Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7447
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 3. Feb 2020 ob 22:16

"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
clio24v
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 20. Avg 2008 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a clio24v » 10. Feb 2020 ob 12:31

In še ene podražitve.

https://www.blog.uporabnastran.si/2020/ ... paket-vec/

Poslano z mojega GM1913 z uporabo Tapatalk

Lexus Style

gorann3
Model
Prispevkov: 271
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 13. Feb 2020 ob 18:02

pa glih sklenil prehod k telemachu :)

a je treba kaj posebej odjavit pri t2, ali je pa vse komplet odjavljeno s strani telemacha? zanima me telefonska ki je v paketu oranzni hbo, da ne bi bilo treba klaksen dopis posebej napisat, da zelis da to tudi preklicejo

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 562
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Veron » 13. Feb 2020 ob 22:25

Telemach nič sam ne odjavi. Boš moral kar sam. Tudi opremo (če je kaj) boš moral odnesti sam.

Mi smo imeli zabaven mesec reklamacij. Prvi so nam zaračunali mobilno iz paketa za cel mesec, čeprav smo Oranžni paket odjavili sredi meseca. Nato pa naslednji mesec poslali položnico za mobilne storitve, katere že mesec in pol ne uporabljamo več. No stvar se je hitro uredila s samo enim dopisom na T-2. So račun stornirali in uredili pravilno prekinitev naročniškega razmerja.

gorann3
Model
Prispevkov: 271
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 13. Feb 2020 ob 22:35

Za opremo vem, da moram vrnit, za odjavo narocniskega razmerje sem pa pooblastil telemach. Sprasujem samo za mobilno telefonijo, ce treba osebno preklicat. Bom pa za vsak slucaj napisal mejl, da bojo imeli pisno.

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 562
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Veron » 14. Feb 2020 ob 09:54

Smo tud mi pooblastili Telemach, pa smo morali odjavo sami urejat.

strom
Legenda
Prispevkov: 1158
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 19. Feb 2020 ob 17:25

Telemach ima najboljše omrežje:

https://telemach.si/a61289/Pomoc/Novost ... rezje.html


Ne vem kako je to možno, če imajo pa še nacionalni roaming. Poleg tega pa še manjše število baznih postaj kakor Telekom Slovenije in A1 Slovenija.

Število baznih postaj po posameznih operaterjih v Sloveniji:

Telekom Slovenije: 1288
A1 Slovenija: 1151
Telemach: 839
T-2: 136


Poleg tega imata Telekom Slovenije in A1 Slovenija zakupljenih mnogo več frekvenčnih pasov in posledično večjo pasovno širino za uporabljanje mobilnega omrežja. Ne vem, kje so dobili, da je Telemach najboljše mobilno omrežje.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3837
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a atepej » 19. Feb 2020 ob 17:38

To je pač njihov EPP - kaj naj povejo da imajo do k***a omrežje?
Slika

strom
Legenda
Prispevkov: 1158
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 19. Feb 2020 ob 18:53

atepej napisal/-a:
19. Feb 2020 ob 17:38
To je pač njihov EPP - kaj naj povejo da imajo do k***a omrežje?
Če je pa baje neodvisni test ocenil, da je Telemach najboljše mobilno omrežje v Sloveniji. Ocenila ga je neodvisna agencija UMLAUT (bivši P3 test).

Tu predvsem sprašujem kako je to mogoče, če mi ki živimo v Sloveniji vemo, da ni ravno tako. Imata tako Telekom Slovenije, kakor A1 Slovenija boljše mobilno omrežje.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1953
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 19. Feb 2020 ob 19:07

Če bi prebrali, bi videli, da se ne govori samo o mobilnem omrežju. Govorijo o mobilnem in fiksnem omrežju ter ponudbi storitev. Skratka... hvalijo se, da so "najboljši overall". Na podlagi česa? Ugibam, da na podlagi rasti...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7447
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 19. Feb 2020 ob 19:36

Nebi smeli tako oglaševati, to je čisto zavajanje.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

svetidej
Uporabnik
Prispevkov: 35
Pridružen: 13. Jul 2013 ob 14:09
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a svetidej » 19. Feb 2020 ob 22:04

strom napisal/-a:
19. Feb 2020 ob 17:25
Telemach ima najboljše omrežje:

https://telemach.si/a61289/Pomoc/Novost ... rezje.html


Ne vem kako je to možno, če imajo pa še nacionalni roaming. Poleg tega pa še manjše število baznih postaj kakor Telekom Slovenije in A1 Slovenija.

Število baznih postaj po posameznih operaterjih v Sloveniji:

Telekom Slovenije: 1288
A1 Slovenija: 1151
Telemach: 839
T-2: 136


Poleg tega imata Telekom Slovenije in A1 Slovenija zakupljenih mnogo več frekvenčnih pasov in posledično večjo pasovno širino za uporabljanje mobilnega omrežja. Ne vem, kje so dobili, da je Telemach najboljše mobilno omrežje.
Večje število baznih postaj še ne pomeni najboljšega omrežja.

Nek delež baznih postaj imata Telekom in A1 samo zaradi tega, ker imata več uporabnikov. In to pomeni le razbremenitev baznih postaj glede na uporabnika:
- Telekom: 878 uporabnikov/bazno postajo
- A1: 639 uporabnikov/bazno postajo
- Telemach: 577 uporabnikov/bazno postajo

Potem je koliko baznih postaj je na nizkih frekvencah in koliko na najvišjih (doseg bazne, ...)

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 562
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Veron » 21. Feb 2020 ob 16:07

Ah Telemach pravi, da so vsi iPhone-i X, XR, XS, 11, 11 pro (in maxi) pokvarjeni in zato ne dela MMS na njihovem omrežju :D

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8065
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a kitl » 21. Feb 2020 ob 16:55

Ja pa pravijo tudi, če imaš dual sim T2 in Telemach, da so telefoni v okvari. Pač amaterji na celi črti.
Slika


Lp, Kitl

gorann3
Model
Prispevkov: 271
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 9. Mar 2020 ob 13:07

Veron napisal/-a:
14. Feb 2020 ob 09:54
Smo tud mi pooblastili Telemach, pa smo morali odjavo sami urejat.
Zgleda se pri men tud dogaja isto. V sredo so naredili priklop, telekom je izklopil t2, priklopil Telemach, dela ok. T2 mi se ni nic sporocil, da so storitve izklopljene, t2to go dela na pcju, mobilne storitve se vedno delujejo.
Pa kdo je tu zdaj nor :nevem:

Odgovori