Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
g33k
Legenda
Prispevkov: 1236
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a g33k » 15. Nov 2019 ob 16:25

Ja ni, ker box uporablja enake streame kot app.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3979
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a atepej » 15. Nov 2019 ob 20:34

Moje mnenje o EON app

Slika
Slika

gorann3
Model
Prispevkov: 271
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 15. Nov 2019 ob 22:48

Kaj pa o eon boxu? Men se tud nekaj ne dopade app, T2 mi je še vedno top po hitrosti vmesnika in jim kar zamerim, da moram stran zarad cene :lol:

g33k
Legenda
Prispevkov: 1236
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a g33k » 15. Nov 2019 ob 22:58

Poglej si na YT EON box review.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
hiberleaf
Model
Prispevkov: 242
Pridružen: 24. Sep 2018 ob 22:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a hiberleaf » 16. Nov 2019 ob 00:54

Torej Telemach ponuja TV preko android app-a (ali pa dobiš celo android TV box, kjer lahko naložiš netflix in ostale app-e), ki deluje tudi izven njihovega omrežja. Na drugi strani pa T-2 ponuja naročnino na njihov android TV app za doplačilo (ki deluje le v njihovem omrežju) oz. STB, ki nima niti YT (brez doplačila)? :(

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2058
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 16. Nov 2019 ob 00:58

S to razliko, da lahko T-2 TV app naročiš v poljubnem paketu. EON TV app je pa omejen na specifične pakete... pa v večini paketov ga lahko uporabljaš samo na eni napravi (mislim, da so v dražjih dodali možnost instalacije na 2 ali 3 naprave).

svetidej
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 13. Jul 2013 ob 14:09
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a svetidej » 16. Nov 2019 ob 08:23

EON TV app lahko naročiš tudi samostojno, če nimaš interneta pri Telemachu.

Tudi T-2 TV app naj bi kmalu ponujali izven T-2 paketov. Mislim, da po nadgradnji Horizonta.

Mm123
Faca
Prispevkov: 110
Pridružen: 2. Mar 2019 ob 02:06
T-2: Že imam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Mm123 » 16. Nov 2019 ob 12:28

svetidej napisal/-a:
16. Nov 2019 ob 08:23
EON TV app lahko naročiš tudi samostojno, če nimaš interneta pri Telemachu.
Je to kaj novega? Pred dobrim letom sem spraševal pa niso hoteli dat tv app-a, ne na istem naslovu, kjer imamo Total tv, ne na drugem naslovu, kjer ni Telemach naročnine.
Seveda sem hotel stvar kupit, ne kar zastonj... mi je blo rečeno, da je EON TV app samo za EON pakete pa še to naj bi dobil samo za 1 TV.

g33k
Legenda
Prispevkov: 1236
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a g33k » 16. Nov 2019 ob 12:47

Če se ne motim smo enkrat že debatirali glede tega.

https://telemach.si/n20792/TV-paketi
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

svetidej
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 13. Jul 2013 ob 14:09
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a svetidej » 16. Nov 2019 ob 17:39

Odkar so EON paketi so ti paketi na voljo.

Mm123
Faca
Prispevkov: 110
Pridružen: 2. Mar 2019 ob 02:06
T-2: Že imam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Mm123 » 17. Nov 2019 ob 11:38

25 eur osnovni paket, dodaš še internet pa si spet na istem...
Je pa res, da Telemach deluje še najceneje... za slabih 50 eur dobiš že soliden izbor programov, veliko HD programov, zamik 7dni... pri T2 si že pri 65-70 eur za našteto

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2058
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 17. Nov 2019 ob 11:42

Najcenejši je A1... tu ni debate. Kvaliteta storitev (HD programi, dolžina zamika, itd) je pa druga zgodba.

Ferič
Uporabnik
Prispevkov: 28
Pridružen: 2. Jul 2019 ob 16:30
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Ferič » 17. Nov 2019 ob 12:29

mikrohard napisal/-a:
17. Nov 2019 ob 11:42
Najcenejši je A1... tu ni debate. Kvaliteta storitev (HD programi, dolžina zamika, itd) je pa druga zgodba.
A1 sploh ima tehnike? Pri babici čakamo že več kot 2 tedna da se oglasi tehnik... Po 10 klicih še vedno oblubljajo da pride, pri T2 ki ga imam doma (sicer sem jih potreboval samo 1x pri prehodu iz bakra na optiko) so bili naslednji dan pri meni in pri Telemachu (pri starših, so prišli še isti dan ali naslednji dan.) Zaenkrat razočarani nad a1.

gorann3
Model
Prispevkov: 271
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 17. Nov 2019 ob 12:49

Men se eon app za tv res dopade, sem mislil da bo fejst slabse kot t2
Edino kar me moti je hitrost vmesnika pa previjanje naprej nazaj pri ogledu za nazaj.
Upam da internet laufa enako dobro preko telekomove optike, kot zdaj pri t2 na telekomovi optiki. Ce je to ok pol sem ze 99% novi narocnik na telemach :)

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3979
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a atepej » 17. Nov 2019 ob 12:56

Če ti je BRO dostop ok in 200 mega manj kot v njihovem omrežju pol izvoli.
Slika

Odgovori