Debitel

Telekom in SiOL, Amis, Telemach, Tuš,...
Odgovori
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Debitel

Odgovor Napisal/-a kitl » 11. Apr 2013 ob 10:17

Debitel se širi na področje širokopasovnih storitev
Debitel je danes predstavil nove širokopasovne pakete, ki so jih razvili v sodelovanju z družbo T-2.
10.04.2013 12:44 , STA / S.R. | Foto: Facebook Debitel

Paketi, s katerimi Debitel nabor svojih storitev širi izven mobilne telefonije, vključujejo tri različne kombinacije storitev interneta, IP-televizije in stacionarne telefonije.

"Ponudba, ki smo jo razvili skupaj s T-2, bo obogatila slovenski prostor na področju telekomunikacij in bo dala obema podjetjema še večjo energijo in zagon," je danes na novinarski konferenci ob napovedi sodelovanja s T-2 povedal direktor Debitela Borut Razdevšek.

Predsednik poslovodstva T-2 Sašo Todorović je napoved sodelovanja z Debitelom označil za velik korak: po eni strani s tem v T-2 iščejo nove poslovne modele sodelovanja, poleg tega pa odpirajo svoje omrežje. Gre za prvi primer tesnejšega sodelovanja T-2 z nekim drugim mobilnim operaterjem, je pojasnil.

V okviru novih Debitelovih širokopasovnih paketov je mogoče izbirati med tremi različnimi kombinacijami: internet in stacionarna telefonija po ceni 25 evrov mesečno, internet in IP-televizija po ceni 32 evrov mesečno ter internet, IP-televizija in stacionarna telefonija po ceni 35 evrov mesečno.

Debitel je na slovenskem trgu navzoč 15 let. Razdevšek je prepričan, da bodo s širitvijo na področje fiksnih širokopasovnih storitev dobili večje število naročnikov. Trenutno imajo 90.000 naročnikov, do konca leta si obetajo približno 1500 novih.

"Zavestno smo se odločili za sodelovanje s T-2 tudi zato, ker je prednost, ki jo bomo ponudili našim naročnikom velika," je dejal Razdevšek. Storitve T-2 na širokopasovnem delu so zelo kakovostne, poleg tega pa gre za edini primer na slovenskem trgu, da lahko naročnik izbira med različnimi kombinacijami z mobilnim omrežjem. T-2 namreč uporablja mobilno omrežje Simobila, Debitel pa Mobitela, je pojasnil.


vir:http://www.svet24.si/debitel-se-siri-na ... -storitev2
Slika


Lp, Kitl

Odgovori