MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Vse o T-2 mobilni telefoniji

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

OdgovorNapisal/-a mahi » 4. dec 2018 ob 21:43

Dobro vprašanje, ker ceno Telekomu verjetno plačujejo enako ne glede na to ali imajo svoje antene ali ne.
Slika
Uporabniški avatar
mahi
Guru
 
Prispevkov: 973
Pridružen: 14. feb 2007 ob 11:38
Kraj: Portorož
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 4. dec 2018 ob 21:48

Enostavno, se jim ne splača te oddajnike prodat. Kdo pa bi to kupil, mogoče frekvenčno območje.

Ej posluši me, veš kaj bi jaz naredil. Naj ti pošljejo, dopis, ali imajo usposobljeno osebo, katera bi ti to na poslovalnici naredili. Da ?
Potem greš na poslovalnico, in v kolikor nebi znali tega narediti, bi zahteval dopis, da tega ne znajo in da je kriv telefon bla bla bla....
pol pa daš to na Facebook pa bo štala ! :owned:

Ne šalo na stran, si probal z kakšno drugo številko - drugo simko v tem telefonu ?
Ker če bi z drugo številko delalo potem je kaj v sistemu pri T2 krivo.

Tudi v poslovalnici imajo sigurno kakšno testno simko.
"Zakaj držiš kuro za vrat?"
"Ker v kuharski knjigi piše, da kokoš pol ure zmerno dušimo."
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6461
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

OdgovorNapisal/-a Mark » 4. dec 2018 ob 21:53

madpanter Napisal/-a:Težko verjet ampak tako to je. Meni pač mms-i delajo samo, ko sem priklopljen na T-2 oddajnik.

Kaj pa prenos podatkov ti deluje nemoteno? Morda še imaš kje kakšno nastavitev pod sistemskimi nastavitvami telefona. Npr Pri Huawei je potrebno še pod naprednimi nastavitvah pri MMS odkljukati, da MMS delujejo tudi v gostovanju, drugače ne prenese.
Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
 
Prispevkov: 2983
Pridružen: 18. mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

OdgovorNapisal/-a Veron » 5. dec 2018 ob 08:43

V času, ko sem še imel T2 mobilno (konec lanskega leta), mi je MMS deloval vredu in vedno sem bil ročno na Telekom signalu.
To nedelovanje MMS je nova zadeva?
Veron
Nadebudnež
 
Prispevkov: 404
Pridružen: 17. apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

OdgovorNapisal/-a mahi » 5. dec 2018 ob 08:46

Navadno MMS-jev ne uporabljam, sem pa včeraj vseeno testiral in ugotovil da jaz in žena lahko pošiljava in prejemava MMS-je neodvisno od tega v katerem omrežju sva.
Slika
Uporabniški avatar
mahi
Guru
 
Prispevkov: 973
Pridružen: 14. feb 2007 ob 11:38
Kraj: Portorož
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

OdgovorNapisal/-a slow_slow » 5. dec 2018 ob 08:50

Meni deluje normalno.
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 4785
Pridružen: 19. jul 2007 ob 13:19
Kraj: Maribor T-2
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

OdgovorNapisal/-a madpanter » 5. dec 2018 ob 09:31

Mark Napisal/-a:
madpanter Napisal/-a:Težko verjet ampak tako to je. Meni pač mms-i delajo samo, ko sem priklopljen na T-2 oddajnik.

Kaj pa prenos podatkov ti deluje nemoteno? Morda še imaš kje kakšno nastavitev pod sistemskimi nastavitvami telefona. Npr Pri Huawei je potrebno še pod naprednimi nastavitvah pri MMS odkljukati, da MMS delujejo tudi v gostovanju, drugače ne prenese.
Prenos deluje in v nacionalnem gostovanju in v t-2 normalno. Imam to vklopljeno nastavitev za samodejni prenos mms v roamingu.

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS
Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
 
Prispevkov: 2992
Pridružen: 5. apr 2006 ob 10:02
Kraj: Ljubljana
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

OdgovorNapisal/-a lukec » 11. dec 2018 ob 18:51

Sem zamenjal operaterja. Ko pa bodo izboljšali storitve pa bom spet imel 2 mobilni na t2, do takrat pa eno
Slika
lukec
Navdušenec
 
Prispevkov: 671
Pridružen: 21. okt 2006 ob 13:34
Kraj: Rače
T-2: Že imam
Paket: T4 20/2

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

OdgovorNapisal/-a atepej » 13. dec 2018 ob 15:14

Men tudi na očetovem Mate 20 lite ni hotelo prinesti mms, pa sem popravil APN za mms iz mms.t-2.net v internet.t-2.net in deluje.
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 3034
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Prejšnji

Vrni se na Mobilna telefonija

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 5 gostov