Prihaja nov ponudnik mobilnih storitev "AmisMobil"

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
strom
Legenda
Prispevkov: 1158
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Prihaja nov ponudnik mobilnih storitev "AmisMobil"

Odgovor Napisal/-a strom » 9. Feb 2012 ob 14:38

Prihaja nov ponudnik mobilnih storitev

V tekmo za čim večji delež naročnikov se je sedaj vključil še en ponudnik.

Amis je ponudbo telekomunikacijskih storitev razširil na področje mobilnih komunikacij. Z blagovno znamko AmisMobil je ponudbo širokopasovnih storitev nadgradil z mobilno telefonijo. Ponudba AmisMobil je nastala v sodelovanju s partnerjem Si.mobil.

Uporabniki bodo lahko izbrali med številnimi naročniškimi paketi z vrsto dodatnih ugodnosti. Amis uvaja novost tudi pri poslovnih paketih mobilne telefonije, prvič na slovenskem trgu paketi vključujejo tudi brezplačne klice med velikima fiksnima in mobilnima omrežjema.

AmisMobil je nadgradnja priljubljenih Si.mobilovih naročniških paketov kot so ZAME, ORTO ter PODJETNI. V Amisovi ponudbi tako obstoječim Si.mobilovim paketom dodajajo še brezplačne klice med stacionarnim omrežjem Amis in mobilnim omrežjem Si.mobil, brezplačen dostop do vsebin, podatkov in storitev na Amisovem omrežju ter 101 MB dodatnega prenosa podatkov mesečno. Pri tem velja izpostaviti, da neomejen dostop do storitev na omrežju Amis normalno deluje, dokler ne presežemo 1GB prenosa podatkov, po tej meji je storitev še vedno brezplačna, zmanjšala se bo le hitrost prenosa. Situacija je lahko moteča, če želimo dostopati do mobilne TV, saj se s preseženo količino podatkov hitrost prenosa zmanjša pod zahtevano, za normalno prenašanje TV slike in zvoka. Mobilna TV je sedaj še v stopnji testiranja, zato jo lahko preizkusite popolnoma brezplačno.

Naročniki storitev Amis bodo prejeli kupon z unikatno AmisMobil kodo, s katero bodo lahko sklenili naročniško razmerje za paket AmisMobil na vseh prodajnih mestih Si.mobila. Za ponudbo in nakup mobilnih telefonov ter ostalih dodatnih storitev v okviru ponudbe AmisMobil veljajo enake cene in pogoji, kot pri standardni ponudbi Si.mobila.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7451
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Prihaja nov ponudnik mobilnih storitev "AmisMobil"

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 9. Feb 2012 ob 17:39

dodal na koncu topica "AmisMobil"
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

nik2
Navdušenec
Prispevkov: 520
Pridružen: 12. Sep 2008 ob 13:57
T-2: Že imam
Paket: 10/10 optika
Kraj: Ljubljana - Dravlje

Re: Prihaja nov ponudnik mobilnih storitev "AmisMobil"

Odgovor Napisal/-a nik2 » 9. Feb 2012 ob 20:56

Še malo informacij o Amis Mobil na tej spletni povezavi. http://www.racunalniske-novice.com/novi ... ritev.html

Odgovori