T2 in VPN

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
armatron
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 6. Jun 2008 ob 12:52
T-2: Že imam

T2 in VPN

Odgovor Napisal/-a armatron » 8. Jun 2008 ob 20:33

Zdravo!
A se je že kdo proizkusil preko T-2 povezat v nek VPN? Men se je s istimi nastavitvami preko triere šlo povezat v VPN, preko T-2 pa ne gre. Server lahko pingam, firewall sem tudi izklopil pa še vedno ne gre. Je kak trik oz. to ni mogoče?
Hvala.

gulikoza
Starešina
Prispevkov: 1643
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:33
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + tv + telefon

Re: T2 in VPN

Odgovor Napisal/-a gulikoza » 8. Jun 2008 ob 20:54

Meni vsi vpnji delajo :nevem:
Kakšno varnost imaš?
Slika Optika od 30.5.2008

Uporabniški avatar
pikoli
Model
Prispevkov: 210
Pridružen: 19. Maj 2007 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: megabiti na optiki :)
Kraj: Lj-Bežigrad
Kontakt:

Re: T2 in VPN

Odgovor Napisal/-a pikoli » 8. Jun 2008 ob 20:58

Gulikoza, armatron pomoje govori preko T-2 UMTS povezave.
Slika

Uporabniški avatar
armatron
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 6. Jun 2008 ob 12:52
T-2: Že imam

Re: T2 in VPN

Odgovor Napisal/-a armatron » 8. Jun 2008 ob 21:03

Ja, imam UMTS modem (zaenkrat je to nokia N70) preko katerega se povežem v svet.

dkw
Znanec
Prispevkov: 87
Pridružen: 2. Jun 2008 ob 16:34
T-2: Že imam

Re: T2 in VPN

Odgovor Napisal/-a dkw » 8. Jun 2008 ob 21:09

Pri meni dela uporabljam N95 in Novatel MC950D.
T-2 Mobile Slika

gulikoza
Starešina
Prispevkov: 1643
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:33
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + tv + telefon

Re: T2 in VPN

Odgovor Napisal/-a gulikoza » 8. Jun 2008 ob 21:17

Heh...vedno berem samo Nove teme, nisem niti videl v katerem oddelku je tema, v postu pa tudi ni bilo omenjeno :mrgreen:
Če se dela NAT, potem bo najbrž NAT server moral podpirati VPN...dočim nekateri VPNji za NATom sploh ne delujejo.
Slika Optika od 30.5.2008

Uporabniški avatar
armatron
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 6. Jun 2008 ob 12:52
T-2: Že imam

Re: T2 in VPN

Odgovor Napisal/-a armatron » 8. Jun 2008 ob 23:33

dkw napisal/-a:Pri meni dela uporabljam N95 in Novatel MC950D.
@dkw: kje pa dostopaš do t-2, v Mariboru (če ima to kako vezo)?

dkw
Znanec
Prispevkov: 87
Pridružen: 2. Jun 2008 ob 16:34
T-2: Že imam

Re: T2 in VPN

Odgovor Napisal/-a dkw » 9. Jun 2008 ob 07:02

Ne sem iz LJ.
T-2 Mobile Slika

Uporabniški avatar
armatron
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 6. Jun 2008 ob 12:52
T-2: Že imam

Re: T2 in VPN

Odgovor Napisal/-a armatron » 11. Jun 2008 ob 09:59

A je kdo iz MB, ki mu dela VPN tako da se lahko iz svojega PC-ja z UMTS modemom poveže v nek VPN?

grmek
Uporabnik
Prispevkov: 41
Pridružen: 5. Okt 2006 ob 20:20
T-2: Še nimam

Re: T2 in VPN

Odgovor Napisal/-a grmek » 11. Jun 2008 ob 17:14

LJ; povezovanje na VPN (PPTP/Windows) prek T-2 UMTS trenutno ne deluje.

lp

Odgovori