Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a kitl » 17. avg 2016 ob 13:44

Na Telekomu tudi na LLU kocka TV tako, da tuki nima veze, da je GPON.
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7820
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a atepej » 17. avg 2016 ob 13:47

Ja na GPON pa niti pod razno ne smejo uporabljat torrent-ov med gledanjem tv ali jih pa morajo omejiti na minimum
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 3050
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a kitl » 17. avg 2016 ob 13:50

No lej pri T2 tega ni lahko s prve roke potrdim. Sicer sem vam pa že slike kazal :D
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7820
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a atepej » 17. avg 2016 ob 13:57

Evo še dokaz za ostale, kitl ti pa uživaj
Naletel na zanimivo debato.
v glavnem pri meni pa je štala odkar sem šel na novi paket C, prej od leta 2008 nobene panike pri ničemer, sedaj so mi rekli da mi bodo prinesli nov modem, sem povedal da ga ne rabim ker tale moj črni mislim da je bil prospero dela v nulo,ampak ne, so vztrajali in sedaj je težava da če kaj dol vlačim slika kocka, pa ne na Hd ampak pri vseh programih,ko kličem tehnično pomoč in jim povem da ne dosegam 100/20 ampak ponavadi 89 do 91 mi rečejo da saj pa v pogodbi piše DO 100 to pomeni šuti i trpi, če gledam programe za nazaj večinoma kocka, box dobil novi iz servisa se je že prvi dan resetiral dvakrat in tako ponavadi vsaj dvakrat na teden, itd., pa meša se mi že od vsega, mi je sploh žal da sem šel na ta butasti C paket, lepo bi ostal na 20/20 pa bi bil mir pa nobenih težav, če je bil kdo na PC, drugi pa gledal TV, jaz revež pa mislo da sem boga za j.... prijel ker mam 100 linijo zdaj ki mi dela večje težave kot pa prej. Mogoče pa narobe razmišljam in mi telekom narekuje kolko lahko dol vlačim pa da si ne znam torrent odjemalca nastavit ker če je zadeva lahko hitreje doli pač neš tv gledo ali obratno. Jep mislim da je tak. Takoj leto gledat če imam mogoče optiko na gpon ker bo to razlog sigurno da mi sedaj tv kocka pri uporabi računalnika ker prej sem imel linijo do plafona zabasano pa sta dve tv delali brez problema, ampak ne, nimam gpon tak da mi je tudi ta lastna tolažba šla u k..... Leta 2008 pa bil tak ponosen ker imam optiko da sem celo kabelskega ponudnika kar odjavo
Mejte se pa čim manj neviht vam želim vsem

Aja pa Romanca pride v kratkem z dopusta ;)
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 3050
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 17. avg 2016 ob 14:02

Težave pri enem uporabniku še niso dokaz za splošen problem...
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1316
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a atepej » 17. avg 2016 ob 14:04

Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 3050
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a AndraZ » 17. avg 2016 ob 15:36

TS (TopTrio C, 100/20) dejansko kljub LLU občasno kocka, če linijo malo obremeniš z netom. Ne bi verjel, če ne bi imel te težave.
Uporabniški avatar
AndraZ
Faca
 
Prispevkov: 121
Pridružen: 25. sep 2006 ob 16:04
Kraj: Žiri
T-2: Še nimam
Paket: Že imel, bom še imel

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a atepej » 17. avg 2016 ob 15:38

Verjemi vodilnim na TS občasno še v glavi zakocka ;)
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 3050
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a kitl » 17. avg 2016 ob 15:39

Sej vem ima bratranec. Meni na VDSL ni kockalo njemu na optik pa :D
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7820
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a flier » 17. avg 2016 ob 17:20

atepej Napisal/-a:Ja na GPON pa niti pod razno ne smejo uporabljat torrent-ov med gledanjem tv ali jih pa morajo omejiti na minimum

Tole nikakor ni res. Pri Telekomu na GPONu vse skupaj deluje brez tezav tudi ce linijo obremenim s torrenti.
flier
Model
 
Prispevkov: 286
Pridružen: 15. sep 2006 ob 09:39
T-2: Še nimam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a kitl » 17. avg 2016 ob 18:02

No, hvala, da si sporočil, ker men gre res na živce, da nekdo, ki zadeve ni videl nekaj trdi, kar ni res pa ne mislim na tebe atepej :D
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7820
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a pol3ni » 12. nov 2016 ob 13:30

MrTwelveTrees Napisal/-a:mislim da bodo tudi na BRO omogočili 100/20 (optika) ampak kdaj bo to, je pa vprašanje....


A se je v tem času že kaj spremenilo.
pol3ni
Novinec
 
Prispevkov: 7
Pridružen: 29. dec 2015 ob 10:50
T-2: Še nimam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a All » 28. nov 2016 ob 19:14

Prehod na T-2 (preko TS optike) in prec brca v glavo.....

Trenutno mam preko TS optike amis 20/20 paket.
Zaradi cenovno ugodnega paketa sem se odločil da presedlan nazaj na T2 paket T4 Giga.
Elektronska poizvedba v poslovalnici T2 vrže vn da je možen priklop le 20/2.
Tri telekomu ali amisu bi lahko mel unlimited....kdo se dela norca? in kako norce za roge prjet?
All
Znanec
 
Prispevkov: 83
Pridružen: 28. jan 2008 ob 10:10
T-2: Še nimam
Paket: been there

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a Tosho » 28. nov 2016 ob 19:33

Na njihovi strani piše:
V primeru, da naročnik želi naročiti­ T-2 storitve preko zakupa širokopasovnega dostopa z bitnim tokom preko optične širokopasovne povezave nacionalnega operaterja je v osnovni paketni ponudbi vključena le ena hitrost širokopasovne povezave in sicer povezava s hitrostjo do 20/10 Mbit/s
Kje so pa dobili 20/2?
Vzameš pa diamanta, pa boš imel 100/20
Slika
Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
 
Prispevkov: 623
Pridružen: 12. jan 2007 ob 16:58
Kraj: Idrija
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

OdgovorNapisal/-a All » 28. nov 2016 ob 19:40

Naročilo storitev
T4 GIGA
-Internet hitrost do 20/2 Mbps

drobni tisk je k*** pr slabši svetlobi :-))
sicer pa v drobnem tisku piše 100/20 na optiki nacionalnega operaterja (kar je čist zadovoljivo če bo)
All
Znanec
 
Prispevkov: 83
Pridružen: 28. jan 2008 ob 10:10
T-2: Še nimam
Paket: been there

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Konkurenca

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 4 gostov