Stran 63 od 67

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 10. Jul 2019 ob 10:37
Napisal/-a Skorc
strom napisal/-a:
9. Jul 2019 ob 11:14
A ima kdo odklenjen dostop, da bi prilepil celotni članek.
Jah, to bi bila kraja intelektualne lastnine - nekako nam ne gre pod kožo ta termin ter spoštovanje lastništva.

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 10. Jul 2019 ob 10:39
Napisal/-a Ledenko
Ja sej, novinarji pa delajo paniko, kot da bo jutri konc sveta...........

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 10. Jul 2019 ob 11:24
Napisal/-a strom

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 10. Jul 2019 ob 11:42
Napisal/-a webmaher
AKOS je treba ukiniti... brezveze sam plače vlečejo in čisto nič drugega... vse je zmenjeno drugje...

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 10. Jul 2019 ob 15:27
Napisal/-a Ferič
svetidej napisal/-a:
10. Jul 2019 ob 05:13
Izgubili bodo 2x5 MHz na 2100 MHz, ampak se vedno jim ostane dodatnih 2x5MHz na 2100.

Tako, da uporabniki tega ne bodo občutili.
Kolikor je bilo znano je zakupil dodatne frekvence ze leta 2015 ali 2016 2x 10 MHz 1800 MHz in x 5 MHz 2100 MHz ? :?:

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 14. Jul 2019 ob 21:44
Napisal/-a svetidej
Drži. Te frekvence ostanejo.

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 18. Jul 2019 ob 23:40
Napisal/-a atepej

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 8. Avg 2019 ob 14:50
Napisal/-a jimjimdoe
Živjo,

zih ne pišem na tapravmu naslovu, ponavad mi prestavjo objave na podobnih forumih, pa vseen še rinm.. Uglavnm, T2 mam že komad cajta, zdj pa razmišlam, da bi zamenu na Telemach, se mi zdi, da mi za podobn dnar dajo bolš TV opcije. Obenem bi mogu požret padec hitrosti s 500/100 na 300/40, sam to bi lahko preživu, če me ne bi skrbel kako je s pingom v moji omiljeni spletni igračini Counter Strike.

Zdj pa, ker sem čisti levak, kle smetim in sprašujem, če ma kdo kšno izkušnjo, nasvet, idejo ipd. Kolkr berm ping ni odvisn tok od bandwitha od neke hitrosti dalje, ampak bl od latencyja?, ta pa je povezan s serverji k jih uporablja izbrani ISP? Tko nekak? Ma kdo kakšne izkušnje s Telemachom? Mal me skrbi, glede na to da je kle gor ozvan kot Telesmeh...

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 8. Avg 2019 ob 14:53
Napisal/-a MrTwelveTrees
Piši sem, boš ziher dobil več odgovorov: https://slo-tech.com/forum/15

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 8. Avg 2019 ob 14:57
Napisal/-a slow_slow
glede na to da imaš FTTH(500/100) ne vem če ti bo ping kaj padel na prehodu na telemach.
Sicer ne morem govorit za CS, lahko pa za battelfield V na playstationu.
Na nemške serverje imam ping v sami igri na T-2 17-32ms na Telemachu pa 24-38ms.

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 8. Avg 2019 ob 14:59
Napisal/-a slow_slow
Pozabil sem dopisat, da imam na modemu od T-2 bridge mode za playstation, na Telemachu pa pač direkt na modem.
Kajti, če sem imel modem od T-2 kot router, je bilo vse skup počasneje.
Lahko mi na privat pišeš, pa ti pogledam, če lahko kaj izboljšaš.

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 8. Avg 2019 ob 15:21
Napisal/-a jimjimdoe
U madona, ste pa ažurni klake. Hvala za odgovore! Amm, trenutno sm z mašino prklopln direktno na t2 modem in nameravam nrdit enako na Telemach. Ping v CS:GO mam pa 5ms, kar je pač zdej prov legendarno in bi bil rad s Telemachom v podobnem rangu. Telemach ma zdj do konc avgusta neko akcijo, in je en let 50% cnej, potem je pa vse skp za 4 EUR/mesec dražji, kar pomen ene 300 EUR manj vse skp. Dobr, mal slabš net, ampak bistven bola televizija... tko da če ne vpliva bistveno na moj gaming, bi blo to top..

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 9. Avg 2019 ob 10:53
Napisal/-a ciril88
Glej če pa bo ping kakih 5-10 ms večji kot pri T-2 pa jim kar prijavi napako :owned: :owned:

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 9. Avg 2019 ob 16:36
Napisal/-a hiberleaf
Imaš TS optiko? Si pogledal še njihovo ponudbo fik. storitev? Če nastanejo težave, jih je lažje rešiti, če je ponudnik le eden.. :namrec:

Re: UPC - Telemach

Objavljeno: 13. Nov 2019 ob 08:49
Napisal/-a gorann3
Eon paketi na telekomovi optiki, a so kaj dražji kot je cena za Telemach omrežje?
Mogoče kdo ve, če v Eon premium lahko dobiš za drugo televizijo tudi eon box?
Za povprečno ceno 45,75 eur mesečno je to najbolj ugoden paket. Pa še sk je v HD.

Kako je s kvaliteto HD programov, je enaka T2, boljša ali slabša?
LP, goran