Telekom

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Sumy
Model
Prispevkov: 272
Pridružen: 26. Sep 2007 ob 08:26
T-2: Že imam
Kraj: Postojna

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a Sumy » 24. Nov 2019 ob 14:19

krepki45 napisal/-a:
24. Nov 2019 ob 14:08
Seveda če si zadovoljen z povrečno kvaliteto slike potem je ok,ampak t2 ima definitivno boljšo kvaliteto slike kot siol,ker siol vse predvaja v mpeg4 tudi na optiki.
Slabo kvaliteto slike na optiki? Si ti resen :hudicek: Slika je odlična že nekaj cajta na optiki. Na ADSL in podobno pa nevem.. :hmm:

Ko drugo Siol ne obstaja že nekaj cajta :mrgreen:

krepki45
Model
Prispevkov: 315
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 24. Nov 2019 ob 14:42

Sem bil xxx let naročnik na telekomu in vem o čem govorim slika je definitivno boljša na t2 kot na telekomu,ampak povprečnežem je vse enako.

Sumy
Model
Prispevkov: 272
Pridružen: 26. Sep 2007 ob 08:26
T-2: Že imam
Kraj: Postojna

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a Sumy » 24. Nov 2019 ob 15:08

krepki45 napisal/-a:
24. Nov 2019 ob 14:42
Sem bil xxx let naročnik na telekomu in vem o čem govorim slika je definitivno boljša na t2 kot na telekomu,ampak povprečnežem je vse enako.
kolk je to let nazaj si bil naročnik Telekoma? In to si bil na optiki al bakrenih povezavah?!?

krepki45
Model
Prispevkov: 315
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 24. Nov 2019 ob 15:21

Dve leti sem že na t-2,prej na telekom optiki,še pred telekom optiko t-2 vdsl tako da verjami da vem o čem govorim.

Sumy
Model
Prispevkov: 272
Pridružen: 26. Sep 2007 ob 08:26
T-2: Že imam
Kraj: Postojna

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a Sumy » 24. Nov 2019 ob 15:22

ok Ti že veš o čem govoriš..

Mm123
Znanec
Prispevkov: 89
Pridružen: 2. Mar 2019 ob 02:06
T-2: Že imam

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a Mm123 » 24. Nov 2019 ob 15:32

A kateri od ponudnikov sploh ponuja full hd, se pravi 1080p, ali so vsi na 720p?
In ali niso ravno pri T2 pred časom začeli uporabljati mpeg4?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7326
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 24. Nov 2019 ob 15:43

Definitivno je tudi dejstvo da vsaki tv vmesnik ni 100% najboljša kombinacija z vsakim tvjem.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3669
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a atepej » 24. Nov 2019 ob 16:51

Mm123 napisal/-a:A kateri od ponudnikov sploh ponuja full hd, se pravi 1080p, ali so vsi na 720p?
In ali niso ravno pri T2 pred časom začeli uporabljati mpeg4?
V primeru T-2 je 720p only samo na his na multicast je 720p 1080i - odvisno od programa.

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk

Slika

DognerDJ
Uporabnik
Prispevkov: 35
Pridružen: 3. Jan 2012 ob 17:45
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a DognerDJ » 25. Nov 2019 ob 15:21

TM tudi oddaja v 1080i HD programe ( DVB-C ).

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7326
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 25. Nov 2019 ob 15:57

Nazaj na topic.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
hiberleaf
Model
Prispevkov: 222
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 25. Nov 2019 ob 18:37

atepej napisal/-a:
24. Nov 2019 ob 16:51
Mm123 napisal/-a:A kateri od ponudnikov sploh ponuja full hd, se pravi 1080p, ali so vsi na 720p?
In ali niso ravno pri T2 pred časom začeli uporabljati mpeg4?
V primeru T-2 je 720p only samo na his na multicast je 720p 1080i - odvisno od programa.

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk
Kaj pa T-2 TV app? Uporablja HLS, so tam HD programi le v 720p ali tudi 1080i? :hmm:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3669
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a atepej » 25. Nov 2019 ob 19:50

To ti resno?

Htnt: Odgovor imaš v citatu ;)
Slika

Uporabniški avatar
hiberleaf
Model
Prispevkov: 222
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 25. Nov 2019 ob 21:55

@atepej Torej so 4K in HD programi na T-2 TV le v 720p? Diši po lažnem oglaševanju (oglašujejo 4K programe, dobiš pa 720p)? :shock: :twisted:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3669
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a atepej » 25. Nov 2019 ob 21:59

HD programi so 720p pri 4K se da naprej kar se dobi.

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk


Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1827
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Telekom

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 25. Nov 2019 ob 22:18

hiberleaf napisal/-a:
25. Nov 2019 ob 21:55
@atepej Torej so 4K in HD programi na T-2 TV le v 720p? Diši po lažnem oglaševanju (oglašujejo 4K programe, dobiš pa 720p)? :shock: :twisted:
4K je 4K... HD je zaenkrat 720p.

Odgovori