Postal bi nov naročnik, ampak rabim tudi telefon

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
roberthx
Znanec
Prispevkov: 69
Pridružen: 8. Apr 2006 ob 13:54
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA
Kraj: Ljutomer

Postal bi nov naročnik, ampak rabim tudi telefon

Odgovor Napisal/-a roberthx » 9. Jun 2008 ob 12:58

Postati nameravam nov naročnik ali pri T2 - kjer sem že uporabnik interneta, IP telefona in televizije - ali pa pri Si.mobilu, mogoče tudi Tuš mobil.

Torej na mesec opravim približno 500 minut pogovorov, SMS tu in tam, MMS - kaj je sploh to :) (pač ne rabim).
Rad bi kupil GSM, ki ima vgrajen GPS, WiFi in Bluetooth. Kamera vsaj 2 ali 3 MP. RADIO OBVEZEN! Obvezna sinhronizacija z Windows Mail in Windows Calendar.
V poštev pride N95 8GB (ki je sicer nekako prevelik in pretežak), SE W910i (ki sicer ne zadovoljuje vsem kriterijem, je pa predrzno majhen), n82 (ki je ravno tako nekoliko prevelik) (hmm, če razmislim, idealnega telefona ne bodo izdelali nikoli več. Edini idealni gsm je bil svoje čase 7210 ali nekaj podobnega :lol: )
Mogoče tudi N96 (ki pa je tudi odurno velik in težak) in SE K850 (ki se mi zdi kvaliteten, a tudi nima GPS)

Torej sedaj pa bistveno, Si.mobil ponuja N95 8GB za 400€ in W910 za 180€. Ali se mi vseeno splača iti na T2, in kupiti GSM nekje pač iz proste prodaje ali pa je ceneje pristopiti k Si.mobilu (morda tudi k tušmobilu)? Je pa res, da Si.mobil vsak GSM pohabi (ali še vedno - ko sem nazadnje kupil K700 pri njih, niti svojega glasu nisem mogel posneti in ga dati v obliki MP3 na aparat ter uporabiti za zvonjenje, ker bi naj kršil avtorske pravice. Telefon je tudi delal opazno počasneje od nezaklenjenih)
Zadnjič spremenil roberthx, dne 9. Jun 2008 ob 13:24, skupaj popravljeno 1 krat.

dbx
Model
Prispevkov: 238
Pridružen: 14. Jan 2008 ob 11:18
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO
Kraj: LJ-Brod

Re: Postal bi nov naročnik, ampak rabim tudi telefon

Odgovor Napisal/-a dbx » 9. Jun 2008 ob 13:14

Slika

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Re: Postal bi nov naročnik, ampak rabim tudi telefon

Odgovor Napisal/-a Malkec » 9. Jun 2008 ob 13:38

Kaj pa n95? Da se jih dobit že za par € več kot 300.

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Postal bi nov naročnik, ampak rabim tudi telefon

Odgovor Napisal/-a BOBI » 9. Jun 2008 ob 13:39

Na ebay-u so tudi pod 300€ :owned:

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1293
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Re: Postal bi nov naročnik, ampak rabim tudi telefon

Odgovor Napisal/-a Anubis » 9. Jun 2008 ob 15:27

Ce povem po lastnih izkusnjah, sem jaz vedno loceval nakupe telefonov (masinerije) od narocniskih/predplacniskih razmerij (accountov). Res pa je, da sem vedno kupoval pri "alternativnih uvoznikih", tako da nisem preplacal tistih monopolisticnih svema/teleray/itn. cen, ki so vcasih veljale. Danes bi verjetno vzel preko Mobisveta, za katerega se mi zdi, da ima kolikor toliko konkurencne cene.
V glavnem - ce imas stvar loceno, ti ostane vec manevrskega prostora v eni ali drugi smeri (ce ti ponudnik ne odgovarja ali ne ustreza vec tvojim porabniskim navadam - menjas in se ne obremenjujes z raznoraznimi "aneksi" in podobnimi forami).

andrejs
Guru
Prispevkov: 872
Pridružen: 6. Nov 2007 ob 08:42
T-2: Že imam
Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
Kraj: Maribor - Limbuš

Re: Postal bi nov naročnik, ampak rabim tudi telefon

Odgovor Napisal/-a andrejs » 9. Jun 2008 ob 22:26

Glede na to da želiš uporabljati GPS ti priporočam telefon z Symbianom. Predvsem zaradi programov za navigacijo.
Slika

Razor
Nadebudnež
Prispevkov: 409
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:11
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Ajdovščina

Re: Postal bi nov naročnik, ampak rabim tudi telefon

Odgovor Napisal/-a Razor » 11. Jun 2008 ob 17:15

Glede na to, da zaenkrat lahko gostujes pri Mobitelu, lahko uporabis kar ze obstojeci telefon. Jaz uporabljam kar staro Nokio 6020, pa vse dela kot je treba :)
Slika
Slika
Slika
» MG.

Odgovori