Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7447
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Dec 2019 ob 15:48

napačna tema, piši tukaj: viewtopic.php?f=1&t=7542
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 562
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a Veron » 13. Dec 2019 ob 19:01

Evo, hitrost 200/10. Monter telemacha vklopil modem na napacen port (v innboxa je vklopil ob strani, namesto spodaj)

Ferič
Uporabnik
Prispevkov: 28
Pridružen: 2. Jul 2019 ob 16:30
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a Ferič » 13. Dec 2019 ob 20:46

Veron napisal/-a:
13. Dec 2019 ob 19:01
Evo, hitrost 200/10. Monter telemacha vklopil modem na napacen port (v innboxa je vklopil ob strani, namesto spodaj)
Na obeh portih bi mogla bit ista hitrost, najbrz ga je preko daljave posodobil da si ga lahko spodaj vklopil, včasih na TS gponu ni šlo na spodnji port.

Andy
Model
Prispevkov: 254
Pridružen: 12. Maj 2006 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: BRO FTTH Oranžni diamant HBO
Kraj: Škofja Loka

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a Andy » 14. Dec 2019 ob 00:23

Veron napisal/-a:
13. Dec 2019 ob 19:01
Evo, hitrost 200/10. Monter telemacha vklopil modem na napacen port (v innboxa je vklopil ob strani, namesto spodaj)
Potem imaš Telemach "EON FUll paket" na Telekom GPONu za 29,90 prvih 12 mesecev ?
Slika
BRO FTTHSlika

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 562
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Na Telekomovi optiki tudi drugi ponudniki

Odgovor Napisal/-a Veron » 14. Dec 2019 ob 13:31

Da (starši).
Ferič napisal/-a:
13. Dec 2019 ob 20:46
Veron napisal/-a:
13. Dec 2019 ob 19:01
Evo, hitrost 200/10. Monter telemacha vklopil modem na napacen port (v innboxa je vklopil ob strani, namesto spodaj)
Na obeh portih bi mogla bit ista hitrost, najbrz ga je preko daljave posodobil da si ga lahko spodaj vklopil, včasih na TS gponu ni šlo na spodnji port.
Ubistvu je bila težava, da na tehnični pomoči niti ni mogel narediti "sinhronizacije". Lahko da je kaj drugega, nevem. Očeta so poklicali in ga prosili, da kabel premakne "spodaj" in opravi speedtest preko kabla. Ko je to storil, je bila hitrost 200/10 (prej 70/40)

Odgovori