Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
jogy
Faca
Prispevkov: 101
Pridružen: 16. Avg 2007 ob 17:26
T-2: Še nimam

Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a jogy » 4. Jun 2010 ob 15:27

Sprememba cenika s 1.7.2010

Digitalizacija je prihodnost in v Telemachu želimo stopati v koraku z njo. Naš cilj je, da vam še naprej nenehno zagotavljamo najboljše storitve in televizijske vsebine, hkrati pa ohranjamo optimalno razmerje med ponujeno vsebino in ceno.

S 1.7.2010 se bo spremenil cenik storitev podjetja Telemach.

Spremenile se bodo cene za naslednje storitve:


DIGITALNA TELEVIZIJA

   • Paket digitalna televizija (začetni paket) SE POCENI: NOVA CENA 15,50 EUR

      Izkoristite največji prihranek do sedaj in preklopite na digitalno!
      15,50 EUR je znesek, ki zamenja (če se odločite za prehod) vašo obstoječo naročnino ZA ANALOGNO KABELSKO TELEVIZIJO.
      Ne gre za dodatek k že obstoječi naročnini.

   • Paketi digitalna televizija (osnovni, razširjeni, premium) za +1 EUR
   • Paketi digitalni trojček za +3 EUR
   • Paketi digitalni dvojček za +1 EUR


ANALOGNA KABELSKA TELEVIZIJA

   • Analogna kabelska televizija: NOVA CENA 17,00 EUR
   • Paketi analogni trojček za +3 EUR


LASTOVKA KRIM

   • Paketi digitalna televizija Lastovka Krim za +1 EUR
   • Paketi trojček Lastovka Krim za +3 EUR


LASTOVKA TV (KRVAVEC, TRDINOV VRH)

   • Paket Lastovka TV osnovni: NOVA CENA 15,50 EUR
   • Paket Lastovka TV razširjeni: NOVA CENA 18,00 EUR


VIR: www.telemach.si

skymaniak
T-2jevec
Prispevkov: 550
Pridružen: 14. Dec 2007 ob 12:37
T-2: Že imam
Paket: T-2 Mobile

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a skymaniak » 4. Jun 2010 ob 17:51

od kar so začeli kodirat digitalno naj gredo v k****, sem nabavil pred par tedni usb dvb-c reciver, seveda brez modula in sedaj ga lahko fuknem stran. Analaogna je pa za kozlat, kar slika mi skače. :jao:

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1644
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a Krypto » 4. Jun 2010 ob 20:31

Ja kaj si pa mislu, da se boš šlepal do konca lajfa? :), c c c

skymaniak
T-2jevec
Prispevkov: 550
Pridružen: 14. Dec 2007 ob 12:37
T-2: Že imam
Paket: T-2 Mobile

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a skymaniak » 7. Jun 2010 ob 12:25

nekaj takega sem upal ja :D res velja da dandanes več nič ne dobiš zastonj.

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 516
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a Veron » 9. Jun 2010 ob 18:55

ni problem samo v tem, da so podražil ampak je storitev občutno slabša.

da ne govorim o počasnem premikanju med kanali, včasih rabi kar 2-3s :grrpc: EPG dela, pa ne dela... da ne govorim o tem, da občasno kar napiše, da je kanal kodiran, čeprav je v paketu katerega plačuješ, na pomoči ti pa rečejo, počakte 20min se bo spet odklenlo :plosk:

Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
Prispevkov: 1589
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a DownTaker » 13. Avg 2010 ob 22:07

Telemach dobil program Premier League HD
Slika

inkvizitor
Uporabnik
Prispevkov: 40
Pridružen: 8. Mar 2007 ob 17:00
T-2: Že imam
Paket: optika 10/10
Kraj: lj

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a inkvizitor » 13. Dec 2010 ob 00:41

Zdravo!
A mi lahko tukaj nekdo napiše kako je s to LASTOVKO TV?...mi se namreč selimo nekam kjer ni možnosti priklopa VDSL T2, kaj šele optike- smo naredili poizvedbo in žal ni možno (to bo šok zaradi prehoda z optike)...poleg tega tudi ni kabelske televizije...na lokaciji je možen samo en siol IPTV priključek in 4mbitna linija za internet...vse lepo in prav, vendar bomo na novi lokaciji 2 ločeni gospodinjski enoti...eno gospodinjstvo bo pokrito s siolom...drugo pa po luftu s krvavca-je vidno z nove lokacije...mene sedaj zanima kako je s priklopom in naročnino lastovka tv? Bral sem da je samo priklop 100€...potem pa še vsak mesec 15€ naročnine...kako me bodo sedaj nategovali za ta denar in koliko časa in kaj sploh imam za ta denar??? Kako sploh deluje ta lastovka? ok imaš osnovni paket s 60 programi in neko parabolo in reciever...mi smo bili do sedaj na optiki in je vse lepo plug & play in dela ko pesmica...kakšna jajca nas sedaj čakajo pri LASTOVKI??! Kako je s to mesečno naročnino, digitalno kartico, večimi sprejemniki, kodami....? A mi lahko nekdo razloži kako čimceneje pridem skozi s to lastovko? A e lahko priklopim zastonj z nakupom kake rabljene opreme na bolhi?

Najlepša hvala za vse odgovore, ki bodo še kako prav prišli!!!

Lep december vsem skupaj!

vseved
Uporabnik
Prispevkov: 45
Pridružen: 21. Okt 2006 ob 01:04
T-2: Še nimam

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a vseved » 13. Dec 2010 ob 10:38

A da bi se obe gospodinjstvi priklopili na isto linijo od siola pa odpade? Namreč če je možen 1TV plus 4Mb net, potem je sigurno možno imeti 2TV+1Mb. Na tvojem mestu bi počakal, da bi videl kakšna je točno maximalna sinhronizacija in kaj je možno vzeti pri Siolu, mogoče ti bi celo delal nov paket do 10Mb, potem se pa odločas naprej.

Nitro
Znanec
Prispevkov: 74
Pridružen: 16. Sep 2006 ob 15:10
T-2: Že imam
Paket: T4 Giga - optika
Kraj: Mengeš
Kontakt:

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a Nitro » 13. Dec 2010 ob 11:08

Več o Lastovki je napisano tukaj viewtopic.php?f=5&t=6619
Slika
Slika T4 Giga - Telekom optika

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 646
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a Tosho » 13. Jun 2011 ob 09:10

Slika

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a martis » 17. Okt 2013 ob 11:14

KKR prevzel skupino SBB/Telemach


Sklad Kohlberg Kravis Roberts & Co. L.P. je najavil, da je podpisal kupoprodajno pogodbo o nakupu skupine SBB/Telemach od sklada Mid Europa Partners. Obstoječe vodstvo, vključno z ustanoviteljem Draganom Šolakom, bo še naprej upravljalo s podjetji. Finančne podrobnosti transakcije ne bodo objavljene.

Skupino SBB/Telemach poznamo kot operaterja plačljive televizije (kabelske in satelitske) ter širokopasovnega interneta v regiji jugovzhodne Evrope. Ta ima 20 milijonov prebivalcev skupina pa ima v njej okoli 1,7 milijona uporabnikov. Poslujejo v Srbiji, Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori in Makedoniji ter na Hrvaškem. Henrik Kraft, partner v skladu KKR in vodja ekipe sklada KKR za telekomunikacije in tehnologijo v Evropi, je povedal: "Vzpostavili so zmogljivo ter napredno platformo za televizijo in telekomunikacije in navdušeni smo, da bomo lahko podjetje podprli pri njegovem nadaljnjem razvoju." Dragan Šolak, ustanovitelj in predsednik izvršnega odbora skupine SBB/Telemach, je povedal: " Strokovnost in izkušnje ter globalni viri in omrežje KKR bodo pomembna prednost za naše podjetje na naslednji stopnji razvoja." Henry Kravis, soustanovitelj in eden od izvršnih direktorjev KKR, je komentiral pogodbo: »To je naša prva neposredna naložba v jugovzhodni Evropi. Temelji na naložbah v več kot 40 evropskih podjetij v 12 državah in je odraz našega zaupanja tako v prihodnost skupine SBB/Telemach." Transakcija bi naj bila zaključena do konca leta 2013.

Vir:VEČER, 17.10.2013

Uporabniški avatar
SM9/125
Faca
Prispevkov: 118
Pridružen: 4. Nov 2010 ob 21:14
T-2: Že imam

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a SM9/125 » 17. Jan 2017 ob 09:30

Telemach začel z izdelavo optike po Izoli - GPON
1 faza izgradnja inštalacij.
Očitno je da T2 spi saj je pred leti točno ne vem približno 2007 imel podpisano služnostno pogodbo za začetek izgradnje, ki je veljala 5 let po teh letih se ni zgodilo nič razen na mestih, kjer se je cesta prekopavala so položili cevi in jaške .
No z eno besedo T2 je izgubi bitko za naročnike v Izoli vsaj glede optike je pa v Izoli velika količina strank na T-2ju.

|DSI|
Faca
Prispevkov: 180
Pridružen: 23. Jan 2007 ob 21:08
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 100/100
Kraj: Lj - Dravlje

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a |DSI| » 17. Jan 2017 ob 20:19

Hja ostane opcija T-2 na TS Optiki. Na srečo je v Izoli še LLU varianta. In tudi pri novogradnjah (zgrajenih v lanskem in letošnjem letu) je TS potegnil LLU optiko.
Sicer pa tudi lokalni kabelski operater Elta gradi optiko...če se ne motim, Telemah tu sedaj sploh ni bil prisoten.
Slika T-2
Slika FTTH
Slika UMTS

Uporabniški avatar
SM9/125
Faca
Prispevkov: 118
Pridružen: 4. Nov 2010 ob 21:14
T-2: Že imam

Re: Telemach - Sprememba cenika s 1.7.2010

Odgovor Napisal/-a SM9/125 » 18. Jan 2017 ob 18:39

LLU je zelo omejeno(ni povsod) ,Elta je kar je tudi če bo imel optiko in jo ima je vse malo bolj bedno.
Res telemach ni bil v Izoli in bo delal tam kjer ni optike i Izoli je pa kar nekaj blokov do privat stanovanj ki nima niti LLU in Elta vleče optiko med omaricami do bloka pa klasika koaks.

Odgovori