Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Vse o T-2 mobilni telefoniji
kaka13
Model
Prispevkov: 215
Pridružen: 25. Nov 2006 ob 04:25
T-2: Že imam
Paket: 10/4 VDSL, 3.IPTV,IPTEL,2SIM

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a kaka13 » 14. Jun 2008 ob 21:05

Ta karta je bila ustvarjena 1.6.2008 , kaj pa na današnji dan?

Uporabniški avatar
pikoli
Model
Prispevkov: 213
Pridružen: 19. Maj 2007 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: megabiti na optiki :)
Kraj: Lj-Bežigrad
Kontakt:

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a pikoli » 14. Jun 2008 ob 21:09

Glede na to , da je od takrat minilo 2 tedna, se pomoje ni veliko spremenilo. :nevem:
Slika

kaka13
Model
Prispevkov: 215
Pridružen: 25. Nov 2006 ob 04:25
T-2: Že imam
Paket: 10/4 VDSL, 3.IPTV,IPTEL,2SIM

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a kaka13 » 14. Jun 2008 ob 21:24

Saj so rekli , da pospešeno delajo.
Če pa svoj mobilnik priklopim na UMTS lahko normalno kličem in spejemam klice, tako da ne vem ali deluje UMTS ali ne..
Na to vprašanje bo najbolje vedel N.N.

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 14. Jun 2008 ob 21:25

Če imaš UMTS ropotuljo, potem ti piše, a je T-2 ali Mobitel omrežje. Če imaš samo GSM ropotuljo, pa je Mobitel omrežje.
Optika 100/10

robbe
Faca
Prispevkov: 199
Pridružen: 29. Mar 2008 ob 17:12
T-2: Že imam

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a robbe » 14. Jun 2008 ob 21:58

Z mobitelom ročno išči omrežja tako 2G kot 3G in boš videl če imaš pri tebi signal od T2.

kaka13
Model
Prispevkov: 215
Pridružen: 25. Nov 2006 ob 04:25
T-2: Že imam
Paket: 10/4 VDSL, 3.IPTV,IPTEL,2SIM

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a kaka13 » 14. Jun 2008 ob 22:12

Piše mi mobitel t-2, če pa dam na UMTS pa omrežje normalno deluje..

robbe
Faca
Prispevkov: 199
Pridružen: 29. Mar 2008 ob 17:12
T-2: Že imam

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a robbe » 14. Jun 2008 ob 22:29

Ko iščeš ročno omrežja, katera ti najde?

kaka13
Model
Prispevkov: 215
Pridružen: 25. Nov 2006 ob 04:25
T-2: Že imam
Paket: 10/4 VDSL, 3.IPTV,IPTEL,2SIM

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a kaka13 » 14. Jun 2008 ob 22:34

MOBITEL, SI vodafone , oziroma odvisno kje sem na koroškem..

kaka13
Model
Prispevkov: 215
Pridružen: 25. Nov 2006 ob 04:25
T-2: Že imam
Paket: 10/4 VDSL, 3.IPTV,IPTEL,2SIM

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a kaka13 » 14. Jun 2008 ob 22:48

Zanimivo je , če paprestavim ročno na UMTS mi omrežje normalo deluje . Kaj to pomeni da ?

robbe
Faca
Prispevkov: 199
Pridružen: 29. Mar 2008 ob 17:12
T-2: Že imam

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a robbe » 14. Jun 2008 ob 23:00

Saj ti lahko imaš t2 preko mvno tudi preko mobitelovega 3G omrežja. Samo še vedno ni to od t2ja bazna postaja in podatkovni prenos ne bo možen. glasovne storitve in videoklic pa seveda so.

Uporabniški avatar
pikoli
Model
Prispevkov: 213
Pridružen: 19. Maj 2007 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: megabiti na optiki :)
Kraj: Lj-Bežigrad
Kontakt:

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a pikoli » 14. Jun 2008 ob 23:07

Video klic preko MVNO mensezdi ni možen.
Slika

Jaka
Starešina
Prispevkov: 2720
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 13:41
T-2: Že imam
Kraj: Ljubljana

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a Jaka » 14. Jun 2008 ob 23:08

Je možen.

Uporabniški avatar
pikoli
Model
Prispevkov: 213
Pridružen: 19. Maj 2007 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: megabiti na optiki :)
Kraj: Lj-Bežigrad
Kontakt:

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a pikoli » 14. Jun 2008 ob 23:12

Ups, se opravičujem. :oops:
Slika

Jaka
Starešina
Prispevkov: 2720
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 13:41
T-2: Že imam
Kraj: Ljubljana

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a Jaka » 14. Jun 2008 ob 23:44

Ni panike noben ni popolen.

andrejs
Guru
Prispevkov: 872
Pridružen: 6. Nov 2007 ob 08:42
T-2: Že imam
Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
Kraj: Maribor - Limbuš

Re: Ponujam lokacijo za UMTS bazno postajo

Odgovor Napisal/-a andrejs » 15. Jun 2008 ob 08:28

kaka13 napisal/-a:Saj so rekli , da pospešeno delajo.
Kvečimo pospešeno zbirajo soglasja za nove lokacije. So bili prejšnji teden pri kolegu na firmi. Visoka hiša z lokacijo na hribu, pa še cela hiša je poslovni objekt.

T2 mu je ponudil med 300-400€ odškodnine ne leto. Kot vse kaže bo rekel NE.
Slika

Odgovori