Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Veron
Navdušenec
Prispevkov: 547
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Veron » 9. Mar 2020 ob 13:20

Sicer že nekaj let nazaj se spomnim, ko je sosed prehajal iz Telemacha na T-2 je bila ista štorija. Na koncu moraš sam odjavit storitve starega operaterja. Ne vidim smisla teh pooblastil za prekinitev...

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4994
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 9. Mar 2020 ob 13:38

Telemach vprašaj, če so poslali preklic!
Pa tudi na T-2 javi/povprašaj če so prejeli.

gorann3
Model
Prispevkov: 271
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 9. Mar 2020 ob 13:40

Sem se zdj zmenil, poklical na t2, dobil so vse papirje od telemacha, tko da zgleda t2 serje nekj. V glavnem naj bi bilo zrihtano zdaj. Kaj pa oprema, a treba tud hdmije zravn dat, ker se ne spomnem, da bi jih dobil zraven. Imam dva arrisa, dva daljinca, dva napajalnika, modem in napajalnik za modem.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4994
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 9. Mar 2020 ob 13:43

v kompletu so tudi hdmi-ji vendar mislim da ni kompliciranja za vračilo le teh.

gorann3
Model
Prispevkov: 271
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 9. Mar 2020 ob 13:54

Ok, ker bo punca nesla dans v poslovalnico, sem ze pooblastil. Pa da ne bi komplicirali zarad kablov :) Nekako tudi dvomim, da bojo tocno ta dva arrisa se uporabljali za naprej, se motim?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1824
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 9. Mar 2020 ob 14:11

Seveda jih uporabijo... če je pri komu potrebna menjava ali kaj podobnega.

gorann3
Model
Prispevkov: 271
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 9. Mar 2020 ob 14:25

Pol pa ok, ne dvomim vec :oops: , sem mislil da dobijo nove, logika mi je svoh zgleda hehe.
Daljinca sta tud bolj boga, pac 4 leta nonstop drkanja po njih, da ne bojo zarad tega tezil, ker to je potrosna roba in nikoli ne morjo zgledat kot novi, se obrabijo.

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 547
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Veron » 9. Mar 2020 ob 15:07

gorann3 napisal/-a:
9. Mar 2020 ob 13:40
Sem se zdj zmenil, poklical na t2, dobil so vse papirje od telemacha, tko da zgleda t2 serje nekj. V glavnem naj bi bilo zrihtano zdaj. Kaj pa oprema, a treba tud hdmije zravn dat, ker se ne spomnem, da bi jih dobil zraven. Imam dva arrisa, dva daljinca, dva napajalnika, modem in napajalnik za modem.
Nevem, če bi lahko rekel, da je samo 1 krivec. Popolnoma enaka "težava" pri prehodi Telemach -> T2 oz. pri nas T2 -> Telemach.
Vedno se je zakomplicirano zaradi naknadnega prenosa stacionarne telefonske številke.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4994
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 9. Mar 2020 ob 15:09

Sam pa nisem imel težav prehoda... T2 -> telemach.
Edino, kar je nisem pooblastila dal za odjavo ampak sem naredil odjavo in prenos ločeno od priklopa na T-2.

gorann3
Model
Prispevkov: 271
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 9. Mar 2020 ob 15:13

Veron napisal/-a:
9. Mar 2020 ob 15:07
gorann3 napisal/-a:
9. Mar 2020 ob 13:40
Sem se zdj zmenil, poklical na t2, dobil so vse papirje od telemacha, tko da zgleda t2 serje nekj. V glavnem naj bi bilo zrihtano zdaj. Kaj pa oprema, a treba tud hdmije zravn dat, ker se ne spomnem, da bi jih dobil zraven. Imam dva arrisa, dva daljinca, dva napajalnika, modem in napajalnik za modem.
Nevem, če bi lahko rekel, da je samo 1 krivec. Popolnoma enaka "težava" pri prehodi Telemach -> T2 oz. pri nas T2 -> Telemach.
Vedno se je zakomplicirano zaradi naknadnega prenosa stacionarne telefonske številke.
nic nisem prenasal k telemachu. Je tudi fant na drugi strani telefona rekel, da so dobil od telemacha pa da ne ve zakaj ni izklopljeno ze.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7325
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 9. Mar 2020 ob 16:28

To je tista oseba zasr*la ki je delala papirje. Ali bilo prav izpolnjeno ali pa so bili površni ne Telemachu. T2 tukaj ni nič kriv, ker T2 NE VE kdaj bo prehod na druga operaterja, to ga bi moral obvestiti Telemach, ali pa v naročniški pogodbi ni bilo prav izpolnjeno da je prehod med operaterji.

Seveda je praksi tudi tako da ti Telemach še dela, NOBEDEN pa ne javi na T2 da se izklopi naročnina. In ti bi lepo dobijal še naprej vsak mesec položnico od T2. Tudi to je možno, se je dogajalo in se še bo, na žalost. So pa to redke izjeme.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3669
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a atepej » 9. Mar 2020 ob 17:14

Tega Telemach ne dela.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7325
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 9. Mar 2020 ob 17:26

Slika
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2073
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 9. Mar 2020 ob 20:55

Telemach je svetlobna leta pred konkurenco ... še malo pa ne bom več pisal Telesmeh čeprav bi lahko :-)
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7325
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 9. Mar 2020 ob 20:59

Res nočem hvaliti Telemacha, (zame noben operater ni top, vsak ima minuse in pluse)

AMPAK, menjavanje med kanali na EON STB vmesniku (na optiki) je pa veliko hitreje kot na T2 (multicast) Sem nedavno probal in res šalta med kanali veliko hitreje kot na T2.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori