Stran 77 od 86

Re: Telemach

Objavljeno: 7. Avg 2020 ob 15:31
Napisal/-a MrTwelveTrees
Zaradi par razlogov, da se mi splača, ko pa bodo tudi te (ugodnosti) ukinili pa ne bom več, brez skrbi bom šel na cenejšega ;)

Re: Telemach

Objavljeno: 7. Avg 2020 ob 15:36
Napisal/-a mm1
Sumy napisal/-a:
7. Avg 2020 ob 13:24
Edino ljubljana je brez gostovanja že lep cajt. Drugod je še..
Ne na pamet. Tudi v Ljubljani je omogočeno gostovanje.

Re: Telemach

Objavljeno: 7. Avg 2020 ob 18:00
Napisal/-a mikrohard
MrTwelveTrees napisal/-a:
7. Avg 2020 ob 15:05
Jaz sem imel možnost sporbat Telemachov tv vmesnik na Telekom optiki in zadeva ime odlično sliko, preklapljanje se mi je zdelo še hitreje kot ga ima T2 multicast.
Previdno s Telemachom preko IPTV-ja...
https://slo-tech.com/forum/t739792#crta

Re: Telemach

Objavljeno: 7. Avg 2020 ob 18:17
Napisal/-a MrTwelveTrees
Previdno ?
Datum od lika je iz februarja
drugi del teme je pa v letu 2020 sneg ... isto je imel t2 oz še lahko ima to se da rešit.


Pa sej ne zagovarja Telemach, A1 je cenejši pa tudi tega ne zagovarjam :)

Re: Telemach

Objavljeno: 7. Avg 2020 ob 18:28
Napisal/-a Sumy
mm1 napisal/-a:
7. Avg 2020 ob 15:36
Sumy napisal/-a:
7. Avg 2020 ob 13:24
Edino ljubljana je brez gostovanja že lep cajt. Drugod je še..
Ne na pamet. Tudi v Ljubljani je omogočeno gostovanje.

En čas je bilo ukinjeno.. Kdaj so dali nazaj nevem.. Sam to pove da sami ne zaupajo svojem omrežju če rabio gostovanje :mrgreen:

Re: Telemach

Objavljeno: 7. Avg 2020 ob 18:30
Napisal/-a mikrohard
Poglej zadnje sporočilo. Dejstvo je, da ima Telemach večkrat probleme s streamingom. Sestra in njen tip sta na Telemachu (kabelska), kjer sta z Eon boxom zadovoljna (ker je DVB-C zanesljiv)... z aplikacijo imata pa stalno težave. In EON box preko Telekom omrežja uporablja enak streaming kot EON aplikacija. In če se ne motim, imajo IPTV streaming direktno iz Srbije... če je to res, se ne čudim, da občasno prihaja do težav (ker so mednarodne linije dražje, posledično z nižjimi kapacitetami in se hitreje zafilajo... poleg tega je pa na daljši razdalji več potencialnih točk za težave).

Re: Telemach

Objavljeno: 7. Avg 2020 ob 19:51
Napisal/-a OmegaBlue
No ja, ni čist res. Lokacije za streaming so tudi v ljubljani in failover na srbijo če je to potrebno. Povezava med LJ - BG gre po namenskem vlaknu, ne gre čez mednarodne povezave - beri javni internet in exchange.

Na telamach preko telekom omrežja so bili problemi zaradi samih kapacitet do TK centrale. Enako kot (je) malo kolcal T2 preko BRO, je res da iz drugih razlogov ampak jedro problema je več ali manj isto.

Presenetljivo je recmo manj problemov na drugih ponudnikih z EON kot preko telemach na TK optiki, pri meni na A1 preko telekom optike deluje EON brez problema.

Re: Telemach

Objavljeno: 7. Avg 2020 ob 20:00
Napisal/-a mm1
Sumy napisal/-a:
7. Avg 2020 ob 18:28
mm1 napisal/-a:
7. Avg 2020 ob 15:36

Ne na pamet. Tudi v Ljubljani je omogočeno gostovanje.

En čas je bilo ukinjeno.. Kdaj so dali nazaj nevem.. Sam to pove da sami ne zaupajo svojem omrežju če rabio gostovanje :mrgreen:
Nikoli ni bilo ukinjeno.

Re: Telemach

Objavljeno: 8. Avg 2020 ob 12:17
Napisal/-a Sumy
mm1 napisal/-a:
7. Avg 2020 ob 20:00
Sumy napisal/-a:
7. Avg 2020 ob 18:28



En čas je bilo ukinjeno.. Kdaj so dali nazaj nevem.. Sam to pove da sami ne zaupajo svojem omrežju če rabio gostovanje :mrgreen:
Nikoli ni bilo ukinjeno.
Da ni bilo nikoli ne drži... malo preveri.. Še tukaj na forumu ste o tem pisali... Tisti ki so naročniki še iz časov Tušmobila vejo da je bilo.

Še link do teme: viewtopic.php?t=4296&p=106971

Re: Telemach

Objavljeno: 9. Avg 2020 ob 13:25
Napisal/-a webmaher
Telesmeh je danes zatemnil Gajserja na Eurosportu 2... po logiki povsem neupravičeno in zrelo za kako mastno tožbo... kako je na T 2, Telekomu in A 1 je tam tudi zatemnjeno :-)
Druga vožnja je ob 15 uri... glejte če morete :mrgreen:

Re: Telemach

Objavljeno: 9. Avg 2020 ob 14:01
Napisal/-a mikrohard
Na T-2 ni bilo zatemnjeno.

Re: Telemach

Objavljeno: 9. Avg 2020 ob 14:21
Napisal/-a webmaher
tako je tudi prav :-)
Imamo kakega Ajevca in Telekomaša :-)
Verjetno bo zatemnjeno že od 14 ure dalje, ko je dirka MX2 pa vse do 16 ure...

Re: Telemach

Objavljeno: 10. Avg 2020 ob 11:54
Napisal/-a bender33
TM je verjetno svetovni prvak v zatemnjevanju. tolk ko oni zatemnjujejo to jim sigurno nobeden ne pride blizu. :grrpc:

če zatemnjevanje športa še nekak razumem pa zatemnjevanje turških žajfnic in filmov na obskurnih kanal kot so Pink Extra in Pink Soap niti pod razno ne razumem.

me zanima če oni res dobijo obvestila da morajo vse to zatemnit. ker pol bi tudi vsi ostali morali zatemnit. pa to počnejo ?

in če ne zatemnijo dobijo pol kakšno kazen ?

Re: Telemach

Objavljeno: 10. Avg 2020 ob 17:33
Napisal/-a webmaher
telenovele ja, Telesmeh v vsem svojem sijaju pa Europska Unija tudi :mrgreen:
Če bi imeli kaj zdrave kmečke pameti bi .... pa jo itak nimajo :mrgreen:
Po oglasih, ki se znajo zavleči vam povem kaj več...čakam uradne informacije in to trajaaaaaaa ... ferogusto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P.S. Ups, čakam klic iz Srbije, kjer je menda štab Eurosporta :mrgreen:

Re: Telemach

Objavljeno: 12. Avg 2020 ob 12:36
Napisal/-a webmaher
moj Telesmeh je danes kljub opozorilom s5 zatemnil prenos motokrosa... naredil sem eno pikčr in jo slao direkt za Beograd i gle desilo se čudo neviđeno....u 12 sati eto ti Tima Gajserja na Eurosport 2 kanalu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da vidmo kaj bo v nedeljo :mrgreen: