
ok si bom sposodil temo... A ve kdo, če imajo kablaši kaj v planu glede zamenjave koaksialni kablov z optičnimi ?

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 22. okt 2007 ob 00:21
Napisal/-a Tody
ja imajo :) Nekateri že delajo :P Seveda bo kot je nekdo reku dela vsaj še za 10 let

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 8. nov 2007 ob 11:00
Napisal/-a KanonFuter
Glih dons sm vidu telemahovca z nekim ogromnim foršpanom (očito bodo optiko not tlačel) :razz:

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 8. nov 2007 ob 11:01
Napisal/-a T2_Delavec
A je kdo slučajno preveril kratico od naslova te teme? :o

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 8. nov 2007 ob 11:35
Napisal/-a kitl
TaT :lol:

Re: Triera, Amis, Telemach?

OdgovorObjavljeno: 12. nov 2007 ob 19:33
Napisal/-a Brootalen
KanonFuter Napisal/-a:Glih dons sm vidu telemahovca z nekim ogromnim foršpanom (očito bodo optiko not tlačel) :razz:



kje si to videl? :)