Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Uporabniški avatar
Picotto
Znanec
Prispevkov: 95
Pridružen: 6. Sep 2007 ob 19:31
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Picotto » 12. Avg 2020 ob 13:04

Jaz ne vem od kje jim to, da lahko zatemnijo Eurosport. Malo po balkansko. Mi je pa smešen ta ping pong z ArenoSport. Berem članek na srbski strani AS in tam pravijo, da v SBB niso zaželjeni, da niso dobili nobenega poziva, da jim dajo ponudbo. Naš Telemach pa na vprašanja gleda AS odgovarja, da s strani AS niso dobili nobene ponudbe. :jao: :mrgreen:

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2277
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 12. Avg 2020 ob 13:22

to ni smešno, to je žalostno... eno leto bo zdaj kao mir potem pa jeseni 2021, ko SK ne bo več imel pravic za La ligo in LP se bo pa nekaj verjetno moralo zgoditi... še prej pa bo ven prišla Arena app ...
Trenutno smo naročniki Telesmeha na boljšem, saj nam fali samo NBA... naročniki Telekoma, T 2 in A1 so pa brez La lige, Premiershipa, LP, ATP in WTA turnirjev...
Jaz sem vezan za 2 leti in trenutno uživam v lepem popustu in drugo leto se bom še pred iztekom zgleda lahko pogovarjal o novih ugodnostih, vkolikor ga bo Telesmeh sviral še naprej :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4188
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a atepej » 12. Avg 2020 ob 13:59

In RTV je napisala s čim se je Telemach zameril Američanom: https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/pove ... -si/533203
Slika

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2277
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 12. Avg 2020 ob 14:27

5G bi morali zakonsko prepovedat, dokler s testi na poslancih in vladi ne dokažejo, da ugodno vpliva na zdravje :mrgreen:
Tale CIA in kabala sodelavc naj pa spoka nazaj v Meriko pa pred svojim pragrom najprej pomete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

Uporabniški avatar
Picotto
Znanec
Prispevkov: 95
Pridružen: 6. Sep 2007 ob 19:31
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Picotto » 12. Avg 2020 ob 20:33

webmaher napisal/-a:
12. Avg 2020 ob 13:22
to ni smešno, to je žalostno...
Ma itak da je žalostno. Samo mi je vseeno smešno, jebiga... :mrgreen: Ko bereš objave, dobiš občutek, da bi oboji sodelovali, problem je "samo" v tem, da eni druge čakajo, da naredijo prvi korak. ArenaSport čaka Telemach, da jim pošlje dopis, da jim dajo ponudbo, Telemach pa čaka Areno, da jim pošljejo ponudbo. :hudicek: Noben pa noče narediti prvega koraka. :suicide:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4188
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a atepej » 12. Avg 2020 ob 21:20

To je sam farsa, nimajo interesa sodelovati https://www.google.com/search?q=united+ ... e&ie=UTF-8
Slika

Spc
Znanec
Prispevkov: 51
Pridružen: 30. Jul 2019 ob 12:07
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Spc » 1. Sep 2020 ob 08:18

                                                                                    
Zadnjič spremenil Spc, dne 1. Sep 2020 ob 08:19, skupaj popravljeno 1 krat.

Spc
Znanec
Prispevkov: 51
Pridružen: 30. Jul 2019 ob 12:07
T-2: Že imam
Paket: 200/20
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Spc » 1. Sep 2020 ob 08:18

Telemach zvišuje hitrosti:
https://telemach.si/a62022/Pomoc/Novost ... ritev.html

Zgleda da so malo ljubosumni, da lahko pri A1 stranka dobi 500/100 za 30€ na mesec (samo internet paket).
https://www.a1.si/a1-fix-net

Ali lahko pričakujemo zvišane pakete tudi na T-2 ?
https://www.t-2.net/optika-ftth

:beri:

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 977
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant 600/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 1. Sep 2020 ob 11:09

Ne odpre telemachove strani...
.
.
.
Sedaj dela, imam paket v katerem je hitrost 50/40 čakam na T-2 optiko kjer bo letelo 300/40 preko TSja :)
Zadnjič spremenil ciril88, dne 1. Sep 2020 ob 11:26, skupaj popravljeno 1 krat.
You Can Call Me Santa Claus
Slika

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2277
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 1. Sep 2020 ob 11:25

Slika

po 20 let starem kablu :mrgreen:
aja, ni ga polagal Telesmeh :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

misterkojak
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 27. Okt 2018 ob 09:18
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a misterkojak » 1. Sep 2020 ob 11:51

webmaher napisal/-a:
1. Sep 2020 ob 11:25
po 20 let starem kablu :mrgreen:
aja, ni ga polagal Telesmeh :mrgreen:
Koaksialni kabel?

Sumy
Model
Prispevkov: 291
Pridružen: 26. Sep 2007 ob 08:26
T-2: Še nimam
Paket: Int: 350/100+TV+telefon
Kraj: Postojna

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Sumy » 1. Sep 2020 ob 12:59


Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7960
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 1. Sep 2020 ob 13:52

Sej bo tudi T2, pa Telekom pa A1 brez skrbi. Cene gredo gor.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2277
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 1. Sep 2020 ob 17:28

seveda da koaksialec... jaz mam za1X ugodno vezavo za stare naročnike... jeseni drugo leto, ko bo bitka za športne kanale se bomo pa s5 pogajal :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

strom
Legenda
Prispevkov: 1187
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 2. Sep 2020 ob 15:34

Telemach že drugič prejel certifikat za najboljše mobilno in fiksno omrežje

vir: https://telemach.si/a62040/Pomoc/Novost ... rezje.html

Odgovori