Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3669
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a atepej » 2. Jan 2020 ob 14:07

Nocoj so dovoljene sanje, jutri je nov dan!

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk

Slika

strom
Legenda
Prispevkov: 1154
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 7. Jan 2020 ob 19:53

No bodo 3.2.2020 pa dodali tudi nekaj novih (ko bodo odstranili 6 programov):

https://www.blog.uporabnastran.si/2020/ ... d-network/

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2073
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 7. Jan 2020 ob 23:32

jake programe bodo dodali....Telesmeh nikoli ne razočara... 4k športni kanal lahko sanjamo še 10 let, Srbi pa ga preklinjajo ker ima sramotnih 16Mb/s ....aja pol bo že 16k :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

Uporabniški avatar
Sadarj79
Navdušenec
Prispevkov: 574
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 21:38
T-2: Že imam
Paket: T-2 optika

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Sadarj79 » 8. Jan 2020 ob 08:21

Kakor sem videl sploh nimajo Cinestar Comedy in Fantasy v HD!?

Ferič
Uporabnik
Prispevkov: 28
Pridružen: 2. Jul 2019 ob 16:30
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Ferič » 8. Jan 2020 ob 16:39

Sadarj79 napisal/-a:
8. Jan 2020 ob 08:21
Kakor sem videl sploh nimajo Cinestar Comedy in Fantasy v HD!?

Slika

Glihkar gledam Seinfelda na vikendu pri starših pa imajo cinestar comedy in fantasy v HDju. Na nekaterih programih od cinestarja ne piše ko v živo gledam, ko nazaj gledam pa pride znak HD :hmm: :hmm:

Uporabniški avatar
Sadarj79
Navdušenec
Prispevkov: 574
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 21:38
T-2: Že imam
Paket: T-2 optika

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Sadarj79 » 8. Jan 2020 ob 16:48

Hmm, kako to? Še na njihovi strani ni tega.

Ferič
Uporabnik
Prispevkov: 28
Pridružen: 2. Jul 2019 ob 16:30
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Ferič » 8. Jan 2020 ob 17:38

Le kdo bi jih razumel, dokler je HD in dela se nihce ne pritozuje :)

bender33
Faca
Prispevkov: 193
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 21:21
T-2: Še nimam
Paket: EON Light

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a bender33 » 8. Jan 2020 ob 17:43

v pdf seznamu piše da sta oba v HD. niso pa v HD : AMC, SCIFI in ID

https://telemach.si/Pomoc/Dokumenti-in- ... 0394/10737

SCIFI je kot kaže na kabelski v SD na eon app pa v HD

https://slo-tech.com/forum/t706930/p6194041#p6194041

bi blo treba preverit če to še drži

Uporabniški avatar
Sadarj79
Navdušenec
Prispevkov: 574
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 21:38
T-2: Že imam
Paket: T-2 optika

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a Sadarj79 » 8. Jan 2020 ob 18:01

Jap, so kar velike razlike med EON in kabelsko/conax ... Tnx

strom
Legenda
Prispevkov: 1154
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: UPC - Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 30. Jan 2020 ob 15:35

Telemach s 1.3.2020 draži najdražji paket EON Premium za 3 € (iz 61€ na 64€).

Vir: https://telemach.si/a61157/Pomoc/Novost ... ketov.html

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7325
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 2. Feb 2020 ob 15:31

Telemach je dvig upload hitrosti napovedal že maja 2019, a tega še vedno ni izvedel, saj uporabniki ostajajo na 5, 10 in 15 Mbps

https://www.blog.uporabnastran.si/2020/ ... kXLXul1M70
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2073
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 2. Feb 2020 ob 17:18

Telesmeh je profesor doktor za vse ostale in se lahko dela norca kolikor hoče :mrgreen:
Kakorkoli že nimam alternative nikakršne ampak kot tečnemu naprednemu plačniku mi dajo možnost ob 2 letni vezavi da pridem v prvega pol leta do 25% popusta, kar pomeni da sem zo5 v plusu :mrgreen:
Ker je na voljo še kar precej časa in ker vsaka blondinka ob mojem klicu pove drugače se bomo še mal pogovarjali aneda :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

g33k
Legenda
Prispevkov: 1192
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a g33k » 2. Feb 2020 ob 21:13

Kakšen popust pa bi ti imel kot obstoječi naročnik? 25% za eno leto?
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2073
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 2. Feb 2020 ob 22:28

to je državna skrivnost .. glede na število zelo uporabnih nasvetov in še kaj, bi že zdavnaj moral imeti zastonj :hudicek:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

strom
Legenda
Prispevkov: 1154
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 3. Feb 2020 ob 17:35

Nove hitrosti določenih starih paketov https://telemach.si/a61187/Pomoc/Novost ... -2020.html

Odgovori