A1

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Sumy
Model
Prispevkov: 275
Pridružen: 26. Sep 2007 ob 08:26
T-2: Že imam
Kraj: Postojna

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Sumy » 15. Nov 2019 ob 08:21

atepej napisal/-a:
14. Nov 2019 ob 21:46
https://www.slovenskenovice.si/bralci/c ... ima-249288 in sedaj bi gasdopodna and co. govorili zakaj T-2 ne gostuje pri TS.

A ko da Telekom nima izpadov ko jih ma maste tudi na T-2 težave :hudicek:

krepki45
Model
Prispevkov: 321
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: A1

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 16. Nov 2019 ob 16:43

atepej napisal/-a:
14. Nov 2019 ob 21:46
https://www.slovenskenovice.si/bralci/c ... ima-249288 in sedaj bi gasdopodna and co. govorili zakaj T-2 ne gostuje pri TS.
Pravzaprav imam dve številki na T-2 in pred enim tednom,me žena ni mogla doklicat,telefon mi je zvonil oglasit se pa ni šlo,enako jaz nisem mogel doklicat nje.
Sms je deloval brez problema,enako se mi je zgodilo pred kakšnim letom,da nisem bil dosegljiv,v obeh primerih,sem gostoval na telekom omrežju.
Včeraj je bil enak problem,ko je žena poskušala poklicat šefico,ni šlo,ni mogla poklicat tudi hčerke,eno sodelavko pa je lahko dobila.

strom
Legenda
Prispevkov: 1158
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: A1

Odgovor Napisal/-a strom » 29. Nov 2019 ob 16:36

Ukinitev paketov A1 Kombo lite

Zaradi premajhnega zanimanja uporabnikov in visokih stroškov z omrežjem in opremo, z dnem 15.01.2020, ukinjamo našo storitev A1 Kombo lite. Obstoječe uporabnike smo o ukinitvi storitve in o alternativnih rešitvah obvestili pisno preko pošte.

A1 je vedno slabši :)

Ledenko
Faca
Prispevkov: 104
Pridružen: 28. Nov 2011 ob 13:11
T-2: Še nimam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Ledenko » 29. Nov 2019 ob 19:58

A bejž no?

Ne vem, kako lahko pri takšni pokritosti računajo na kakšno večje zanimanje?

Slika

Sumy
Model
Prispevkov: 275
Pridružen: 26. Sep 2007 ob 08:26
T-2: Že imam
Kraj: Postojna

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Sumy » 30. Nov 2019 ob 08:09

Jah če nekaj ne gre je bolje ukinit. Kot si delat izgubo..

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7447
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 5. Dec 2019 ob 20:31

Operater A1 Slovenija je danes predstavil nadgradnjo ponudbe A1 Domači Net, ki so jo poimenovali Internet in video vsebine po izbiri. Ta je namenjena predvsem tistim, ki ne želijo imeti klasičnega televizijskega priključka. Prav tako pa se ne želijo ukvarjati s priključevanjem fiksne internetne povezave.


Namesto 200GB neomejena količina prenosa podatkov
Novost je torej, da v primeru izbire naročniške video vsebine, A1 Slovenija ima na voljo HBO Go in VOYO, prenos podatkov v sklopu paketa A1 Domači Net postane neomejen. A1 Domači Net, ki deluje prek mobilne LTE povezave in podatkovne naprave (A1 ima v ponudbi router Huawei B525) ima sicer na voljo 200 GB prenosa podatkov.

Od 19.99€ brez vezave, HBO GO pa za 5.99€
A1 Domači Net je na voljo v dveh različicah. Domači Net 2 za 19.99€ ob vklopljenem eRačunu omogoča hitrost 20/5 Mbps, Domači Net 3 pa za 24.99€, prav tako ob vklopljenem eRačunu hitrost 40/5 Mbps. Paket HBO GO je pri A1 Slovenija na voljo za 5.99€ mesečno, kar je npr. za 1€ manj kot pri Telekomu Slovenije. VOYO pa je na voljo za 7€ mesečno. Do 31.1.2020 pa lahko uporabniki, ki bodo izbrali paket Internet in video vsebine po izbiri (torej, internet + SVoD) izkoristijo 2 meseca brezplačno naročnino na video storitev HBO GO in/ali VOYO. Brezplačno obdobje pri HBO GO je sicer 7 dni, pri VOYO pa 14 dni.

Ista cena za fiksni internet ne glede na tehnologijo
Zelo pomembna podrobnost tukaj je, da je ponudba Internet in video vsebine po izbiri na voljo ne glede na vrsto tehnologije dostopa do interneta. Uporabnik ima tako poleg prej omenjene LTE opcije na voljo tudi xDSL in FTTH. Cena v vseh primerih ostaja enaka, le hitrost je pri dražjem paketu višja. Za 19.99€ A1 Slovenija tako ponuja Domači net 2 ali Kombo S, za 24.99€ pa Kombo S z opcijo hitrejšega interneta, ki hitrost dvigne na 50/20 Mbps oz. 100/50 Mbps.

https://www.blog.uporabnastran.si/2019/ ... nKJzorJrys
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
Gizoman
Model
Prispevkov: 331
Pridružen: 1. Maj 2009 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni midi + A1 kombo M
Kraj: Postojna

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Gizoman » 10. Dec 2019 ob 10:43

Grem na A1 Kombo paket. Trenutno imam pri T2 Oranžni start brez vezave.
Na T2 bi pa vseeno obdržal mobilni paket oranžni MIDI, ostalo (TV, net, stacionarni) pa bi prešaltal na A1.

Se zna to kaj zakomplicirat glede mobilne?

Strošek prekinitve je 20€ pri T2 kot sem zasledil, je še kakšna caka?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7447
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 10. Dec 2019 ob 11:28

Zakaj pa ne greš tudi mobilno na A1 ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
Gizoman
Model
Prispevkov: 331
Pridružen: 1. Maj 2009 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni midi + A1 kombo M
Kraj: Postojna

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Gizoman » 10. Dec 2019 ob 11:48

Prvo zaradi cene, drugo zaradi pokritosti signala tam, kjer se potikam.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7447
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 10. Dec 2019 ob 12:22

Maj pa M2 si pogledal, uporablja signal od Telekoma: https://www.mega-m.net/index.php?stran= ... ab=zasebni
pa IZI mobil ...
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
Gizoman
Model
Prispevkov: 331
Pridružen: 1. Maj 2009 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni midi + A1 kombo M
Kraj: Postojna

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Gizoman » 10. Dec 2019 ob 14:59

Mislim, da bom kar na oranžni midi ostal zaenkrat.

Sem klical na T2, glede mobilne številke in namere obdržati mobilni paket pri T2.
So si zabeležili, da ko konkurenca sproži postopek prehoda (TV, net, stacinarni), da mobilne številke pri T2 ne izključi in naprej pelje oranžni midi.

Sumy
Model
Prispevkov: 275
Pridružen: 26. Sep 2007 ob 08:26
T-2: Že imam
Kraj: Postojna

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Sumy » 10. Dec 2019 ob 17:00

In kje se to ti potikaš da maš problem z signalom od A1?

Uporabniški avatar
Gizoman
Model
Prispevkov: 331
Pridružen: 1. Maj 2009 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni midi + A1 kombo M
Kraj: Postojna

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Gizoman » 10. Dec 2019 ob 19:40

Črne lise notranjske. T2 je imel najprej simobil roaming in ko je prešel na telekom so se te lise sprevrgle v 4G.

Sumy
Model
Prispevkov: 275
Pridružen: 26. Sep 2007 ob 08:26
T-2: Že imam
Kraj: Postojna

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Sumy » 11. Dec 2019 ob 17:06

In to so lokacije? Sam sem dolgo uporabnik A1 in nevem o če govoriš .

Andy
Model
Prispevkov: 254
Pridružen: 12. Maj 2006 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: BRO FTTH Oranžni diamant HBO
Kraj: Škofja Loka

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Andy » 19. Dec 2019 ob 13:59

Slika
BRO FTTHSlika

Odgovori