A1

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Ledenko
Faca
Prispevkov: 137
Pridružen: 28. Nov 2011 ob 12:11
T-2: Še nimam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Ledenko » 30. Jul 2020 ob 10:40

Evo, popust na e-računi se ukinja.....

Poslano z mojega GM1903 z uporabo Tapatalk


strom
Legenda
Prispevkov: 1187
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: A1

Odgovor Napisal/-a strom » 30. Jul 2020 ob 12:05

Ledenko napisal/-a:
30. Jul 2020 ob 10:40
Evo, popust na e-računi se ukinja.....

Poslano z mojega GM1903 z uporabo Tapatalk

Tako je: https://www.a1.si/pomoc-in-informacije/ ... la/4290543

DenisSLO
Faca
Prispevkov: 105
Pridružen: 1. Dec 2014 ob 11:58
T-2: Že imam
Paket: Diamant

Re: A1

Odgovor Napisal/-a DenisSLO » 30. Jul 2020 ob 15:47

Stara fora. Prvo popust da kao "prišparajo na papirju", pol ko je večina tam pa hop, nazaj gor cene. Isto je blo pri spletnih bankah, ko si mel prva leta vse zastonj.

strom
Legenda
Prispevkov: 1187
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: A1

Odgovor Napisal/-a strom » 30. Jul 2020 ob 15:53

DenisSLO napisal/-a:
30. Jul 2020 ob 15:47
Stara fora. Prvo popust da kao "prišparajo na papirju", pol ko je večina tam pa hop, nazaj gor cene. Isto je blo pri spletnih bankah, ko si mel prva leta vse zastonj.
Zato pa imaš možnost iti nazaj na papirnati račun.

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1417
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Skorc » 30. Jul 2020 ob 18:35

... in različica papirni način bo 1 eur dražja :) (slednje je moja domneva in ne trditev)
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

strom
Legenda
Prispevkov: 1187
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: A1

Odgovor Napisal/-a strom » 2. Sep 2020 ob 12:52


Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7965
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 2. Sep 2020 ob 13:54

Najbrž zaradi športnih prenosov ?
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

DognerDJ
Znanec
Prispevkov: 62
Pridružen: 3. Jan 2012 ob 16:45
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Re: A1

Odgovor Napisal/-a DognerDJ » 3. Sep 2020 ob 10:25

Po pravem, bi ga morali vsi ukinit - v naših omrežjih je "na črno" ( nima urejenih avtorskih pravic za naše območje ).

Ni pa edini od TV programov.

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 605
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Veron » 21. Sep 2020 ob 20:19

Ima kdo izkušnje z A1 preko Telekom P2P (je na voljo tudi Telekom kabelska TV) optike?

A1 klicni center bluzi o nekem "spliterju". Trenutno je optični kabel v stanovanju in gre v eno škatlico (nobene elektrike). A mora A1 še kaj dodatno montirat? Sem mislil, da gre optični kabel direktno v modem in spf in to je to.

EDIT: je A1 tehnik potrdil, da pride Fritzbox + spf. Nobenih splitterjev in nevem kaj je tista gospodična sanjala. Aja, rabijo cca 6-7tednov za priklop :beri:
Izgovor seveda Telekom, ampak Telekom je že po 1 tednu prišel in priklopil dozo v stanovanje. Od takrat je že "svetloba v stanovanju".

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7965
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 22. Sep 2020 ob 19:20

Glej tisti ki montirajo optiko so en tim, tisti ki pa priklopijo so pa drugi. Še med sabo se ne poznajo.

To ni noben izgovor, pač to je Telekom in pika.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

bender33
Model
Prispevkov: 221
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 20:21
T-2: Še nimam
Paket: EON Light

Re: A1

Odgovor Napisal/-a bender33 » 24. Sep 2020 ob 17:44

MrTwelveTrees napisal/-a:
2. Sep 2020 ob 13:54
Najbrž zaradi športnih prenosov ?
na TM ga zatemnijo vendar samo fuzbal košarke pa ne. ukinit celoten kanal samo zaradi to malo športa kolk imajo po moje nima smisla.

strom
Legenda
Prispevkov: 1187
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: A1

Odgovor Napisal/-a strom » 1. Okt 2020 ob 16:43

Nadaljevanje oddajanja programa HRT 2

vir: https://www.a1.si/pomoc-in-informacije/ ... la/4360885

Mauci
Uporabnik
Prispevkov: 40
Pridružen: 8. Sep 2008 ob 13:07
T-2: Še nimam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a Mauci » 12. Okt 2020 ob 13:55

Razmisljam o "selitvi" na A1, pa me zanima, ce ima kdo izkusnje z njihovimi A1 paketi. So tezave z internetom ali TV? Ce so, koliko casa traja, da se problem resi? Ob doplacilu 5€ je hitrost res 500Mb, koliko je download?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7965
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 12. Okt 2020 ob 14:02

Vzeti moraš v zakup, da pri okvari opreme, ti oni pošljejo novo opremo po pošti in okvarjeno jim ti pošlješ nazaj na njihove stroške, ali menjaš v poslovalnicah - če je na zalogi.
Drugače pa oni nimajo svojih tehnikov ki hodijo k strankam (oz. imajo ampak bolj za poslovne stranke) če je napaka na liniji jo uredi Telekom za njih.

Ampak glej, je ceneje od konkurence.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

svetidej
Znanec
Prispevkov: 80
Pridružen: 13. Jul 2013 ob 14:09
T-2: Še nimam

Re: A1

Odgovor Napisal/-a svetidej » 12. Okt 2020 ob 14:12

Jaz imam paket 100/100 pa nobenih težav.

Odgovori