Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7063
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 22. Dec 2015 ob 11:04

"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

gorann3
Model
Prispevkov: 238
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 22. Dec 2015 ob 12:09

torej ta adapter v steno pa potem razdelilc v adapter in bi moral delat

pomoje bom raj kabel nekak povlekel, ker tole ni vredno denarja

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7063
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 22. Dec 2015 ob 13:41

pametno Polde :)
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2225
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a RobertM » 22. Dec 2015 ob 14:02

Predsem je vazno, da se prej prebere navodila ;)
Veliko je primeriv, da Power line ni prav montiran in potem zatika in kocka.
Pet minut branja navodil bi resilo precej slabe volje in jeze ;)
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1641
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a Krypto » 22. Dec 2015 ob 18:12

No, določeni modeli delujejo tudi na različnih fazah, ampak...
Tudi uparjen PLC je v večini primerov kjer sem ga montiral zamenjal kabel. Meni na različnih fazah povezava z 22 mega (naročenih 80) pade na 11 v enem tednu.

pol3ni
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 29. Dec 2015 ob 10:50
T-2: Še nimam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a pol3ni » 29. Dec 2015 ob 11:18

Pozdravljeni
No kdor čaka dočaka.Optiko mislim.Res je od Telekoma ampak vsaj je.Sem bil včeraj v poslovalnici od T2 V Ljubljani,da malo poizvem kako bi bilo če prestopim na vašo stran.Priklop v centali je možen samo prek bitnega toka,tako da ravno najboljše volje nisem odšel iz poslovalnice.Ponudijo mi sicer lahko vse razen hitrost interneta bi imel nižjo kot sedaj in ta bi bila 100/10.Sedaj pa imam 100/20.
Na forumu sem zasledil ,da če je priklop preko bitnega toka je bolje da ostanem kar pri Telekomu.Oziroma zanima me kakšen uporabnik,ki ima vašo storitev preko telekomove centrale in bitnega toka.
Drugače pa sam odnos do stranke lahko rečem samo kapo dol.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7063
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 29. Dec 2015 ob 11:56

mislim da bodo tudi na BRO omogočili 100/20 (optika) ampak kdaj bo to, je pa vprašanje....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

pol3ni
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 29. Dec 2015 ob 10:50
T-2: Še nimam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a pol3ni » 29. Dec 2015 ob 12:05

No lepa novica.Upam da čimprej

gorann3
Model
Prispevkov: 238
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 30. Dec 2015 ob 17:56

danes me klicala ena zenska iz t2 in mi rekla, da pridejo priklopit 8.1.2016 dopoldne

takoj naslednji dan po izteku telekom narocnine, kar je super

povedala mi je tudi, da nisem na BRO in da mi pripada vse kot na t2 optiki

upam, da ne bo nobenih tehnicnih tezav, na telekomu nisem imel nikoli problemov v 6ih letih narocnine preko optike

gorann3
Model
Prispevkov: 238
Pridružen: 5. Jan 2015 ob 14:04
T-2: Že imam
Paket: T4 giga

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a gorann3 » 4. Jan 2016 ob 18:41

zivjo

a je modem, ki ga dobim v petek ob priklopu, dovolj dober, da nadomesti router?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7063
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 4. Jan 2016 ob 19:21

odvisno kaj pričakuješ od njega, hitrost wifi, moč signala čez stene... itd
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

g33k
Legenda
Prispevkov: 1112
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a g33k » 4. Jan 2016 ob 19:28

Če boš dobil Innboxa lahko kar pozabiš na kakšne extra nastavitve, razen portov in imena wifi omrežja pa še to se nastavlja preko Horizonta.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 743
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 5. Jan 2016 ob 12:50

Če ti je lasten router deloval OK, predlagam da ga uporabljaš še naprej...
You Can Call Me Santa Claus
Slika

sondey
Znanec
Prispevkov: 57
Pridružen: 7. Jan 2009 ob 09:29
T-2: Že imam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a sondey » 8. Jan 2016 ob 17:13

Zna bit, da bom tudi jaz prešaltal iz telekoma, na info so mi rekli, da imam možnost dobiti paket z enamiki hitrostmi kot preko t2 optike. Verjetno bi vzel t4 giga ali t3 tera, ki ima že tudi tv zamik. Tukaj pa berem, da dobim kot nov naročnik shemo xl+tv zamik za 3 mesece ali celo 1 leto zastonj? Na njihovi strani te akcije sicer nisem zasledil..? Pa tudi, ko ste omenili, ima petrol kupon za eno leto zastonj takšno shemo in tudi tam nisem nič našel - a je ta akcija že potekla?

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 743
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 8. Jan 2016 ob 17:33

http://www.petrol.si/petrol-klub/izdele ... v-programi Evo kuponček ki ga dobiš na petrolu za 250 točk, ampak samo v paketih T4.
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Odgovori