Postal sem naročnik

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Boriss30
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 5. Nov 2011 ob 05:06
T-2: Še nimam

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a Boriss30 » 17. Maj 2013 ob 00:15

Ja ampak s tem dobim samo 100 enot? Jaz pa sem mislil vzeti m paket za mobitel, ki stane 12 eur, da imam še prenos podatkov. Pa zanima me še, kaj pomeni 1000mb prenosa v t2 in 100 simobil? Simobil?

starfotr
Nadebudnež
Prispevkov: 497
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a starfotr » 17. Maj 2013 ob 07:14

Ne izplača se ti. Raje vzemi bob 4 cente in 1 Gb prenosa podatkov. Si ravno tako na simobilovem omrežju, s tem, da nimaš roaminga in bednih 1000/100 Mb omejitev.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6969
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 17. Maj 2013 ob 09:57

imaš pa Tera paket, kjer imaš 200 enot +opcijo 50% ceneje za 6 mesecev naročnine, če se vežeš za 2 leti.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Boriss30
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 5. Nov 2011 ob 05:06
T-2: Še nimam

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a Boriss30 » 17. Maj 2013 ob 11:22

No sej ta prenos podatkov me zanima? Se pravi, če ni t2 signala, preklopi telefon na simobil, kjer imam samo 100 mega?

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1641
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a Krypto » 18. Maj 2013 ob 22:26

Da.

Boriss30
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 5. Nov 2011 ob 05:06
T-2: Še nimam

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a Boriss30 » 19. Maj 2013 ob 20:21

Kakšna pa je pokritost t2 omrežja prenosa podatkov in ali lahko potem kontroliram porabo, da mi nebi sam preklapljal?
Na bob4 nebi šel, ker so pa druge cake spet....

starfotr
Nadebudnež
Prispevkov: 497
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a starfotr » 19. Maj 2013 ob 23:13

Svetujem ti operterja, ki nima nacionalnega roaminga. Mogoče bi kaj našel v navezi T-2 in Debitel, tam bi imel mobitelovo omrežje. Brez preklopov.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

alesn
Faca
Prispevkov: 154
Pridružen: 29. Jan 2009 ob 23:19
T-2: Že imam
Paket: triple
Kraj: Vrhnika

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a alesn » 20. Maj 2013 ob 11:00

Boriss30 napisal/-a:Kakšna pa je pokritost t2 omrežja prenosa podatkov in ali lahko potem kontroliram porabo, da mi nebi sam preklapljal?
Na bob4 nebi šel, ker so pa druge cake spet....
Jaz imam s preklapljanjem bolj slabe izkušnje. Na Vrhniki imamo bazno postajo od T-2, vendar mi v hiši večkrat preklopi na Simobil. Časovno bi rekel, da je na SImobilovem omrežju 80 % vsega časa.

Boriss30
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 5. Nov 2011 ob 05:06
T-2: Še nimam

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a Boriss30 » 23. Maj 2013 ob 00:49

Ah pol se mi pa ne splača na t2 mobi. Škoda....

alesn
Faca
Prispevkov: 154
Pridružen: 29. Jan 2009 ob 23:19
T-2: Že imam
Paket: triple
Kraj: Vrhnika

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a alesn » 23. Maj 2013 ob 10:08

Ne vem. Poskusi dobiti kako T-2 SIM in jo vstavi v telefon, pa opazuj kako ti dela. Jaz sem bi tudi napaljen na T-2, vendar me je to preklapljanje zmotilo zaradi prenosa podatkov. Druga stvar, ki je bila odločilna, da še vedno vztrajam na Simobilu pa je nedelovanje Monete.
Če bi živel v Ljubljani, bi bilo morda drugače. Tam je pokritost s signalom T-22 verjetno boljša, namesto Monete bi verjetno uporabljal Urbano ;)

Uporabniški avatar
Buda
Znanec
Prispevkov: 50
Pridružen: 2. Maj 2014 ob 14:23
T-2: Že imam
Paket: T2 optika, T4 Giga
Kraj: Nova Gorica

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a Buda » 3. Apr 2015 ob 13:13

Lep dan.

Ker sem pred spremembo imel paket mobilni XS, zdaj pa mam M. Pa nekako ne rabim mobilnega interneta.
Me zanima, ker sem na paketu T4 GIGA. A je možno iti nazaj na XS?

Vezan sem na 2 leti. :nevem:


Sem pogledal na servisne strani in ni opcije spreminjanja paketov, pri mobilni telefoniji.
T-2 je milina za oči... Slika

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4875
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 3. Apr 2015 ob 13:28

Vezava je na T4 Giga paket tako da bi lahko odjavil mobilni M, vseeno pa ti svetujem da se pozanimaš na klicni center...

krepki45
Model
Prispevkov: 273
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 25. Avg 2017 ob 16:41

Eno vprašanje in sicer v ponedeljek 28.8 naj bi izvedli prehod iz siola na t-2 pri siolu sem imel mobilne številke vezane na paket modri,sedaj me zanima,ker sem dobil samo obvestilo o priklopu nič glede izklopa mobinih številk pri siolu,ponavadi te operater obvesti o tem,bojim se da se bo izvedel izklop jaz pa bom brez sim kartic od t-2 in seveda posledično brez omrežja.

Junke
Uporabnik
Prispevkov: 26
Pridružen: 26. Sep 2016 ob 17:04
T-2: Že imam

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a Junke » 25. Avg 2017 ob 17:21

Mojster, ki ti bo naredil preklop prinese SIM kartice.
T2 tako kot mora biti. :aa:

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6969
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Postal sem naročnik

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 25. Avg 2017 ob 17:28

Prenos telefonskih številjk se začne takrat ko je priklop zaključen, potem pa traja par dni da se prenesejo številke, če ti tehnik ne dostvi sim karic ti jih pa pošljejo po pošti.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori