Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Ledenko
Faca
Prispevkov: 133
Pridružen: 28. Nov 2011 ob 12:11
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Ledenko » 8. Sep 2020 ob 20:11


strom
Legenda
Prispevkov: 1183
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 10. Sep 2020 ob 16:12

Športne vsebine sedaj tudi v 4K

vir: https://telemach.si/a62087/Pomoc/Novost ... -v-4K.html

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2267
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 10. Sep 2020 ob 21:07

juhuhuhu..od sedaj dalje je Telesmeh pri meni ratal s5 Telemach :mrgreen:
Najboljši v Sloveniji najmanj do jeseni 2021... potem se bodo karte premešale :pivo:
V soboto torej Premiership in moj Liverpool proti povratniku s tradicijo :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

Spc
Uporabnik
Prispevkov: 49
Pridružen: 30. Jul 2019 ob 12:07
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Spc » 10. Sep 2020 ob 21:56

strom napisal/-a:
10. Sep 2020 ob 16:12
Športne vsebine sedaj tudi v 4K

vir: https://telemach.si/a62087/Pomoc/Novost ... -v-4K.html
In na kateri frekvenci so ti kanali ?
Jaz jih ne najdem
:nevem:

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2267
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 11. Sep 2020 ob 00:18

186MHz je 4K pa še nekaj brez imena... bomo še mal raziskal se pa bojim da hebeni Sony ne omogoča iskanja po frekvencah in bom moral s5 uro zabit, da vse posortiram :hudicek:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

Spc
Uporabnik
Prispevkov: 49
Pridružen: 30. Jul 2019 ob 12:07
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Spc » 11. Sep 2020 ob 08:45

hmm..
Slika
Slika
Slika

Oba stream-a imata ime, drugo pa je MPEG-2.
MPEG-2 stream pa je zadnja slika.

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2267
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 11. Sep 2020 ob 09:40

svašta...očitno nisi v pravi državi :mrgreen:

Slika
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

Spc
Uporabnik
Prispevkov: 49
Pridružen: 30. Jul 2019 ob 12:07
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Spc » 11. Sep 2020 ob 10:43

webmaher napisal/-a:
11. Sep 2020 ob 09:40
svašta...očitno nisi v pravi državi :mrgreen:

Slika
Zgleda, da imamo na "Trieri" še vedno drugačno shemo kot na pravem telemachu...
:hmm:

DognerDJ
Znanec
Prispevkov: 61
Pridružen: 3. Jan 2012 ob 16:45
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a DognerDJ » 11. Sep 2020 ob 10:50

Tudi meni moj Samsung ni poskenirat 4K SK - očitno programov niso vnesli v NAT tabelo ?
Verjetno je treba pri iskanju dat FULL in ne hitro.

Bo očitno treba ročno poskenirat frekvenco 186 MHz.

Uporabniški avatar
Simi
Nadebudnež
Prispevkov: 498
Pridružen: 23. Okt 2006 ob 21:12
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Simi » 11. Sep 2020 ob 10:53

Telemach na telekomovi optiki nima SK 4K.

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2267
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 11. Sep 2020 ob 11:03

DognerDJ napisal/-a:
11. Sep 2020 ob 10:50
Tudi meni moj Samsung ni poskenirat 4K SK - očitno programov niso vnesli v NAT tabelo ?
Verjetno je treba pri iskanju dat FULL in ne hitro.

Bo očitno treba ročno poskenirat frekvenco 186 MHz.
koji si ti srečnež...hebeni Sony 9005XE nima možnosti ročnega iskanja niti izvoza in urejanja kanalov... vem, da sem prvič ko sem nameščal izbral GB in takrat sem to možnost imel samo potem smo ugotovili, da zardi tega ne dela HBB na nacionalki... če grem vse poskenirat potem rabm pol urice da premečem kanale v nek razumni red :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

Spc
Uporabnik
Prispevkov: 49
Pridružen: 30. Jul 2019 ob 12:07
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Spc » 11. Sep 2020 ob 11:48

DognerDJ napisal/-a:
11. Sep 2020 ob 10:50
Tudi meni moj Samsung ni poskenirat 4K SK - očitno programov niso vnesli v NAT tabelo ?
Verjetno je treba pri iskanju dat FULL in ne hitro.

Bo očitno treba ročno poskenirat frekvenco 186 MHz.
Pri nas na Trieri teh programov 100% zaenkrat še ni v mux-u.
:namrec:

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2267
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 11. Sep 2020 ob 12:12

sem jih mal poklical na tehnično :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Najprej kakopak dobim žensko, ki ni vedela, da obstajajo kanali pod 266MHz in me preveže... no potem pa tudi tu niso vedeli, da imajo na 186MHz SK 4K... edini podatek, ki sem ga dobil je ta, da je SK HD na 346MHz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P.S. pravkar preveril in ugotovil da SK HD ni na 346MHz :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

DognerDJ
Znanec
Prispevkov: 61
Pridružen: 3. Jan 2012 ob 16:45
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a DognerDJ » 11. Sep 2020 ob 14:04

Kolega je včasih delal na Trieri - Informacije o novostih je prej izvedel od mene kot pa od centrale v LJ :)

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2267
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 11. Sep 2020 ob 14:08

ja saj, na ti boš pa sedaj izvedel od mene da je SK HD na 538MHz :mrgreen:
morda veš zakaj mi SK 4 K neče delati na W10 z DVB Viewerjem...ko kliknem na kanal mi spremeni HEVC v MPEG in pokaže obvestilo ... :hudicek:

P.S. Očitno zato, ker je je bila na sporedu Formula 1 za katero ni avtorskih pravic za Slovenijo in potem se ti zgodi čudežni preskok na najbolj osovraženo sporočilo :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

Odgovori