Telemach

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Bayern1
Guru
Prispevkov: 998
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 11. Okt 2020 ob 14:05

MrTwelveTrees napisal/-a:simke dobiš za skoraj nič denarja.
no, vseeno se samo za 15 dni ne splača tudi simke menjavati....vsaj en mesec bi morala zdrzati promocija....

DenisSLO
Faca
Prispevkov: 112
Pridružen: 1. Dec 2014 ob 11:58
T-2: Že imam
Paket: Diamant

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a DenisSLO » 12. Okt 2020 ob 08:27

Ojej moje podatke bodo dobili, še noben jih nima.

lol

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2432
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 12. Okt 2020 ob 13:03

Če tebe ne moti, da te bodo začeli preko maila in/ali SMS-ov spamati s svojo ponudbo, tudi ok. Jaz si tega ne želim.

bender33
Model
Prispevkov: 223
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 20:21
T-2: Še nimam
Paket: EON Light

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a bender33 » 15. Okt 2020 ob 21:30

obdelava osebnih podatkov je zgleda opcijska
Če v spodnji tabeli označite posamezno polje

peter70
Uporabnik
Prispevkov: 31
Pridružen: 29. Nov 2010 ob 20:55
T-2: Še nimam
Kraj: celje

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a peter70 » 20. Okt 2020 ob 11:47

Po več letih sem zapustil t2 in šel na telemach.Po enem mesecu nimam pripomb.Vzel sem eon light in mobilno še več.Prvo leto me pride 21€ na mesec.Res da nimam hbo in še par programov ampak ne pogrešam.Pri t2 sem imel oranžni diamant hbo za 70€na mesec.Prihranek bo velik.

kaspet
Znanec
Prispevkov: 57
Pridružen: 4. Jul 2006 ob 15:50
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL (VDSL2) 16-18/0.9 Mbit
Kraj: LJ-Vič

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a kaspet » 20. Okt 2020 ob 16:10

Trenutno sem na T-2, vendar na Lj-Vič preko VDSL2 ne gre preko 8-9/0.8 Mbit - bela/siva lisa v LJ :jao:

Optike T-2 (Gratel) oz. Telekom ni na vidiku (sicer sta obe le 200m stran v jašku - v stanovanjskih blokih je optika, medtem ko čez cesto hiše niso zanimive) - ima kdo kako informacijo za ta predel (Tbilisijska, Ul. Malči Beličeve) ?

V hiši je mogoč Telemach, saj je pred leti Telemach tu prenavljal koaksialno omrežje.
Na T2 sem vezan še nekaj časa, vendar z internetom v času dela od doma in šolanje na daljavo tako ne gre več.

Kaj predlagate za izboljšanje internetnih hitrosti?
- Telemach samo internet - obstaja kak cenovno ugoden paket?
- LTE modem (HOT - 200GB) --> Wi-fi ??
- kako kombinirati obstoječo T-2 (T-4 VDSL paket) in dodatnega ponudnika interneta da bi šlo bolje?
- za TV bi želel uporabljati še naprej T-2

Hvala za vse predloge.

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 605
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Veron » 20. Okt 2020 ob 18:38

Telemach samo internet na coax kablu je
NET Light do 150 / 15 Mbps 36,00 eur/mesec

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 987
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant 600/40
Kraj: Republika prlekija

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 20. Okt 2020 ob 18:57

kaspet, daj podatke na ZS pa preverim.

Lp
You Can Call Me Santa Claus
Slika

misterkojak
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 27. Okt 2018 ob 09:18
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a misterkojak » 22. Okt 2020 ob 13:53

Prodam ne koriščen EON TV PREPAID 3M. Ostal mi je ker sem sedaj sklenil naročnino na Telemach Eon Light. Cena 15€ (toliko sem dal sam).
Redna cena je sicer 30€.
Več info: https://www.bigbang.si/eon-tv-prepaid-3 ... ek-668794/

Več na ZS.

DognerDJ
Znanec
Prispevkov: 62
Pridružen: 3. Jan 2012 ob 16:45
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a DognerDJ » 23. Okt 2020 ob 12:14

misterkojak napisal/-a:
22. Okt 2020 ob 13:53
Prodam ne koriščen EON TV PREPAID 3M. Ostal mi je ker sem sedaj sklenil naročnino na Telemach Eon Light. Cena 15€ (toliko sem dal sam).
Redna cena je sicer 30€.
Več info: https://www.bigbang.si/eon-tv-prepaid-3 ... ek-668794/

Več na ZS.
Sem ti pisal na ZS ( je pa po eni uri sporočilo še vedno v pošiljanju - verjetno se nahajaš daleč od mene :) )

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2284
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 25. Okt 2020 ob 10:31

Prosim, če lahko kdo preveri na štajerskem koncu in v Ljubljani, če na kanalih SK 1 HD, SK 2 HD in SK 3HD poleg slovenskega tona obstaja še kak drug...do nedavnega je bilo moč preklopiti na srbski ali hrvatski potem sta pa očitno samovšečna braća Obrez slišala, da ju ljudje ne marajo preveč in očitno dosegla svoje tu na gorenjskem koncu... na SK HD in SK 4K je še vedno moč izbirati, ampak to sta itak brezvredna kanala... še več SK 4K je čisti nateg saj 24ur na dan, 7 dni v tednu vrti ponovitve tekem Premiershipa in La Lige, zatemnjuje F1, ki nima pravic za Slovenijo in ponavadi v soboto prenaša eno samcato tekmo V živo...za La ligo očitno teh pravic za prenose v 4K sploh nimajo, saj bi El Clasico včeraj 100% prenašali...
Bom pisal danes na Areno in jih mal povprašal nekaj stvari...
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

Uporabniški avatar
Picotto
Znanec
Prispevkov: 96
Pridružen: 6. Sep 2007 ob 19:31
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a Picotto » 26. Okt 2020 ob 13:13

SK1 ni imel nikoli drugega tona, samo slovenskega. Ostali pa so imeli srbski in hrvaški ton do sredine leta 2015. Takrat so tudi SK2 do SK6 postali popolnoma lokalizirani programi za Slovenijo in od takrat je ton na vseh teh programih samo slovenski.

Hiter si. :mrgreen:

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2284
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a webmaher » 7. Nov 2020 ob 09:44

Po nekih dveh sušnih tednih bo na kanalu SK 4K končno s5 en prenos V ŽIVO v nedeljo ob 17.30 :mrgreen:

17:30 Nogomet - Premier liga: Manchester City - Liverpool, v živo

Slika v 4K in brez Obreza za1X... Obrez upam da ne bereš tega foruma in da nimaš Balkanskega špijuna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

strom
Legenda
Prispevkov: 1192
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a strom » 11. Nov 2020 ob 15:00

Prelomni športni dogodki so vam na dosegu roke z EON Sport paketom

Predstavljamo novi EON Sport paket, ki bo navdušil športne entuziaste. Od sedaj lahko kjerkoli in kadarkoli spremljate kar 10 priljubljenih športnih kanalov. Paket EON Sport lahko aktivirate brez vezave, ne glede na to, pri katerem operaterju ste. Za pravo športno poslastico pa smo vam pripravili fantastično promocijo – brezplačno preizkusite EON Sport paketza kar 30 dni! Ponudba velja do 30. 11. 2020. V tem času ekskluzivno spremljajte SPORTKLUB program ter navijajte za slovensko reprezentanco, ki se bo v ligi narodov 15. 11. pomerila s Kosovom in 18. 11. z Grčijo.

vir: https://telemach.si/prelomni-sportni-do ... t-paketom/

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2432
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Telemach

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 11. Nov 2020 ob 15:11

Kje je pa cena?

Odgovori