UPC - Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
svetidej
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 13. Jul 2013 ob 14:09
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a svetidej » 23. Jun 2019 ob 08:26

Na Telekomovi optiki imajo že sedaj boljši upload: 100/20, 200/40 in 300/40.

Uporabniški avatar
erbi
Navdušenec
Prispevkov: 549
Pridružen: 13. Sep 2008 ob 16:03
T-2: Že imam
Paket: 100M/100M+2*TV+2*telefon
Kraj: Celje
Kontakt:

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a erbi » 23. Jun 2019 ob 09:19

Zakaj hudiča pa taka nesimetrija? Komu je to namen?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 23. Jun 2019 ob 10:00

Ker je Telekom optika, je Telekom port = BRO, imaš pa na netu cenik najema hitrosti na BRO portu.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

webmaher
Starešina
Prispevkov: 1987
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 23. Jun 2019 ob 23:44

no ja, kmalu bo tudi 50 odtočne, danes pa je končno pada 500-ica pri pritočni :mrgreen:

Slika
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

g33k
Legenda
Prispevkov: 1095
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a g33k » 24. Jun 2019 ob 22:40

Je bilo treba kaj extra težit da je prišlo do 500?
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

webmaher
Starešina
Prispevkov: 1987
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 25. Jun 2019 ob 17:22

Ko so mi monterji priklopili Ubija (bridge) je bil najprej potreben 1 klic... in ker je bila drugi dan ista zgodba sem prišel do Level 3 pomoči in sedaj šljaka konstantno preko 450... 500ico sem pa čakal par tednov :mrgreen:
Ping konstantno med 3-5 in odtočna od 15Mb navzgor :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

strom
Legenda
Prispevkov: 1139
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 1. Jul 2019 ob 15:47

Telemach ponovno razveseljuje svoje naročnike:

https://telemach.si/a50219/Pomoc/Novost ... grame.html

webmaher
Starešina
Prispevkov: 1987
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 1. Jul 2019 ob 17:16

Ja pa Wimbledon je v 4k na Eurosportu.... ampak slika na ravni HD pa še brez komentarja, kar pa niti ni slabo včasih :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Bayern1
Guru
Prispevkov: 937
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 2. Jul 2019 ob 07:38

strom napisal/-a:Telemach ponovno razveseljuje svoje naročnike:

https://telemach.si/a50219/Pomoc/Novost ... grame.html
to je nateg, sem probal voyo videoteko za test....nic ne odpre....

g33k
Legenda
Prispevkov: 1095
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a g33k » 2. Jul 2019 ob 09:45

Kje pa piše da je voyo videoteka del promocijskega obdobja?
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Ferič
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 2. Jul 2019 ob 16:30
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Ferič » 2. Jul 2019 ob 16:34

Bayern1 napisal/-a:
strom napisal/-a:Telemach ponovno razveseljuje svoje naročnike:

https://telemach.si/a50219/Pomoc/Novost ... grame.html
to je nateg, sem probal voyo videoteko za test....nic ne odpre....
Se bo treba naučit brat :D Meni so odklenili, razen HBO se na moj telemach aktivira in tudi že deluje :nevem:

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7936
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a kitl » 9. Jul 2019 ob 08:56

Slika


Lp, Kitl

strom
Legenda
Prispevkov: 1139
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 9. Jul 2019 ob 11:14

A ima kdo odklenjen dostop, da bi prilepil celotni članek.

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 636
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Tosho » 9. Jul 2019 ob 12:52

Slika

svetidej
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 13. Jul 2013 ob 14:09
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a svetidej » 10. Jul 2019 ob 05:13

Izgubili bodo 2x5 MHz na 2100 MHz, ampak se vedno jim ostane dodatnih 2x5MHz na 2100.

Tako, da uporabniki tega ne bodo občutili.

Odgovori